Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. /žaliems/
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
zilvisopenbox
- Forumietis

- Susisiekti:
-
Soul
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Sveiki,zilvisopenbox rašė:sveiki. turiu namuose du openboxus x-800. kodel kai atnaujini kanalus ( skanuoji palydova), vienas aparatas rodo pvz. ADJARA TV, o kitas neranda. kitas rodo rusiska R1, ntv, o kitas nemato.. kaip cia suprast? gal galima kazkaip detaliau ieskot ar pan.? is anksto dekavoju.
o kaip jie prijungti prie lekstes? Kokie softai?
Formuler F3 HD PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
LY4KS.
LY4KS.
-
zilvisopenbox
- Forumietis

- Susisiekti:
-
klarnetas
- Forumietis

- Susisiekti:
soft turetu buti bent jau 5.41zilvisopenbox rašė:pabandysiu "protingai" paaiskint - pas mane viena lekste / dvi dvigubos galvos / 2 tiuneriai. pas abu viskas vienoda , nes visas tas komplektas taip uzsakytas buvo ir surinktas. softas kiek suprantu tai sitas - "versija prog. obespecienija - V 4.77 . gal aplamai reik atnaujint cia kazka?..
-
zilvisopenbox
- Forumietis

- Susisiekti:
o kokiais budais galima tai padaryt? per kompa?klarnetas rašė:soft turetu buti bent jau 5.41zilvisopenbox rašė:pabandysiu "protingai" paaiskint - pas mane viena lekste / dvi dvigubos galvos / 2 tiuneriai. pas abu viskas vienoda , nes visas tas komplektas taip uzsakytas buvo ir surinktas. softas kiek suprantu tai sitas - "versija prog. obespecienija - V 4.77 . gal aplamai reik atnaujint cia kazka?..
lost
- algis82
- Veteranas

- Susisiekti:
-
zilvisopenbox
- Forumietis

- Susisiekti:
-
edziunia
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
tiuneris atranda tik tuos kanalus kuriu transponderiai (dazniai) yra irasyti i tiuneri pvz ADZARA transponderio daznis 11411H 27500 http://www.flysat.com/hotbird.phpzilvisopenbox rašė:sveiki. turiu namuose du openboxus x-800. kodel kai atnaujini kanalus ( skanuoji palydova), vienas aparatas rodo pvz. ADJARA TV, o kitas neranda. kitas rodo rusiska R1, ntv, o kitas nemato.. kaip cia suprast? gal galima kazkaip detaliau ieskot ar pan.? is anksto dekavoju.
-
texaco
- Forumietis

- Susisiekti:
klausimas
Labas, neperseniausiai rasiau cia apie analoga ir skaitmenini nes buvo viskas pradinge, pasirodo buvo subludijes pozicionierius, atsisukau i reikiama vieta bet nieko nebepagaunu.. dar kart priminsiu savo technika: openboxas 540 su 5.44softu paraboline110 su motoru ir single universal lnb. tai vat Signala rodo -52 -51, signala/triuksma 0.8db o vat kokybes niekaip neiseina. Jau nebeisgalvoju kas galetu but, ir laidus perziurejau, kur buvo laidai visa laika lenkti del visa ko pakeiciau... vis tiek nieko.. beje nuo lekstes iki tunerio apie 30metru..
-
Andrius_1989
- Forumietis

- Susisiekti:
signalas rodo galvutes pajungima, 0.8 santykis rodo kad kazkas kazkur arti yra. isvados, arba pozicionierius iki siol grybauja, ir neatsuka lektes ten kur reikia, pabandyk pasukiot lekte rankiniu zingsniu iki 3 laipsniu i viena ir i kita puse, ir ziuret kaip kinta signalo/ triuksmo santykis. arba pas tave gaunasi lb didelis slopinimas, kazkur labai prastas kontaktas, arba pramustas sarvas iki centrines gyslos, paimk testeri ir atjunges nuo sat imtuvu ir galvutes kabeli, patikrink ar ne trumpina. gal kas pades....
-
texaco
- Forumietis

- Susisiekti:
dekui uz atsakyma, pozicionieriu sukinau rankiniu budu kaip ir visad bet, triuksmas nesikeicia... vat as irgi galvojau apie kabeli, bet apie 40% kabelio yra paslepta sienose, o likes lyg ir geras. na dar ryt reiks uzsiimt alpinizmu ir paziuret gal kas prie lnb jau isklere... dar kart dekui.Andrius_1989 rašė:signalas rodo galvutes pajungima, 0.8 santykis rodo kad kazkas kazkur arti yra. isvados, arba pozicionierius iki siol grybauja, ir neatsuka lektes ten kur reikia, pabandyk pasukiot lekte rankiniu zingsniu iki 3 laipsniu i viena ir i kita puse, ir ziuret kaip kinta signalo/ triuksmo santykis. arba pas tave gaunasi lb didelis slopinimas, kazkur labai prastas kontaktas, arba pramustas sarvas iki centrines gyslos, paimk testeri ir atjunges nuo sat imtuvu ir galvutes kabeli, patikrink ar ne trumpina. gal kas pades....
-
zpi2006
- Forumietis

- Susisiekti:
-
zpi2006
- Forumietis

- Susisiekti:
-
bes
- Forumietis

- Susisiekti:
-
zpi2006
- Forumietis

- Susisiekti:
- Bonum 1
- Klubo Narys

- Susisiekti:
-
zpi2006
- Forumietis

- Susisiekti:
- Bonum 1
- Klubo Narys

- Susisiekti:
-
petriukas
-
arturas101
- Forumietis

- Susisiekti:
-
19840110
- Forumietis

- Susisiekti:
-
zilvisopenbox
- Forumietis

- Susisiekti:
sveiki. nutariau atnaujinimus ir atkodavimus pabandyt per pc savo (openbox x-800). klausimas toks - kaip suprantu reik cominio laido tarp ju. bet man beieskant to laido bms susiduriu (2-a kart jau) su darbuotoju nekompetencija - t.y. vienas siuncia pas kita, kitas guscioka peciais, kitas sako kazkur cia yr.. zodziu, gal galit patart koks ten jis tas laidas. kur jungias oupene tai susigaudau, bet kokia jungtis kompe nedaeina. plius , kiek apziurinejau tai reik ten kazkokio adapterio, kurio kiek supratau ten nebuvo parduotuveje. bandysiu ykelt faila ir parodyt /paklaust/ kuri cia jungtis. ( balta ar raudona)?
arba gal galit parasyt pvz to laido koda ar pan..
dar klausimas - ar tiks mano kompui pvz pobedit , jei pas mane windows xp x64edition? (64 bitu)
is anksto aciu>
arba gal galit parasyt pvz to laido koda ar pan..
dar klausimas - ar tiks mano kompui pvz pobedit , jei pas mane windows xp x64edition? (64 bitu)
is anksto aciu>
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
lost
-
bumas34
- Forumietis

- Susisiekti:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių