Del skaitmeninio Openbox garso /viskas apie openus irnetik/
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
- Macius
- Forumietis

- Susisiekti:
Del skaitmeninio Openbox garso /viskas apie openus irnetik/
Sveiki , gal kas bandet per audio skaitmenine jngti Openbox F300 , 800........ optiniu kabeliu pajungti namu kino sistema.
Ar yra skirtumas pajungus paprastai 
- diawollo
- Forumietis

- Susisiekti:
Bandziau. Skirtumo beweik jokio. Aisku optika persiduoda skaitmeninis signalas, todel jis turetu but swaresnis nei analogo. Bei optika paduoda i namu kina ir wisas signalo koduotes t.y. Dts, dolby.. Bet kadangi mano home teatras ne hi-end tai skirtumo ausis nepajuto
verta per optika jungt jei nori erdvinio garso. Maciau kaikurie kanalai dts koduojami.
Rock more
Roll more
*cenzūra* more
Pac-Man is loving it!
Roll more
*cenzūra* more
Pac-Man is loving it!
- Macius
- Forumietis

- Susisiekti:
-
Darko
- Forumietis

- Susisiekti:
-
Rimasxxxx
- Forumietis

- Susisiekti:
http://www.openbox.info/forum/viewtopic.php?t=230&start=
optine nėra optine ir visur vienoda ir garsas truputi geresnis tik pas mane truputi atsilieka nuo tv ar namu kino sujungus skart ta prasme optinis atsilieka gal tik pas mane optinio kaina buvo 13 lt
- Macius
- Forumietis

- Susisiekti:
-
Marius
- Forumietis

- Susisiekti:
- Macius
- Forumietis

- Susisiekti:
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Re: http://www.openbox.info/forum/viewtopic.php?t=230&st
nuo namu kino priklauso garso velavimas, nors teko pajungti gan daug ivairiu namu kino bet tik viename pastebejau garso uzvelinima.Rimasxxxx rašė:optine nėra optine ir visur vienoda ir garsas truputi geresnis tik pas mane truputi atsilieka nuo tv ar namu kino sujungus skart ta prasme optinis atsilieka gal tik pas mane optinio kaina buvo 13 lt
jei optinis kabelis veikia tai ar jis uz 13lt ar uz 130Lt kokybe garso nesiskirs. Skirsis tik patikimumas, ar ilgaamziskumas
-
Rimasxxxx
- Forumietis

- Susisiekti:
http://www.openbox.info/forum/viewtopic.php?t=230&start=
{namu kinas} pavadinimu Panasonic SA-H885 na ten kur garsas veluoja ,salis gamintoja --belekur-- 
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Re: http://www.openbox.info/forum/viewtopic.php?t=230&st
na as dabar tikrai neprisimenu koks ten namu kinas buvo (atsimenu tik kur tai buvoRimasxxxx rašė:{namu kinas} pavadinimu Panasonic SA-H885 na ten kur garsas veluoja ,salis gamintoja --belekur--
dar pabandyk pasinagrineti opcijuose dal ten koks uzvelinimas uzdetas ar dar kokia tai panasi funkcija. Konkreciai patarti negaliu nes SA-H885 nesu turejes
-
Darko
- Forumietis

- Susisiekti:
- gedulisg
- Forumietis

- Susisiekti:
manu tiek optinis tiek oxalinis yra geros jungtys. jos yra skyrtos pedrduoti garsa skaitmeniniu budu. o analoginis laidas yra skyrtas stereo garsui klausytis per dvi kolonkes.asm as pats naudoju ixos arba qed laidus kuriu kaina 50eu-1m. as pajunges prie pioneer vsa-ax10 stiprintuvo,taj jokio garso velavimo nejauciu.laidu kaina is esmes turi buti 20% vertes viso namu kino kainos
- gedulisg
- Forumietis

- Susisiekti:
- gedulisg
- Forumietis

- Susisiekti:
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Garso velavimas ir laido kokybe tikrai nesusieti gali nupirkti laida kad ir uz 0.05 eur -1m jei jis bus daugmaz geras nuo to signalas neprades veliuoti.gedulisg rašė:manu tiek optinis tiek oxalinis yra geros jungtys. jos yra skyrtos pedrduoti garsa skaitmeniniu budu. o analoginis laidas yra skyrtas stereo garsui klausytis per dvi kolonkes.asm as pats naudoju ixos arba qed laidus kuriu kaina 50eu-1m. as pajunges prie pioneer vsa-ax10 stiprintuvo,taj jokio garso velavimo nejauciu.laidu kaina is esmes turi buti 20% vertes viso namu kino kainos
-
Zigolotti
- Forumietis

- Susisiekti:
-
masa
- Forumietis

- Susisiekti:
-
Zigolotti
- Forumietis

- Susisiekti:
Taip, kiekvienas daro pagal save. Bet siulyciau nusipirkt pradziai laida uz 9 lt - pripazinkim tai nera brangu
o jei netenkina kokybe - investuot daugiau. Taciau as nesu uzketejas audiofilas ir nemanau, kad pajusiu garso kokybes skirtuma, tuo labiau, kad jungiama ne prie kazkokio hi-end klases garso saltinio...
- gedulisg
- Forumietis

- Susisiekti:
(Joks tikslas tada yra isleisti didele suma ant namu kino,jei paskui gaila pinigu ant laidu,laidai atlieka daug darbo...)Zigolotti rašė:Pas mane laidas is lemonos uz 9 lt. jokio velavimo, jokiu trugdziu...
"laidu kaina is esmes turi buti 20% vertes viso namu kino kainos" - nu tokio dalyko dar negirdejes...
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Optikai laidas 9lt kainavo ar 190Lt skirtumo garse nepajusi, taciau atsilieps i laido patikimuma, na sakykime daug kartu ijungus/isjungus tas po 9 lt gali ir nusibaigti, arba stipriau truktelnus jis gali nutrukti ir t.t.gedulisg rašė:(Joks tikslas tada yra isleisti didele suma ant namu kino,jei paskui gaila pinigu ant laidu,laidai atlieka daug darbo...)Zigolotti rašė:Pas mane laidas is lemonos uz 9 lt. jokio velavimo, jokiu trugdziu...
"laidu kaina is esmes turi buti 20% vertes viso namu kino kainos" - nu tokio dalyko dar negirdejes...
- gedulisg
- Forumietis

- Susisiekti:
....kaip jau buvo mineta pasiskaitykite hi fi forumus apie laidu testus kuo vienas pranasesnis uz kita ,kokie faktoriai lemia geria laida ir tada suprasite...tik nemanau,kad ten bus aprasai apie laidus uz 9lt..tomas rašė:Optikai laidas 9lt kainavo ar 190Lt skirtumo garse nepajusi, taciau atsilieps i laido patikimuma, na sakykime daug kartu ijungus/isjungus tas po 9 lt gali ir nusibaigti, arba stipriau truktelnus jis gali nutrukti ir t.t.gedulisg rašė:(Joks tikslas tada yra isleisti didele suma ant namu kino,jei paskui gaila pinigu ant laidu,laidai atlieka daug darbo...)Zigolotti rašė:Pas mane laidas is lemonos uz 9 lt. jokio velavimo, jokiu trugdziu...
-
xxarturas
- Forumietis

- Susisiekti:
Susitarkyte apie kokius laidus kalbate, jeigu apie analoginius, tai tada auksas sidabras - gerai. O jei kalba eina apie optinius "laidus", tai gal pavadinkite juos sviesolaidziais. Sviesolaidziu eina skaitmeninis signalas, kuriam dolampocki koks "laidas", signalas yra - garsa girdi, signalas blogas - garso nera. Pas mane per 5cm. nedakisus sviesolaidzio garsas yra. Tai tas pats kaip skaitmenineje TV, pakanka signalo, matai vaizda, nepakanka eina kvadratai arba tamsa.
P.S. Pas mane irgi optinis uz 9lt. Visa beda kad tikrai daug kartu nepakaisysi, nuluz tuoj pat. Bet kamji kas diena kaisioti?
P.S. Pas mane irgi optinis uz 9lt. Visa beda kad tikrai daug kartu nepakaisysi, nuluz tuoj pat. Bet kamji kas diena kaisioti?
- gedulisg
- Forumietis

- Susisiekti:
Vieni optiniai daromi is pigiu medziagu kurie nepasizymi geros kokybes pluostu ir apsauga is isores,brangiuose naudojamas medicininis pluostas ir gera apsauga is isores jie abu perduos signala tik vieni zymiai kokybiskesni...xxarturas rašė:Susitarkyte apie kokius laidus kalbate, jeigu apie analoginius, tai tada auksas sidabras - gerai. O jei kalba eina apie optinius "laidus", tai gal pavadinkite juos sviesolaidziais. Sviesolaidziu eina skaitmeninis signalas, kuriam dolampocki koks "laidas", signalas yra - garsa girdi, signalas blogas - garso nera. Pas mane per 5cm. nedakisus sviesolaidzio garsas yra. Tai tas pats kaip skaitmenineje TV, pakanka signalo, matai vaizda, nepakanka eina kvadratai arba tamsa.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių