Dish pointer android programa
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
Kiesa2
- Forumietis

Dish pointer android programa
Pabandziau ant androido sita programa http://cdn2.staztic.com/screenshots/dis ... o-12-1.jpg Idomu kodel rodo palydovu priesingas puses negu sureguliuotos galvutes?Pagal sita programa dar 28e trauktu.O pavz 36e jau uzstoja medziai rodo.Gal ten dar kazka reikia nustatyt?Bet gps ijungtas.Tai kaip suprantu pagal ji rodo.
-
sooner
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: Dish pointer android programa
Tai juk galvos gauna veidrodinį atspindį nuo lėkštės, todėl jos ir išdėliotos atvirkščiai, negu palydovai. Juk palydovai turi laipsnius 4.8e, 13e, 4w ir t.t. Nulis laipsnių yra pietų kryptis. 4.8e ir 13e atitinkamai yra per 4,8 ir 13 laipsnių į rytus nuo nulio, žiūrint į palydovą, o 4w - 4 laipsniai į vakarus. Lygiai tą patį rodo ir minėtoji programa.Kiesa2 rašė:Pabandziau ant androido sita programa http://cdn2.staztic.com/screenshots/dis ... o-12-1.jpg Idomu kodel rodo palydovu priesingas puses negu sureguliuotos galvutes?Pagal sita programa dar 28e trauktu.O pavz 36e jau uzstoja medziai rodo.Gal ten dar kazka reikia nustatyt?Bet gps ijungtas.Tai kaip suprantu pagal ji rodo.
-
Kiesa2
- Forumietis

Aisku pas mane dabar stovi 19e,13e,5e,1w Nu ta programa rodo 28e traukia.Tai gal reikes bandyt pasigauti ant papildomos lekstes gal.O 5 galvute tilptu ant 80cm lekstes?Bet neitu turbut pasigauti.
-
sooner
- Forumietis

- Susisiekti:
Pažiūrėk į mano parašą apčioje - ten surašyti visi palydovai kokius, esu sužvejojęs. Yra dvi 80cm lėkštės. Ant vienos stovi penkios galvos, ant antros tik viena - į 36 laipsnį. Nuo 4w iki 19.2E sužvejot eina. Pas mane centras tarp 4.8E ir 9E, o kaip pas tave?Kiesa2 rašė:Aisku pas mane dabar stovi 19e,13e,5e,1w Nu ta programa rodo 28e traukia.Tai gal reikes bandyt pasigauti ant papildomos lekstes gal.O 5 galvute tilptu ant 80cm lekstes?Bet neitu turbut pasigauti.
Jei centre būtų 13E, tada 28E sureguliuotum.
-
Kiesa2
- Forumietis

Pas mane eina tokia tvarka.Nuo desnes puses ziurint i bliuda 19e,13e,5e,1w.
-
sooner
- Forumietis

- Susisiekti:
Aš ne tvarkos klausiu - man ji aiški. Klausiau - kuri galva centre? Gali būti ir 13e ir 5e. Dar gali būti ir tarp 13e ir 5e, priklausomai nuo galvų laikiklio.Kiesa2 rašė:Pas mane eina tokia tvarka.Nuo desnes puses ziurint i bliuda 19e,13e,5e,1w.
-
Kiesa2
- Forumietis

Paziurejau i lekste.Jo centre 5e.
-
sooner
- Forumietis

- Susisiekti:
Tada pasuksi lėkštę į rytus (žiūrint į palydovą), kad centre būtų 13e ir visas galvas perreguliuosi iš naujo. Tada galėsi bandyt ir 28e reguliuot.Kiesa2 rašė:Paziurejau i lekste.Jo centre 5e.
-
cvykas
- Super Mod.

- Susisiekti:
O ta programa gal dar reikia kaip nors sukalibruot? Nes as zinau kad 36e eina salia priesais stovincio namo kampa o realiai si programa rodo beveik 5 laipsniu paklaida.Ziurint kaip pasuksi plansete pagal laikrodzio rodykle,buna ir 15 laipsniu paklaida. GPSas veikia idealiai,kelios navigacines programos rodo tiksliai.
Vu+, Android, Raspberry Pi
- rolf2
- Forumietis

- Susisiekti:
nenaudoja dishpointeris gps'o , tik vidini komposa, o jo tikslumas tai pats supranti koks ...
-
cvykas
- Super Mod.

- Susisiekti:
Jo bet be gpso nerodo palydovu.Atsiranda tik kada gpsa ijungiu ir iskisu pro langa nes kambaryje gpsas neveikia.Tada kaip suprasti?Taip suprantu kad be gps palydovo nerodo?Juk kompasas tai ir kambary veikia.Arba ten ne toks kompasas kuri isivaizduojurolf2 rašė:nenaudoja dishpointeris gps'o , tik vidini komposa, o jo tikslumas tai pats supranti koks ...
http://www.jovita.lt/images/stories/kom ... oskopo.png
-
Kiesa2
- Forumietis

Tai dish pointeriu negalima pasitiket derinant?Naudoju ant s2.
- rolf2
- Forumietis

- Susisiekti:
nzn kas pas tave ko nerodo - pas mane rodo lovoj gulint palydovus, nuejus i kureju puslapi aiskiai raso kad gps nenaudojamas yra tik compass on/off mygtukas.
O del pasitikejimo, tai toks ir pasitikejimas - prie gelezines tvoros vienaip rodo, prie medines kitaip
, primeti mazdaug kas kaip ir pirmyn 
O del pasitikejimo, tai toks ir pasitikejimas - prie gelezines tvoros vienaip rodo, prie medines kitaip
-
cvykas
- Super Mod.

- Susisiekti:
Isjunk wi-fi ir paziuresim kaip lovoj rodysrolf2 rašė:nzn kas pas tave ko nerodo - pas mane rodo lovoj gulint palydovus, nuejus i kureju puslapi aiskiai raso kad gps nenaudojamas yra tik compass on/off mygtukas.
O del pasitikejimo, tai toks ir pasitikejimas - prie gelezines tvoros vienaip rodo, prie medines kitaip, primeti mazdaug kas kaip ir pirmyn
- rolf2
- Forumietis

- Susisiekti:
Isjungiau wifi, gprs, gps, zodziu viska, tik korteles neisemiau , lova po skardiniu stogu 
(interjero prasom nekomentuot
)
(interjero prasom nekomentuot
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
cvykas
- Super Mod.

- Susisiekti:
I koki aparata turi isidejes ta programa?Nezinau kodel man reikia ijungti gps,kitaip nerodo.Nebent tas gps ir kompasa kartu ijungia.
- rolf2
- Forumietis

- Susisiekti:
Desire S , jauciu kordinates pasigauna per mobiliu tinklu bokstelius , jei pas tave koks tabletas be sim korteles, tai gal todel ir nerodo, o gal tikrai isjungia ir ta komposa vadinama ...
-
cvykas
- Super Mod.

- Susisiekti:
Taip pas mane Android Transformer be sim.O pas tave pagauna per mobilu tinkla.rolf2 rašė:Desire S , jauciu kordinates pasigauna per mobiliu tinklu bokstelius , jei pas tave koks tabletas be sim korteles, tai gal todel ir nerodo, o gal tikrai isjungia ir ta komposa vadinama ...
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 17 ir 0 svečių