id 01 0C 40 tai man nieko nesigauna
P.S
Pas mane openbox x-600, palydovas sirijus.
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
Kiek man žinoma - tai be šansų su tais raktais, tau reikia kažko "geneliau"Gedas rašė:Sveiki, esu zalias sioje srityje ir noreciau suzinoti kokiu reikia raktu norint ziurti viasata airijoje. Kiek bandziau situs Viasat Europe
id 01 0C 40 tai man nieko nesigaunaBuciau dekingas uz informacija.
P.S

ir dar maza smulkmenele reikalinga 1m50cm lekste,kad galetum ziuret via airijoje.Gedas rašė:Sveiki, esu zalias sioje srityje ir noreciau suzinoti kokiu reikia raktu norint ziurti viasata airijoje. Kiek bandziau situs Viasat Europe
id 01 0C 40 tai man nieko nesigaunaBuciau dekingas uz informacija.
P.S

na jei sirius tai cia yra kanalai http://www.flysat.com/sirius.php o paspaudus ant Foot Print parodo kur juos galima matyti. idomu ar matai LTV2? zinoma kituose palydovuose bus daugiau kanaluGedas rašė:Aisku su viasat sudas gaunasiDar vienas klausimas, tai ka as galeciau ziureti su tokia iranga: 1.8 m lekste, sirius palydovas ir openbox x-600. Aciu uz info.

Del 600 openo tikrai nezinau.Gedas rašė:Admino ideja visai nieko, nes net du kaimynai ziuri viasata legaliai, aisku ir as galeciau ziureti susimokejas legaliai, bet kaip visada ieskau xaliavosKlausimas adminui: jei as duociau savo opena x-600 kaimynui, o pats nusipirkciau 800, negi negalima butu susijungti? Jei nesunku paaiskinkite susijungimo procesa.
Aciu
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių