LĖKŠTĖS DYDIS
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
- EGIDUKAS
- Forumietis

- Susisiekti:
LĖKŠTĖS DYDIS
Sveiki.Pas mane lėkštė 0,9m. 75E signalo stiprumas įvairių transporderių sukasi apie 50%,o sningant arba lyjant dar susilpnėja.Kai kurie kanalai pradeda kvadratais rodyt(tamposi).Jeigu užmesčiau 1,10m lėkštę,kiek maždaug procentaliai pastiprėtų signalo kokybė?Gal kas nors jau išbandė?
TRIAX-110;HH-SG2100A;F-800;90E-30W;
-
petriukas
Re: LĖKŠTĖS DYDIS
1m10cm = 70% vidutiniskai 60%EGIDUKAS rašė:Sveiki.Pas mane lėkštė 0,9m. 75E signalo stiprumas įvairių transporderių sukasi apie 50%,o sningant arba lyjant dar susilpnėja.Kai kurie kanalai pradeda kvadratais rodyt(tamposi).Jeigu užmesčiau 1,10m lėkštę,kiek maždaug procentaliai pastiprėtų signalo kokybė?Gal kas nors jau išbandė?![]()
![]()
![]()
- EGIDUKAS
- Forumietis

- Susisiekti:
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Signalo lygis ne tik nuo diametro prilauso bet ir nuo lekstes gamintojo , bei galvutes triuksmu. Pas mane 0.9m Triax 60-70% 1.1m Triax 70-80% aisku cia geru oru. Tuo tarpu lenkiska sena aliumine 1.25m tik 50%EGIDUKAS rašė:Sveiki.Pas mane lėkštė 0,9m. 75E signalo stiprumas įvairių transporderių sukasi apie 50%,o sningant arba lyjant dar susilpnėja.Kai kurie kanalai pradeda kvadratais rodyt(tamposi).Jeigu užmesčiau 1,10m lėkštę,kiek maždaug procentaliai pastiprėtų signalo kokybė?Gal kas nors jau išbandė?![]()
![]()
![]()
- Sampos
- Veteranas

- Susisiekti:
O kodel tik triax taip giri A????tomas rašė:Signalo lygis ne tik nuo diametro prilauso bet ir nuo lekstes gamintojo , bei galvutes triuksmu. Pas mane 0.9m Triax 60-70% 1.1m Triax 70-80% aisku cia geru oru. Tuo tarpu lenkiska sena aliumine 1.25m tik 50%EGIDUKAS rašė:Sveiki.Pas mane lėkštė 0,9m. 75E signalo stiprumas įvairių transporderių sukasi apie 50%,o sningant arba lyjant dar susilpnėja.Kai kurie kanalai pradeda kvadratais rodyt(tamposi).Jeigu užmesčiau 1,10m lėkštę,kiek maždaug procentaliai pastiprėtų signalo kokybė?Gal kas nors jau išbandė?![]()
![]()
![]()
Ka kitu jau tokios prastos
o triax superine ?
Taip nuo lekstes ir galvu triuskmu cia tik viena dalis
o kita kaip sumontuota ir suriaguliuota lekste
Tai ir gaunasi tavo signalo lygis
-
petriukas
kas ka parduoda ta ir giriaSampos rašė:O kodel tik triax taip giri A????tomas rašė:Signalo lygis ne tik nuo diametro prilauso bet ir nuo lekstes gamintojo , bei galvutes triuksmu. Pas mane 0.9m Triax 60-70% 1.1m Triax 70-80% aisku cia geru oru. Tuo tarpu lenkiska sena aliumine 1.25m tik 50%EGIDUKAS rašė:Sveiki.Pas mane lėkštė 0,9m. 75E signalo stiprumas įvairių transporderių sukasi apie 50%,o sningant arba lyjant dar susilpnėja.Kai kurie kanalai pradeda kvadratais rodyt(tamposi).Jeigu užmesčiau 1,10m lėkštę,kiek maždaug procentaliai pastiprėtų signalo kokybė?Gal kas nors jau išbandė?![]()
![]()
![]()
o triax superine ?
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Na as nesakau kad Triax tai virsune manau yra ir dar geresniu. Taciau sulyginus 1.1m lenkiska ir 0.9m triax tai signalas man gaunasi vienodas. Kaina ta pati. Tai klausimas kam pirkti didesne antena jei gali tureti mazesne ir ta pati signalo lygi?Sampos rašė:O kodel tik triax taip giri A????tomas rašė:Signalo lygis ne tik nuo diametro prilauso bet ir nuo lekstes gamintojo , bei galvutes triuksmu. Pas mane 0.9m Triax 60-70% 1.1m Triax 70-80% aisku cia geru oru. Tuo tarpu lenkiska sena aliumine 1.25m tik 50%EGIDUKAS rašė:Sveiki.Pas mane lėkštė 0,9m. 75E signalo stiprumas įvairių transporderių sukasi apie 50%,o sningant arba lyjant dar susilpnėja.Kai kurie kanalai pradeda kvadratais rodyt(tamposi).Jeigu užmesčiau 1,10m lėkštę,kiek maždaug procentaliai pastiprėtų signalo kokybė?Gal kas nors jau išbandė?![]()
![]()
![]()
o triax superine ?
-
tomas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
As parduodu tiek Triax, tiek Gibertini, tiek lenkiskas, tiek tipo italiskos.petriukas rašė:kas ka parduoda ta ir giriaSampos rašė:O kodel tik triax taip giri A????tomas rašė: Signalo lygis ne tik nuo diametro prilauso bet ir nuo lekstes gamintojo , bei galvutes triuksmu. Pas mane 0.9m Triax 60-70% 1.1m Triax 70-80% aisku cia geru oru. Tuo tarpu lenkiska sena aliumine 1.25m tik 50%
o triax superine ?
Tai ir gaunasi tavo signalo lygis![]()
![]()
dar nemaciau nei vieno pardavejo peikiancio savo prekes.aisku pas kiekviena geriausios ir nuostabiausios prekes
Tai kad yra is ko pasirinkti. Jei lyginti Triax ir Gibertini tai jos pagal signalo stipruma atitinka taciau Gibertini kaina didesne. Na o visos kitos lenkiskos, italiskos tai jau piguva. Ir tikrai nemanau kad verta sutaupyti 30Lt ir nusipirkti lenkiska produkta ir lygant lietui ziureti juoda kvadrata.
-
King
- Forumietis

- Susisiekti:
- vilius
- Forumietis

- Susisiekti:
-
King
- Forumietis

- Susisiekti:
-
petriukas
Atlaikys
atlaikys,nes motorai ir2m lekstes sukioja ir nieko tokio.aisku ne viskas amzina.bet metus tikrai ne problem.King rašė:Dekui uz atsaktyma taip ir padarysiu,tik ar h-h islaikytu tokia lekste ir po metu nesugestu gal tada akuratoriu det???vilius rašė:manau kad bent jau 1m tikrai reiktų,dėl tokio menko skirtumo nebankrutuosi
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių