Jie nei mirksėdavo, nei drebėdavo.
Tiesiog ryškiai degdavo.
Atsirado vienas ligonis, kuriam tie du taškai blyksi.
Dvitaškio spalva labai neryški.
Gal kas turite supratimą, kokio čia per gedimo ženklas?
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Sveiki,openbox rašė:Kai pakibdavo bootas, tai degdavo du taškai.
Jie nei mirksėdavo, nei drebėdavo.
Tiesiog ryškiai degdavo.
Atsirado vienas ligonis, kuriam tie du taškai blyksi.
Dvitaškio spalva labai neryški.
Gal kas turite supratimą, kokio čia per gedimo ženklas?

pataisiau jau ir tavo tiuneriVytcka13 rašė:Kaip tik tokia problema iskilo man, JTAG cia greiciausiai nebepades, tiksliau beda yra maitblokyje. Jei rasi kas sudeges maitblokyje, tai noreciau ir as zinoti, nes kol kas kam esu daves taisyti, neranda tiksliai kas ir kaip, tik aisku kad maitblokyje.![]()
Pats isbandziau ideti kita maitbloki, veike be problemu.

nauja maitboki arba tranformatoriu reikiaVytcka13 rašė:Kaip tik tokia problema iskilo man, JTAG cia greiciausiai nebepades, tiksliau beda yra maitblokyje. Jei rasi kas sudeges maitblokyje, tai noreciau ir as zinoti, nes kol kas kam esu daves taisyti, neranda tiksliai kas ir kaip, tik aisku kad maitblokyje.![]()
Pats isbandziau ideti kita maitbloki, veike be problemu.

gal ir tiesa,nes lengvai stuktelejus per ekrana,skaicius atsiranda arba prapuola.Galimas dalykas,kad yra salta paike,kuri tokius pokstus ir krecia.Gintis rašė:algi, neklaidink zmoniu. Prie ko cia transformatoriai? as sutaisiau ta tiuneri kuri tu bandei taisyti ir nustatei kad transformatorius. buvo kaltas ne transformatorius. beje tam kur paskutinis skaicius blogai rodo, bus kaltas nemaitinimas, kogero reiktu perlituoti kontaktus prie indikatoriu (jeigu ten nedaeitu maitinimas, visi indikatoriai uzgestu, o ne vienas).

matyt kondikai padzziuve, tai nuo oro temperaturos keiciasi ju talpa ir matyt nebeuztenka jos. paprastai matosi paziurejus, biski pasiputes ju virsusFuturism rašė:Man irgi buvo tokia bėda su x800, bet ji būdavo tik laikina. Kai kartais "žaisdavau" su lėkšte lauke, išsinešdavau maža nespalvotą tv ir receiver'į. Tai kai sujungdavau tv su video;audio ir anteną man tiuneryje degdavo tas dvitaškis, reikėdavo ištraukti antenos kabelį ir pradėdavo boot'intNė pats nežinau kodėl visą laik taip būna.

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių