Diseq 10in + Diseq 2in?
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
- openbox
- Veteranas

- Susisiekti:
Diseq 10in + Diseq 2in?
Situacija tokia, kad 10in disekas stovi kiek toliau nuo dviejų lėkščių.
Norėčiau tas dvi lėkštes sujungti tarp savęs su Diseq 2in ir vienu kabeliu nueiti iki 10in diseq.
Įmanoma?
Kurioje vietoje ką reikia keisti?
Norėčiau tas dvi lėkštes sujungti tarp savęs su Diseq 2in ir vienu kabeliu nueiti iki 10in diseq.
Įmanoma?
-
C2H5OH
- Forumietis

- Susisiekti:
- Tomux
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki
Man tai sake Erksoj kad Emiterio diseqc eina isplesti tarpusavyje. Tai gal ir kitokiu kombinaciju eina padaryt.
Kai sutranke zaibas tai nusipirkau 4x1 diseqc firmos MAXIMUM. Norejosi su daugiau iejimu bet neturi, o ar jis geras nezinau... O du diseqc i kruva neina sujungti ir kad paskui vienu laidu eitu i tiuneri?
Man tai sake Erksoj kad Emiterio diseqc eina isplesti tarpusavyje. Tai gal ir kitokiu kombinaciju eina padaryt.
Kai sutranke zaibas tai nusipirkau 4x1 diseqc firmos MAXIMUM. Norejosi su daugiau iejimu bet neturi, o ar jis geras nezinau... O du diseqc i kruva neina sujungti ir kad paskui vienu laidu eitu i tiuneri?
Man patinka SAT
Dreambox DM 800 HD PVR ®
+ DVB-T USB DONGLE
+ HDD + WiFi
Experimental-dm800_20111017 + GP3
H-H motorised dish -->
Moteck SG-2100A & TRIAX TD88
75E - 30W
Dreambox DM 800 HD PVR ®
+ DVB-T USB DONGLE
+ HDD + WiFi
Experimental-dm800_20111017 + GP3
H-H motorised dish -->
Moteck SG-2100A & TRIAX TD88
75E - 30W
-
edziunia
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
eina, jei palaiko 1.1 protokola. tik reikia triju http://www.sat-easy.de/catalog/faq_deta ... anguage=ruTomux rašė:Sveiki
- algis82
- Veteranas

- Susisiekti:
-
C2H5OH
- Forumietis

- Susisiekti:
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Na diseqC kaip taisykle praleidzia 22kHz. Nes jei nepraleistu tai ir galvutes i austesni diapazona neperjungtum.algis82 rašė:C2H5OH rašė:Porte nurodai 10-tuko reikamą lizdą, na o unkkomited 2-ko reikiamą koją. Aš asmeniškai bandžiau 4-tuką į 2-uką paduoti, dėja nesigavo.
paprasciausiai nevisi praleidzia 22khz
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Re: Diseq 10in + Diseq 2in?
openbox rašė:Situacija tokia, kad 10in disekas stovi kiek toliau nuo dviejų lėkščių.
Įmanoma?
diseqC rele 10 in 1 programuoji 1.1 protokolui, (dabar nepamenu kuris ten rezimas, bet tikrai ne standartinis nes standartiniu rezimu rele junginesis ir nuo 1.1 ir nuo 1.0. Na o kita rele kaip suprantu viekia 1.0 protokolu.
Kagangi Openas pirma siuncia 1.0 po to 1.1 ir dar pakartoja 1.0 komanda tai kaip sujunginesi nera svarbu vis vien tures veikti.
Paskutinį kartą redagavo tomas Sek Lie 29, 2007 7:42 pm, redaguota 2 kartą(us).
- Bonum 1
- Klubo Narys

- Susisiekti:
Nebandziau bet manau veiktu.Pirmas turi eit diseqc su 2 ar 4 isejimais nes daugiau tiuneris neima ir jo isejimaizymisi port eiluteje,o galinis diseqc zymisi UnCommitted cia jo isejimo kanalo nr. ir jis gali but iki 16 isejimu. Viso galim 64 galvas sukabint.Bet kada kanalu sarasa susidarysim.Kol baigsi puse jau bus pasikeite.
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Jei imtuvas Openas tai nesvarbu kaip sujungsi gali pirma jungti 1.1 protokolu, o po to 1.0 protokolo diseqC'us arba atvirksciai.Bonum 1 rašė:Nebandziau bet manau veiktu.Pirmas turi eit diseqc su 2 ar 4 isejimais nes daugiau tiuneris neima ir jo isejimaizymisi port eiluteje,o galinis diseqc zymisi UnCommitted cia jo isejimo kanalo nr. ir jis gali but iki 16 isejimu. Viso galim 64 galvas sukabint.Bet kada kanalu sarasa susidarysim.Kol baigsi puse jau bus pasikeite.
-
Polas
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
Kadangi kalba eina apie didesni kieki galvuciu,tai noreciau pasiteirauti kur isigyti 10 x1 DiSECq.Siuo metu naudoju du po keturis ir valdau naudodamas rele 0-12 V (kurios taip pat negali taip lengvai isigyti) .Teko surinkti paprasta schemute-panaudojant SAD rele G5Y-1.Ziurejau Klaipedoje,Vilniuje nepasiseke gauti. ..Na bet tai ne pasaulio pabaiga!Nes viskas valdosi kuo puikiausiai,tik gal kazkiek prarandu signalo
.
.
Mano metai -mano turtas
- openbox
- Veteranas

- Susisiekti:
Padoresnėje sat parduotuvėje tikrai rasi 10in diseq.Polas rašė:Kadangi kalba eina apie didesni kieki galvuciu,tai noreciau pasiteirauti kur isigyti 10 x1 DiSECq.Siuo metu naudoju du po keturis ir valdau naudodamas rele 0-12 V (kurios taip pat negali taip lengvai isigyti) .Teko surinkti paprasta schemute-panaudojant SAD rele G5Y-1.Ziurejau Klaipedoje,Vilniuje nepasiseke gauti. ..Na bet tai ne pasaulio pabaiga!Nes viskas valdosi kuo puikiausiai,tik gal kazkiek prarandu signalo
.
Kaina apie 50-60 lt.
-
Polas
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
-
Polas
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
P.S. Kad neatrodytu labai “sausas” mano sakinukas-vienas pvz.Uzeinu Klaipedoje I Megaoma Birutes gatveje(atrodo neklystu,taip Birutes gatveje) parduotuve ne stebuklas,bet vaikinai turi pakankamai prekiu ,kad galetu si ta pasiulyti.Perku lekstute Triax 110 cm,na ir teiraujuos,gal turi diseka su 10 iejimu.Vaikinas ispute akis ir paklause “ar ir tokiu buna-mes nesam mate”.Tada paklausiau, gal perjungeja 0-12 V yra mates.Cia jis visai pasimete, nesuprasdamas kas per perjungejas ,kodel nulis ar dvylika voltu.Nepriimkit tai kaip skunda,parasiau kaip buvo ir tiek.Pasiemiau antena ir isejau uzsimetes ant peciu.Va taip!Sakau gal galioja tas posakis,kad kaimieti ir baznycioj stumdo! Jumoras man nesvetimas,bet dabar noreciau paprasyti rimtai gerb.OPENBOX gal jis galetu duoti padorios parduotuves adreseli(vietove nesvarbu,butu zinoma gerai ,kad nereiketu vaziuti i Berlyna.) Aciu!
Mano metai -mano turtas
- openbox
- Veteranas

- Susisiekti:
-
Polas
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
-
kikilis
- Forumietis

- Susisiekti:
- Neoromancer
- Adminas

- Susisiekti:
Labas, va mano lėkštutė.kikilis rašė:klausimas NEOROMANCERgal galetum imesti savo multifido paveiksliuka su nuoroda kuri galva yra kuri.

Čia tik vienas mažmožis yra, kai fotkinau patį multifidą atvirkščiai buvau uždęjęs, jį reikia dabar mintyse apsukti 180º o galvų išdėstymas liktų toks pats.
Amlogic TVBOX perprogramavimas į CoreELEC, LibreELEC, AlexELEC.
KODI grotuvo nustatymai ir konsultacija.
LINUX serveriai ir administravimas, mikrokompiuteriai.
NEOTECH.LT
NEOTECH.LT
-
kikilis
- Forumietis

- Susisiekti:
- Neoromancer
- Adminas

- Susisiekti:
Kai fotkinau, tai ne visas galvas turėjau, dabar visos vietos užimtos ir viskas veikia.kikilis rašė:ACIU labai kai galesiu bandysiu sulipdyt. o sirius veiks, kad galvos nematyt?
Amlogic TVBOX perprogramavimas į CoreELEC, LibreELEC, AlexELEC.
NEOTECH.LT
NEOTECH.LT
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 18 ir 0 svečių