Isreiksiu ir as savo nuomone

Pas mano tevus kaime, zemelapyje Omnitel 3G nera rysio zonoje ir ta zona ziurint zemelapyje atrodo labai toli, o Omnitel internetas 3G rysiu veikia puikiausiai ( pamatavus greiti iki 2.5 Mbps.) ir tas 3G atsirado pries naujus metus gruodzio men. Omnitel puslapyje buvo oficialiai pranesta, kad butent pries naujus metus buvo isplestas 3G rysys...,tai gali buti neatnaujintas ir netiksus zemelapis. Antras kriterijus yra modemas, tiksliau jo jautrumas, buvau pasiemes testui is Tele2 Huawei E1752 tai tokios š****... gyvenime nesu turejes, pradzioje pagalvojau, kad jis sugedes..., paskui siaip ne taip atsirado viena padalike ir siaip ne taip prisijunge, veike tik GPRS greitis iki 56 Kbps...

nors pas mane Tele2 rysys geras. Bet kadangi namuose turiu atrista Huawei E220 idejus i ji situacija pasikeite is karto... prisijunge EDGE rysiu ir galiu pasakyt, kad veike visai normaliai, isbandziau ir su Omintel ZTE MF628 rysys ir jautrumas taip pat geras ir veike normaliai, tai va ka reikia turet kaime esanciam toliau nuo miesto... gera jautru modema...
P.S Omintel pasiule ir nauju planu...
http://www.omnitel.lt/verslui/mobilusis ... one-/49565