• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Diseq 10in + Diseq 2in?

Neradote sau skirtos diskusijų rubrikos? užsukite čia.

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Diseq 10in + Diseq 2in?

Standartinė openbox » Sek Lie 29, 2007 12:38 pm

Situacija tokia, kad 10in disekas stovi kiek toliau nuo dviejų lėkščių.
Norėčiau tas dvi lėkštes sujungti tarp savęs su Diseq 2in ir vienu kabeliu nueiti iki 10in diseq.
Įmanoma?
Kurioje vietoje ką reikia keisti?

C2H5OH
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė C2H5OH » Sek Lie 29, 2007 1:00 pm

Porte nurodai 10-tuko reikamą lizdą, na o unkkomited 2-ko reikiamą koją. Aš asmeniškai bandžiau 4-tuką į 2-uką paduoti, dėja nesigavo. Ne visi disecai vienas su kitu korektiškai veikia, dar jei firmelės skirtingos, tai is vis :-D . Jei kam gerai toks fintas gavosi parašykit kokios firmos disecai. Ačių.

Vartotojo avataras
Tomux
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Tomux » Sek Lie 29, 2007 3:04 pm

Sveiki
Man tai sake Erksoj kad Emiterio diseqc eina isplesti tarpusavyje. Tai gal ir kitokiu kombinaciju eina padaryt.

Kai sutranke zaibas tai nusipirkau 4x1 diseqc firmos MAXIMUM. Norejosi su daugiau iejimu bet neturi, o ar jis geras nezinau... O du diseqc i kruva neina sujungti ir kad paskui vienu laidu eitu i tiuneri?
Man patinka SAT
Dreambox DM 800 HD PVR ®
+ DVB-T USB DONGLE
+ HDD + WiFi
Experimental-dm800_20111017 + GP3
H-H motorised dish -->
Moteck SG-2100A & TRIAX TD88
75E - 30W

edziunia
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Standartinė edziunia » Sek Lie 29, 2007 3:56 pm

Tomux rašė:Sveiki
Man tai sake Erksoj kad Emiterio diseqc eina isplesti tarpusavyje. Tai gal ir kitokiu kombinaciju eina padaryt.

Kai sutranke zaibas tai nusipirkau 4x1 diseqc firmos MAXIMUM. Norejosi su daugiau iejimu bet neturi, o ar jis geras nezinau... O du diseqc i kruva neina sujungti ir kad paskui vienu laidu eitu i tiuneri?
eina, jei palaiko 1.1 protokola. tik reikia triju http://www.sat-easy.de/catalog/faq_deta ... anguage=ru

Vartotojo avataras
algis82
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė algis82 » Sek Lie 29, 2007 4:17 pm

[quote="C2H5OH"]Porte nurodai 10-tuko reikamą lizdą, na o unkkomited 2-ko reikiamą koją. Aš asmeniškai bandžiau 4-tuką į 2-uką paduoti, dėja nesigavo.
paprasciausiai nevisi praleidzia 22khz

C2H5OH
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė C2H5OH » Sek Lie 29, 2007 6:27 pm

algis82 rašė:
C2H5OH rašė:Porte nurodai 10-tuko reikamą lizdą, na o unkkomited 2-ko reikiamą koją. Aš asmeniškai bandžiau 4-tuką į 2-uką paduoti, dėja nesigavo.
Tai va ir įdomu kokie konkrečiai veikia..

tomas
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Standartinė tomas » Sek Lie 29, 2007 7:07 pm

algis82 rašė:
C2H5OH rašė:Porte nurodai 10-tuko reikamą lizdą, na o unkkomited 2-ko reikiamą koją. Aš asmeniškai bandžiau 4-tuką į 2-uką paduoti, dėja nesigavo.
Na diseqC kaip taisykle praleidzia 22kHz. Nes jei nepraleistu tai ir galvutes i austesni diapazona neperjungtum.

tomas
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Re: Diseq 10in + Diseq 2in?

Standartinė tomas » Sek Lie 29, 2007 7:13 pm

openbox rašė:Situacija tokia, kad 10in disekas stovi kiek toliau nuo dviejų lėkščių.
Norėčiau tas dvi lėkštes sujungti tarp savęs su Diseq 2in ir vienu kabeliu nueiti iki 10in diseq.
Įmanoma?
Kurioje vietoje ką reikia keisti?

diseqC rele 10 in 1 programuoji 1.1 protokolui, (dabar nepamenu kuris ten rezimas, bet tikrai ne standartinis nes standartiniu rezimu rele junginesis ir nuo 1.1 ir nuo 1.0. Na o kita rele kaip suprantu viekia 1.0 protokolu.

Kagangi Openas pirma siuncia 1.0 po to 1.1 ir dar pakartoja 1.0 komanda tai kaip sujunginesi nera svarbu vis vien tures veikti.
Paskutinį kartą redagavo tomas Sek Lie 29, 2007 7:42 pm, redaguota 2 kartą(us).

Vartotojo avataras
Bonum 1
Klubo Narys
Klubo Narys
Susisiekti:

Standartinė Bonum 1 » Sek Lie 29, 2007 7:20 pm

Nebandziau bet manau veiktu.Pirmas turi eit diseqc su 2 ar 4 isejimais nes daugiau tiuneris neima ir jo isejimaizymisi port eiluteje,o galinis diseqc zymisi UnCommitted cia jo isejimo kanalo nr. ir jis gali but iki 16 isejimu. Viso galim 64 galvas sukabint.Bet kada kanalu sarasa susidarysim.Kol baigsi puse jau bus pasikeite.

tomas
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Standartinė tomas » Sek Lie 29, 2007 7:45 pm

Bonum 1 rašė:Nebandziau bet manau veiktu.Pirmas turi eit diseqc su 2 ar 4 isejimais nes daugiau tiuneris neima ir jo isejimaizymisi port eiluteje,o galinis diseqc zymisi UnCommitted cia jo isejimo kanalo nr. ir jis gali but iki 16 isejimu. Viso galim 64 galvas sukabint.Bet kada kanalu sarasa susidarysim.Kol baigsi puse jau bus pasikeite.
Jei imtuvas Openas tai nesvarbu kaip sujungsi gali pirma jungti 1.1 protokolu, o po to 1.0 protokolo diseqC'us arba atvirksciai.

Polas
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Susisiekti:

Standartinė Polas » Ket Rgp 02, 2007 11:28 pm

Kadangi kalba eina apie didesni kieki galvuciu,tai noreciau pasiteirauti kur isigyti 10 x1 DiSECq.Siuo metu naudoju du po keturis ir valdau naudodamas rele 0-12 V (kurios taip pat negali taip lengvai isigyti) .Teko surinkti paprasta schemute-panaudojant SAD rele G5Y-1.Ziurejau Klaipedoje,Vilniuje nepasiseke gauti. ..Na bet tai ne pasaulio pabaiga!Nes viskas valdosi kuo puikiausiai,tik gal kazkiek prarandu signalo
.
Mano metai -mano turtas

Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė openbox » Pen Rgp 03, 2007 7:34 am

Polas rašė:Kadangi kalba eina apie didesni kieki galvuciu,tai noreciau pasiteirauti kur isigyti 10 x1 DiSECq.Siuo metu naudoju du po keturis ir valdau naudodamas rele 0-12 V (kurios taip pat negali taip lengvai isigyti) .Teko surinkti paprasta schemute-panaudojant SAD rele G5Y-1.Ziurejau Klaipedoje,Vilniuje nepasiseke gauti. ..Na bet tai ne pasaulio pabaiga!Nes viskas valdosi kuo puikiausiai,tik gal kazkiek prarandu signalo
.
Padoresnėje sat parduotuvėje tikrai rasi 10in diseq.
Kaina apie 50-60 lt.

