Tai ar verta man trumpint laikiklius tiem wakaram?
Gal kas draugiskai apzvelgtu kas gero per Digi TV ir siaip is FTA. Is esmes Amosa laikau tik del 5 kanalo ir dar poros kanaliuku
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Jei jau atsisakysi ruskiu, tai verta. Discoveriu yra, S. Platinum, muzikinis - veliau, varo "kita muzika", sporto, digi film 1,2, ...... .diawollo rašė:Pamaciau, kad nuluzo Digi TV, tai rysium su tuo kilo pagunda gaudyt ta geri![]()
Pas mane 80cm leksciuks ir stovi multifeedas 19e+13e+5e+4w. Galvoju 4w pakeist i 1w. Pagal viska mutifido kairioji puse turetu gautis tokia pat kaip desnioji? tesingai mastau?
![]()
Tai ar verta man trumpint laikiklius tiem wakaram?![]()
Gal kas draugiskai apzvelgtu kas gero per Digi TV ir siaip is FTA. Is esmes Amosa laikau tik del 5 kanalo ir dar poros kanaliuku

...šiaip tai "verta turėt" abu palydovus...o suprantantiems kžkiek anglų (ar norintiems suprasti,..) DIGI TV sakyčiau aplamai -privalomas..diawollo rašė:Pamaciau, kad nuluzo Digi TV, tai rysium su tuo kilo pagunda gaudyt ta geri![]()
Pas mane 80cm leksciuks ir stovi multifeedas 19e+13e+5e+4w. Galvoju 4w pakeist i 1w. Pagal viska mutifido kairioji puse turetu gautis tokia pat kaip desnioji? tesingai mastau?
![]()
Tai ar verta man trumpint laikiklius tiem wakaram?![]()

Gal zinai kokiu puslapiuku apie antenu konstrukcines savybes ir specifikacijas?tomas rašė:diawollo rašė:Zmones koks turetu but zidinio nuotolis 80cm lekstej?
zidinio nuotolis, antenos diametras tiesiogines priklausmobes nera. Zidinio nuotoli apsprendzia antenos konstrukcija skirtingu firmu skirtingas ir reflektoriaus islenkimas.

ka ta teorija pajimk ir paeksperementuokdiawollo rašė:Gal zinai kokiu puslapiuku apie antenu konstrukcines savybes ir specifikacijas?tomas rašė:diawollo rašė:Zmones koks turetu but zidinio nuotolis 80cm lekstej?
zidinio nuotolis, antenos diametras tiesiogines priklausmobes nera. Zidinio nuotoli apsprendzia antenos konstrukcija skirtingu firmu skirtingas ir reflektoriaus islenkimas.

saknys tame,kad sio transporderio stiprumas keiciaisi kelis kartus i paradovydas04 rašė:Gal pas ką buvo problema su 5 kanalu iš Amoso. Pagaunu ukrainietiškus normaliai.Bendras stiprumas apie 55-57%, o lietuviško transporderio tik 12-14 proc. Kame šaknys. Lėkštė pas mane 130 cm. Dabar 4 galvos. 19,2 13 5 4.
13 centre.
Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių