• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Del skaitmeninio Openbox garso /viskas apie openus irnetik/

Viskas apie Openbox

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Vartotojo avataras
Macius
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Del skaitmeninio Openbox garso /viskas apie openus irnetik/

Standartinė Macius » Šeš Sau 26, 2008 4:44 pm

Sveiki , gal kas bandet per audio skaitmenine jngti Openbox F300 , 800........ optiniu kabeliu pajungti namu kino sistema. :-P Ar yra skirtumas pajungus paprastai :)

Vartotojo avataras
diawollo
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė diawollo » Šeš Sau 26, 2008 5:27 pm

Bandziau. Skirtumo beweik jokio. Aisku optika persiduoda skaitmeninis signalas, todel jis turetu but swaresnis nei analogo. Bei optika paduoda i namu kina ir wisas signalo koduotes t.y. Dts, dolby.. Bet kadangi mano home teatras ne hi-end tai skirtumo ausis nepajuto :) verta per optika jungt jei nori erdvinio garso. Maciau kaikurie kanalai dts koduojami.
Rock more
Roll more
*cenzūra* more
Pac-Man is loving it!

Vartotojo avataras
Macius
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Macius » Šeš Sau 26, 2008 6:30 pm

O optiniu audio kabeliu jugtys lyg ir skirtingos buna :?

Darko
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Darko » Šeš Sau 26, 2008 7:49 pm

tai kad neskirtingos. Per namu kina ziuriu premiere, tai garsas tikrai neprastas (5.1) :D

Rimasxxxx
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

http://www.openbox.info/forum/viewtopic.php?t=230&start=

Standartinė Rimasxxxx » Šeš Sau 26, 2008 8:20 pm

optine nėra optine ir visur vienoda ir garsas truputi geresnis tik pas mane truputi atsilieka nuo tv ar namu kino sujungus skart ta prasme optinis atsilieka gal tik pas mane optinio kaina buvo 13 lt

Vartotojo avataras
Macius
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Macius » Šeš Sau 26, 2008 9:37 pm

kad tokiu pigiu optiniu kabeliu internete neradau....kainos nuo 24lt.....o
skirtas sklandiems dinamiškiems skaitmeniniams įrašams.
zemo duomenų praradimo lygio optinio pluošto.
"Automatiškai prisitaikantys" jungtukai.
24 K auksu dengtas antgalis, uz toki ir 62 litukus reiktu pakloti ...:)

Marius
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Marius » Šeš Sau 26, 2008 10:04 pm

Jei kabeliukas 62 lt tai jis gali būti tik pabuves netoli aukso, bet ne auksinėm jungtim.

Vartotojo avataras
Macius
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Macius » Šeš Sau 26, 2008 10:37 pm

Marius rašė:Jei kabeliukas 62 lt tai jis gali būti tik pabuves netoli aukso, bet ne auksinėm jungtim.
turbut ne auksinis o tik padengtas auksu ir tai del ekrano ...... o duomenys perduodami stiklo pluostu..jei neklystu.

tomas
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Re: http://www.openbox.info/forum/viewtopic.php?t=230&st

Standartinė tomas » Šeš Sau 26, 2008 10:47 pm

Rimasxxxx rašė:optine nėra optine ir visur vienoda ir garsas truputi geresnis tik pas mane truputi atsilieka nuo tv ar namu kino sujungus skart ta prasme optinis atsilieka gal tik pas mane optinio kaina buvo 13 lt
nuo namu kino priklauso garso velavimas, nors teko pajungti gan daug ivairiu namu kino bet tik viename pastebejau garso uzvelinima.

jei optinis kabelis veikia tai ar jis uz 13lt ar uz 130Lt kokybe garso nesiskirs. Skirsis tik patikimumas, ar ilgaamziskumas

Rimasxxxx
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

http://www.openbox.info/forum/viewtopic.php?t=230&start=

Standartinė Rimasxxxx » Šeš Sau 26, 2008 11:05 pm

{namu kinas} pavadinimu Panasonic SA-H885 na ten kur garsas veluoja ,salis gamintoja --belekur-- :(

tomas
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Re: http://www.openbox.info/forum/viewtopic.php?t=230&st

Standartinė tomas » Sek Sau 27, 2008 2:32 am

Rimasxxxx rašė:{namu kinas} pavadinimu Panasonic SA-H885 na ten kur garsas veluoja ,salis gamintoja --belekur-- :(
na as dabar tikrai neprisimenu koks ten namu kinas buvo (atsimenu tik kur tai buvo :) )

dar pabandyk pasinagrineti opcijuose dal ten koks uzvelinimas uzdetas ar dar kokia tai panasi funkcija. Konkreciai patarti negaliu nes SA-H885 nesu turejes

Darko
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Darko » Sek Sau 27, 2008 3:08 pm

Pas mane pajungta prie Denon 1907 bet garsas irgi veluoja

Vartotojo avataras
gedulisg
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė gedulisg » Sek Sau 27, 2008 11:03 pm

manu tiek optinis tiek oxalinis yra geros jungtys. jos yra skyrtos pedrduoti garsa skaitmeniniu budu. o analoginis laidas yra skyrtas stereo garsui klausytis per dvi kolonkes.asm as pats naudoju ixos arba qed laidus kuriu kaina 50eu-1m. as pajunges prie pioneer vsa-ax10 stiprintuvo,taj jokio garso velavimo nejauciu.laidu kaina is esmes turi buti 20% vertes viso namu kino kainos

Vartotojo avataras
gedulisg
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė gedulisg » Sek Sau 27, 2008 11:06 pm

openbox tiuneriai nelabai gali pasigyrti kokybiskais garso isejimais....

Vartotojo avataras
gedulisg
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė gedulisg » Sek Sau 27, 2008 11:13 pm

[quote="gedulisg"]openbox tiuneriai nelabai gali pasigyrti kokybiskais garso isejimais,bet laidu kokybe daug ka liame ir kaina taip pat,tai neturi nieko bendro su ilgaamziskumu...

tomas
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Standartinė tomas » Sek Sau 27, 2008 11:14 pm

gedulisg rašė:manu tiek optinis tiek oxalinis yra geros jungtys. jos yra skyrtos pedrduoti garsa skaitmeniniu budu. o analoginis laidas yra skyrtas stereo garsui klausytis per dvi kolonkes.asm as pats naudoju ixos arba qed laidus kuriu kaina 50eu-1m. as pajunges prie pioneer vsa-ax10 stiprintuvo,taj jokio garso velavimo nejauciu.laidu kaina is esmes turi buti 20% vertes viso namu kino kainos
Garso velavimas ir laido kokybe tikrai nesusieti gali nupirkti laida kad ir uz 0.05 eur -1m jei jis bus daugmaz geras nuo to signalas neprades veliuoti.

Zigolotti
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Zigolotti » Pir Sau 28, 2008 9:28 am

Pas mane laidas is lemonos uz 9 lt. jokio velavimo, jokiu trugdziu...
"laidu kaina is esmes turi buti 20% vertes viso namu kino kainos" - nu tokio dalyko dar negirdejes...

masa
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė masa » Pir Sau 28, 2008 10:26 am

Zigolotti rašė:Pas mane laidas is lemonos uz 9 lt. jokio velavimo, jokiu trugdziu...
"laidu kaina is esmes turi buti 20% vertes viso namu kino kainos" - nu tokio dalyko dar negirdejes...
pakaitinek Hi Fi forumus ir surasi.
Cia jau kiekvienas sistema konstruoja pagal savo skoni ir kisene.

Zigolotti
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Zigolotti » Pir Sau 28, 2008 12:07 pm

Taip, kiekvienas daro pagal save. Bet siulyciau nusipirkt pradziai laida uz 9 lt - pripazinkim tai nera brangu :) o jei netenkina kokybe - investuot daugiau. Taciau as nesu uzketejas audiofilas ir nemanau, kad pajusiu garso kokybes skirtuma, tuo labiau, kad jungiama ne prie kazkokio hi-end klases garso saltinio...

Vartotojo avataras
gedulisg
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė gedulisg » Pir Sau 28, 2008 12:09 pm

Zigolotti rašė:Pas mane laidas is lemonos uz 9 lt. jokio velavimo, jokiu trugdziu...
(Joks tikslas tada yra isleisti didele suma ant namu kino,jei paskui gaila pinigu ant laidu,laidai atlieka daug darbo...)

tomas
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Standartinė tomas » Pir Sau 28, 2008 2:52 pm

gedulisg rašė:openbox tiuneriai nelabai gali pasigyrti kokybiskais garso isejimais....
del analogo tai sutinku kad nera pas geriausias garsas (nors teko matyti ir tokiu imtuvu kur garsas budavo dar ir blogesnis) O del skaitments tai nemanau kad galima prie garso ka nors prikisti

tomas
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Standartinė tomas » Pir Sau 28, 2008 2:57 pm

gedulisg rašė:
(Joks tikslas tada yra isleisti didele suma ant namu kino,jei paskui gaila pinigu ant laidu,laidai atlieka daug darbo...)
Optikai laidas 9lt kainavo ar 190Lt skirtumo garse nepajusi, taciau atsilieps i laido patikimuma, na sakykime daug kartu ijungus/isjungus tas po 9 lt gali ir nusibaigti, arba stipriau truktelnus jis gali nutrukti ir t.t.

Vartotojo avataras
gedulisg
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė gedulisg » Pir Sau 28, 2008 11:42 pm

tomas rašė:
gedulisg rašė:
Optikai laidas 9lt kainavo ar 190Lt skirtumo garse nepajusi, taciau atsilieps i laido patikimuma, na sakykime daug kartu ijungus/isjungus tas po 9 lt gali ir nusibaigti, arba stipriau truktelnus jis gali nutrukti ir t.t.
....kaip jau buvo mineta pasiskaitykite hi fi forumus apie laidu testus kuo vienas pranasesnis uz kita ,kokie faktoriai lemia geria laida ir tada suprasite...tik nemanau,kad ten bus aprasai apie laidus uz 9lt..

xxarturas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė xxarturas » Ant Sau 29, 2008 10:30 am

Susitarkyte apie kokius laidus kalbate, jeigu apie analoginius, tai tada auksas sidabras - gerai. O jei kalba eina apie optinius "laidus", tai gal pavadinkite juos sviesolaidziais. Sviesolaidziu eina skaitmeninis signalas, kuriam dolampocki koks "laidas", signalas yra - garsa girdi, signalas blogas - garso nera. Pas mane per 5cm. nedakisus sviesolaidzio garsas yra. Tai tas pats kaip skaitmenineje TV, pakanka signalo, matai vaizda, nepakanka eina kvadratai arba tamsa.
P.S. Pas mane irgi optinis uz 9lt. Visa beda kad tikrai daug kartu nepakaisysi, nuluz tuoj pat. Bet kamji kas diena kaisioti?

Vartotojo avataras
gedulisg
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė gedulisg » Ant Sau 29, 2008 11:32 am

xxarturas rašė:Susitarkyte apie kokius laidus kalbate, jeigu apie analoginius, tai tada auksas sidabras - gerai. O jei kalba eina apie optinius "laidus", tai gal pavadinkite juos sviesolaidziais. Sviesolaidziu eina skaitmeninis signalas, kuriam dolampocki koks "laidas", signalas yra - garsa girdi, signalas blogas - garso nera. Pas mane per 5cm. nedakisus sviesolaidzio garsas yra. Tai tas pats kaip skaitmenineje TV, pakanka signalo, matai vaizda, nepakanka eina kvadratai arba tamsa.
P.S. Pas mane irgi optinis uz 9lt. Visa beda kad tikrai daug kartu nepakaisysi, nuluz tuoj pat. Bet kamji kas diena kaisioti?
Vieni optiniai daromi is pigiu medziagu kurie nepasizymi geros kokybes pluostu ir apsauga is isores,brangiuose naudojamas medicininis pluostas ir gera apsauga is isores jie abu perduos signala tik vieni zymiai kokybiskesni...

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių