dar klausimas del antenos dydzio programos
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
pimky
- Forumietis

- Susisiekti:
dar klausimas del antenos dydzio programos
sveiki dar su vienu klausimu kazkur forume buvau rades kad yra programa kuri padeda antenos dydy nustatyti pagal vieta kurioje randiesi pvz as dabar airijoje ir noreciau zinoti ka as galiu matyti su 120cm-150cm antena?
- Bonum 1
- Klubo Narys

- Susisiekti:
Ne visai programa ale... www.lyngsat.com irieskok pagal savo gyvenama vieta irnorimus ziureti palydovus, kokio dydzio tau reikia.Zaiskis.
-
petriukas
Re: dar klausimas del antenos dydzio programos
su 150cm gali matiti iseiviu geidziama VIASAT LTpimky rašė:sveiki dar su vienu klausimu kazkur forume buvau rades kad yra programa kuri padeda antenos dydy nustatyti pagal vieta kurioje randiesi pvz as dabar airijoje ir noreciau zinoti ka as galiu matyti su 120cm-150cm antena?
- laimonas
- Forumietis

- Susisiekti:
-
masa
- Forumietis

- Susisiekti:
-
pimky
- Forumietis

- Susisiekti:
na as puikiai matau ir su 120cm lektele via paketa tik kaip lietus buna tada jau neberodo reikia galva valyt pastoviai
o lyngsata tai as zinau tik siaip man reiktu kad butu konkreciai bet nelabai manau kad kas nors is vis tokius bandymus dare. o del transponderiu tai matau tikrai nemazai as ju keleto tik nera
-
pimky
- Forumietis

- Susisiekti:
na as puikiai matau ir su 120cm lektele via paketa tik kaip lietus buna tada jau neberodo reikia galva valyt pastoviai
o lyngsata tai as zinau tik siaip man reiktu kad butu konkreciai bet nelabai manau kad kas nors is vis tokius bandymus dare. o del transponderiu tai matau tikrai nemazai as ju keleto tik nera
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių