pareguliuoti antena
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
minde0445
- Forumietis

- Susisiekti:
pareguliuoti antena
Gal kas galetu pareguliuoti antena su motoru. Pastatyta jau kaip 2 metai. Ir nuo to laiko nereguliuota, nes bute gyvenu, ant stogo uzlipti kiekviena kart neina ir pats neesu labai "asas". Per tuos metus buvo daug skvalu ir tt. Ir matyt issiderino, issireguliavo antena, nes pvz rusu pakete kai kur raso neranda signalo arba labai zemas signalas. Na zodziu visuose palydovuose krites signalas. Antena su motoru. Kas galetu pareguliuoti ir atgaivinti, pagerinti signala koks buvo. Esu is Kauno. Lauksiu pagalbos labai 
- avokadas
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: pareguliuoti antena
http://www.openbox.info/forum/memberlis ... ofile&u=56
Parasyk jam, geresnio arciau nerasi.
Parasyk jam, geresnio arciau nerasi.
minde0445 rašė:Gal kas galetu pareguliuoti antena su motoru. Pastatyta jau kaip 2 metai. Ir nuo to laiko nereguliuota, nes bute gyvenu, ant stogo uzlipti kiekviena kart neina ir pats neesu labai "asas". Per tuos metus buvo daug skvalu ir tt. Ir matyt issiderino, issireguliavo antena, nes pvz rusu pakete kai kur raso neranda signalo arba labai zemas signalas. Na zodziu visuose palydovuose krites signalas. Antena su motoru. Kas galetu pareguliuoti ir atgaivinti, pagerinti signala koks buvo. Esu is Kauno. Lauksiu pagalbos labai
-
minde0445
- Forumietis

- Susisiekti:
kad niekas neatsako, nejaugi tiek mazai yra sat meistru Kaune
- Alexx
- Forumietis

- Susisiekti:
Meistru yra pakankamai... bet gerai suderinti pasukama antena uzims kazkiek laiko... o laikas siais laikais gan brangus daiktas.. - manau pasiulytumet kazkokia suma..ir atsirastu DERINTOJUminde0445 rašė:kad niekas neatsako, nejaugi tiek mazai yra sat meistru Kaune
-
minde0445
- Forumietis

- Susisiekti:
tai suprantu, kad ne uz dyka. Na 100 lt manau. Nes kiek pamenu 250 lt ar panasiai man viska sureguliavo, pastate visa iranga ir tt. Tad manau tiek galeciau. Tad is Kauno tikiuos kazkas atsiras, nes ziurint vip paketa, ir nematant daug kanalu geru, tai liudnoka
- Tautvydas
- Forumietis

- Susisiekti:
Geriausia šį darbą Jums atliks Tomas. Aš galėčiau duoti jo tel. Nr. Parašykite i PM , jeigu reikia. Aš tai pats atlieku tikslų palydovo pozicijos reguliavimą sėdėdamas prie televizoriaus. Po didelių vėtrų kartais tenka atlikti palydovo pozicijos reguliavimą.minde0445 rašė:tai suprantu, kad ne uz dyka. Na 100 lt manau. Nes kiek pamenu 250 lt ar panasiai man viska sureguliavo, pastate visa iranga ir tt. Tad manau tiek galeciau. Tad is Kauno tikiuos kazkas atsiras, nes ziurint vip paketa, ir nematant daug kanalu geru, tai liudnoka
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 17 ir 0 svečių