Polas
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Susisiekti:

Standartinė Polas » Pen Rgp 03, 2007 8:44 am

Aciu,bet deja tai ne visai taip!
Mano metai -mano turtas

Polas
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Susisiekti:

Standartinė Polas » Pen Rgp 03, 2007 11:03 am

P.S. Kad neatrodytu labai “sausas” mano sakinukas-vienas pvz.Uzeinu Klaipedoje I Megaoma Birutes gatveje(atrodo neklystu,taip Birutes gatveje) parduotuve ne stebuklas,bet vaikinai turi pakankamai prekiu ,kad galetu si ta pasiulyti.Perku lekstute Triax 110 cm,na ir teiraujuos,gal turi diseka su 10 iejimu.Vaikinas ispute akis ir paklause “ar ir tokiu buna-mes nesam mate”.Tada paklausiau, gal perjungeja 0-12 V yra mates.Cia jis visai pasimete, nesuprasdamas kas per perjungejas ,kodel nulis ar dvylika voltu.Nepriimkit tai kaip skunda,parasiau kaip buvo ir tiek.Pasiemiau antena ir isejau uzsimetes ant peciu.Va taip!Sakau gal galioja tas posakis,kad kaimieti ir baznycioj stumdo! Jumoras man nesvetimas,bet dabar noreciau paprasyti rimtai gerb.OPENBOX gal jis galetu duoti padorios parduotuves adreseli(vietove nesvarbu,butu zinoma gerai ,kad nereiketu vaziuti i Berlyna.) Aciu!
Mano metai -mano turtas

Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė openbox » Pen Rgp 03, 2007 12:58 pm

Nepulsiu aš dabar reklamuoti vieno ar kito atstovo. Tačiau iš patirties papasakosiu.
Savo 10in diseq gavau iš Kauno, nuo forumiečio tomo.
Berots už 60 Lt (gal tomas nesupyks, kad paviešinau kainą :) )
Elbeloje (Vilnius) man siūlė ar už 65 ar už 70 Lt.

Na žodžiu buvo pasirinkimas ir rinkausi pigesnį.

Polas
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Susisiekti:

Standartinė Polas » Pen Rgp 03, 2007 5:49 pm

Esu labai dekingas uz info.
Mano metai -mano turtas

kikilis
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė kikilis » Pir Rgp 06, 2007 7:18 pm

klausimas NEOROMANCER :-? gal galetum imesti savo multifido paveiksliuka su nuoroda kuri galva yra kuri.

Vartotojo avataras
Neoromancer
Adminas
Adminas
Susisiekti:

Standartinė Neoromancer » Pir Rgp 06, 2007 9:03 pm

kikilis rašė:klausimas NEOROMANCER :-? gal galetum imesti savo multifido paveiksliuka su nuoroda kuri galva yra kuri.
Labas, va mano lėkštutė.
Paveikslėlis

Čia tik vienas mažmožis yra, kai fotkinau patį multifidą atvirkščiai buvau uždęjęs, jį reikia dabar mintyse apsukti 180º o galvų išdėstymas liktų toks pats.
Amlogic TVBOX perprogramavimas į CoreELEC, LibreELEC, AlexELEC.
KODI grotuvo nustatymai ir konsultacija.
LINUX serveriai ir administravimas, mikrokompiuteriai.
NEOTECH.LT

kikilis
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė kikilis » Pir Rgp 06, 2007 9:46 pm

ACIU labai kai galesiu bandysiu sulipdyt. o sirius veiks, kad galvos nematyt?

Vartotojo avataras
Neoromancer
Adminas
Adminas
Susisiekti:

Standartinė Neoromancer » Pir Rgp 06, 2007 9:49 pm

kikilis rašė:ACIU labai kai galesiu bandysiu sulipdyt. o sirius veiks, kad galvos nematyt?
Kai fotkinau, tai ne visas galvas turėjau, dabar visos vietos užimtos ir viskas veikia.
Amlogic TVBOX perprogramavimas į CoreELEC, LibreELEC, AlexELEC.
KODI grotuvo nustatymai ir konsultacija.
LINUX serveriai ir administravimas, mikrokompiuteriai.
NEOTECH.LT

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 18 ir 0 svečių