TVMotion rašė: ↑Ket Bir 30, 2022 12:05 am
ernissss rašė: ↑Tre Bir 29, 2022 7:02 am
Dėl Cgates interneto turiu kitą nuomonę. Jau daug metų esu jų klientas ir galiu pasakyt, kad kokybė labai gera. Deklaruotus greičius palaiko, o trikdžiai labai reti.
Aš apie kokybę kalbu (strigimus ir t.t.), ne apie deklaruotus greičius. Įranga jei palaikančią turi visi (greičiausiai, negaliu taip jau teigti 100 proc.) turbūt tau duos už tai ką moki

Keista būtų jei dirbtinai įmonė slopintų tau greitį. Bet supratau, džiugu, bent kažkam, kad viskas puikiai veikia
EvaldasM rašė: ↑Tre Bir 29, 2022 5:31 pm
Pritariu del Cgates interneto, kokybe gera, gedimai tikrai reti. Naudoju daug metu
Gal jau susitvarkė, nes tikrai esu matęs atsiliepimų... sakykim jūs esate laimingi su Ernissss, nes kaip supratau iš komentarų (ankščiau jų social. tinkluose), kiti moka ir sėdi be paslaugų arba tenka dažnai kreiptis į jų support dažnai, kas pasak jų ir ne visada padeda kaip turėtų. Pats mažai susidūręs. Tiesos kiek teko stebėti yra komentaruose, tiksliau buvo. Čia keli metai atgal kažkada pas pažystamus teko pamaigyti jų pultelį trumpam.
Tu ir apie kokybę, bet kažkaip išnyra interneto greičio davimo sąvoka. Žiūrėk aš parašiau buvo man, ką skaičiau ir t.t. Aš negaliu sakyti, kad Cgates šūdas, o koks Go3 geriausias. Nes nežinau. Valanda pas draugus, pažystamus buvo ne kažkas. Nes strigo, tiek TV, tiek intikas. Bet strigimų būna pas visus tiesa? Tam ir duoda kaip kurie po mėnesį ar ten kitokiam laikotarpiui išsibandyti. Man užteko tos valandos susidaryti neigiamą požiūrį, plius dar ir N komentarų rašančių tą patį. Tau, kažkam kitam buvo gerai. Valio. Kiekvienas renkasi pagal savo įsitikinimus. Bet žiūrėk visi negalim būti Cgates klientai, Balticum, Telia ar ten dar kokiais, tad gerbk kito nuomonę ir ką kitas rašo, o ne per visą forumą ieškok kaip pr...ti ir žeminti kito pasisakymus. Prie ko čia mano išliaupsinta Telia? Telia turi neigiamų atsiliepimų ne ką mažiau, nei tas Cgates turbūt, bet jų intiką daug kas kaip vieną patikimiausių vertina. Tai nėra mano žodžiai. Gal su TV pas juos ten kas ne taip. Apie tą skaičiau visko. Bet apie intiką taip kalba kiti. Balticum negirdėjau nieko tokio reikšmingo, gal ir keli neigiami. Man Balticum kaip ir neįstrigo, kaip blogas tiekėjas. Apie Cagets, Telia skaičiau TV daugiau visokių atsiliepimų. Iš savo varpinės iš vis nieko nerašiau apie teikėjus. Juk rašaua skaičiau, rašė, sakė ir t.t. Rimtai, gal tau vieniša šiomis dienomis? Yra chat visokie, gal ten eik pasiieškosi su kuo apie nieką padiskutuoti. Užjaučiu tavo aplinką, nes matau kad sudėtingas esi tu žmogus, bent iš to kaip čia pri...nėji prie manęs.
Nesupranti? Nenustebau. Jei tavo įrenginys sugeba priimti (kaip pvz rašau greitį) 500 Mb/s greitį, tai tu jį ir gausi iš tiekėjo. Jei ne - kaltink save. Nes įranga ne ką mažiau svarbu. Kalbu apie šviesolaidį tik ir wifi, nes tiesiogiai įjungus kabelį į tarkim kompiuterį speedtest.net koks tau ir rodys ką užsakei. Aišku negaliu kalbėti už visus tiekėjus, bet yra kas ką deklaruoja tą ir duoda. Beto parašyta būna iki, o ne, kad tokį ir tokį greitį garantuotai gausi. Tu apsimeti toks ar rimtai trūksta fantazijos tau? Prie smulkmenų kabiniesi. Gal vienišas esi rimtai? Žinok tingiu, kaip mažam vaikui aiškinti vos ne kodėl jūra mėlyna, o saulė geltona. Šiuo metu toks jausmas, tau čia rašinėjant. Nesu specas, net ir nebandau tokiu apsimesti, bet p...si prie smulkmenų. Įjunk galvą, nes su užpakaliu, dar nei vienas nesuprato. Kartais erzina žinok tokie va. Toks jausmas, kad šiaip iš neturėjimo ką veikti p...si prie žodžių.