O be bootinio softo tesiog raso boota...
Sprogsta kondikas.. kuri reiketu vietoi lygtais 12v keist i 16 v
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Tai JO visko buna tai jai pats taisysi at vesi ?Bonum 1 rašė:Prognozes nepasitvirtinoSampos rašė:Tai taviskis reiskias ir dirbs nes kiek info zinau kuriu numire tai jau numireBonum 1 rašė:500 kaiptais dar neuzspringo.Viskas liejasi laisvai.

Teisingai.. Siuo metu jau Elbela man atrodo prekiaus su pataisytais openboxais.. nes iki to laiko visi anksciau arba veliau uzsilenks...Radza rašė:Ir man teko patureti uzlankstyta 500 opena beda jo tokia :
maitinimo bloke kondikai C16 ir C17 pareina. Pakeiti i 16V 1000 mikrofaradu ir valio veike.
P.S. Ten stovi 10V 1000 mikrofaradu.
Visiems sekmes susitvarkant savo openus !!!

ka tik perskaiciau ,kad maistas kaltas,nuejau i savo dirbtuves pakeiciauSethas rašė:Teisingai.. Siuo metu jau Elbela man atrodo prekiaus su pataisytais openboxais.. nes iki to laiko visi anksciau arba veliau uzsilenks...Radza rašė:Ir man teko patureti uzlankstyta 500 opena beda jo tokia :
maitinimo bloke kondikai C16 ir C17 pareina. Pakeiti i 16V 1000 mikrofaradu ir valio veike.
P.S. Ten stovi 10V 1000 mikrofaradu.
Visiems sekmes susitvarkant savo openus !!!

Pas mane beveik visi 500 .. jau uszilenke...raimis15 rašė:pirmos partijos tiuneriukai visi po truputi "lenkiasi" del maisto...vieni anksciau,kiti veliau...,bet pakeitus tris kondensatorius du 1000mkfx16-25v ir viena 470mkf viskas vel veikia kuo puikiausiai

Konkreciau,kai tiksliau nori nustatyt,ir darai zingsnini nustatyma po kokiu 5 zingsniu tiuneris pakimba.Taip vyksta gan daznai bet ne visada.Jei leciau jungineji,issisuki.Sistema nemanau kad labai jau kalta ,kita pajungus tiuneri (300 ar 820)problemu neturiu.tomas rašė:
Tai parasyk kas konkreciai stringa?

O taviskis tuneris taisytas ar ne ta prasme maitblokis su tvarkytas?Bonum 1 rašė:Konkreciau,kai tiksliau nori nustatyt,ir darai zingsnini nustatyma po kokiu 5 zingsniu tiuneris pakimba.Taip vyksta gan daznai bet ne visada.Jei leciau jungineji,issisuki.Sistema nemanau kad labai jau kalta ,kita pajungus tiuneri (300 ar 820)problemu neturiu.tomas rašė:
Tai parasyk kas konkreciai stringa?

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių