• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
     

Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Imtuvas + Multimedija + Kompiuteris

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
sieksnis
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Pranešimai: 3260
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė sieksnis » Tre Vas 13, 2019 3:45 pm

O tai nuėjus Priedai ir paspaudus žalią mygtuką "parsisiųsti priedus", o vėliau pasirinkus ir išskleidus "Extensions" nėra pasirinkt to Blind skano?
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Vas 13, 2019 4:53 pm

sieksnis rašė:O tai nuėjus Priedai ir paspaudus žalią mygtuką "parsisiųsti priedus", o vėliau pasirinkus ir išskleidus "Extensions" nėra pasirinkt to Blind skano?
Sąraše nėra.

jonukas1
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 782
Užsiregistravo: Ant Sau 17, 2017 9:01 pm

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė jonukas1 » Tre Vas 13, 2019 5:15 pm

Na tai spauskite ZALIA mygtuka, atsisiusite ir suinstaliuosite. Viskas elementaru kaip 2x2. :)

adastra
Moderator
Moderator
Pranešimai: 911
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė adastra » Tre Vas 13, 2019 5:25 pm

Tautvydas rašė:
sieksnis rašė:O tai nuėjus Priedai ir paspaudus žalią mygtuką "parsisiųsti priedus", o vėliau pasirinkus ir išskleidus "Extensions" nėra pasirinkt to Blind skano?
Sąraše nėra.
Tautvydai ne ten ieškai. BlindScan pluginas yra parsisiuntimui ne Extensions skyriuje, o systemplugins :grin:
Užeik ten ir lengvai susirasi. systemplugins sąraše jis yra septintas nuo pradžios.

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Vas 13, 2019 5:58 pm

adastra rašė:
Tautvydas rašė:
sieksnis rašė:O tai nuėjus Priedai ir paspaudus žalią mygtuką "parsisiųsti priedus", o vėliau pasirinkus ir išskleidus "Extensions" nėra pasirinkt to Blind skano?
Sąraše nėra.
Tautvydai ne ten ieškai. BlindScan pluginas yra parsisiuntimui ne Extensions skyriuje, o systemplugins :grin:
Užeik ten ir lengvai susirasi. systemplugins sąraše jis yra septintas nuo pradžios.
Dėkoju. Instaliavau. Tačiau, Blindscan nevykdė pulto komandų - nieko neskenavo . Teko Blindscan (aklas skenavimas) ištrinti .

adastra
Moderator
Moderator
Pranešimai: 911
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė adastra » Tre Vas 13, 2019 6:02 pm

Tautvydas rašė: Dėkoju. Instaliavau. Tačiau, Blindscan nevykdė pulto komandų - nieko neskenavo . Teko Blindscan (aklas skenavimas) ištrinti .
O po plugino instaliavimo Enigmą perkrovei? :grin:

Vartotojo avataras
sieksnis
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Pranešimai: 3260
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė sieksnis » Tre Vas 13, 2019 6:03 pm

Epopėja...
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Vas 13, 2019 6:29 pm

adastra rašė:
Tautvydas rašė: Dėkoju. Instaliavau. Tačiau, Blindscan nevykdė pulto komandų - nieko neskenavo . Teko Blindscan (aklas skenavimas) ištrinti .
O po plugino instaliavimo Enigmą perkrovei? :grin:
Imtuvą po instaliavimo perkroviau. Blindscan lentelės vaizdas skyrėsi nuo ankščiau imtuve pas mane buvusio Blindscan. Štai koks anksčiau buvo:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Vas 13, 2019 6:58 pm

Imtuvą po instaliavimo perkroviau. Blindscan lentelės vaizdas skyrėsi nuo ankščiau imtuve pas mane buvusio Blindscan. Štai koks anksčiau buvo:[/quote]
Blindscan lentelės vaizdas po Blindscan istaliavimo mano imtuve:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

adastra
Moderator
Moderator
Pranešimai: 911
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė adastra » Tre Vas 13, 2019 8:20 pm

O imtuvas A sukonfigūruotas jūsų visiems palydovams su motoru, LNB , Diseq nustatymai irgi?
Ar imtuve esate nustatęs, kad vartotojo nustatymų tipas būtų eksperto?

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Vas 13, 2019 9:55 pm

adastra rašė:O imtuvas A sukonfigūruotas jūsų visiems palydovams su motoru, LNB , Diseq nustatymai irgi?
Ar imtuve esate nustatęs, kad vartotojo nustatymų tipas būtų eksperto?
A sukonfiguruotas visiems palydovams su motoru, LNB, Diseg nustatymai irgi . Vartotojo nustatymų tipas ? Čia jau man neaišku ? Kokia direktoriją reikia vykdyti norit tuos nustatymus rasti ? Dėkoju.

adastra
Moderator
Moderator
Pranešimai: 911
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė adastra » Tre Vas 13, 2019 10:23 pm

Tautvydas rašė:. Vartotojo nustatymų tipas ? Čia jau man neaišku ? Kokia direktoriją reikia vykdyti norit tuos nustatymus rasti ? Dėkoju.
Meniu -> Valdymas -> Sistema -> Ekspetiniai nustatymai -> OK -> Vartotojo režimas -> OK -> Valdymo būdas
va čia pastatome kad būtų Išsamus ir spaudžiame žalią mygtuką.

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Ket Vas 14, 2019 2:19 pm

Blindscan lentelės vaizdas po Blindscan istaliavimo mano imtuve:[/quote]
Noriu paklausi forumiečių . Ar kas nors esate instaliave Blindscan iš imtuvo priedų ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) ? Kaip jis dirba pas Jus ?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Šeš Vas 16, 2019 3:34 pm

Tautvydas rašė:Blindscan lentelės vaizdas po Blindscan istaliavimo mano imtuve:
Noriu paklausi forumiečių . Ar kas nors esate instaliave Blindscan iš imtuvo priedų ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) ? Kaip jis dirba pas Jus ?[/quote]
Nejaugi niekas iš forumiečių per ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) į savo SAT imtuvus neįsirašėte Blindscan (aklo skenavimo) ? Įdomu , kaip pas Jus tas įrašytas Blindscan dirba ?

jonukas1
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 782
Užsiregistravo: Ant Sau 17, 2017 9:01 pm

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė jonukas1 » Šeš Vas 16, 2019 3:52 pm

Man idomu kokiu stebuklu tikisi Tautvydas is to Blindscan ? :) Jei kas naujo atsiranda - is karto paskelbiama internete. Tada tik nuskanuoji reikiama dazni ir turi naujus kanalus.

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Sek Kov 17, 2019 1:38 pm

Noriu paklausi forumiečių . Ar kas nors esate instaliave Blindscan iš imtuvo priedų ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) ? Kaip jis dirba pas Jus ?[/quote]
Nejaugi niekas iš forumiečių per ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) į savo SAT imtuvus neįsirašėte Blindscan (aklo skenavimo) ? Įdomu , kaip pas Jus tas įrašytas Blindscan dirba ?[/quote]
Gal kas radote kur nors pluginą Blindscan (akla paieška) tinkantį OpenLi 7 imidžui ? Čia rašo apie tai , bet pačio plugino neįdeda :
https://gisclub.tv/plaginy/plagin-blind ... poisk)/30/
Paskutinį kartą redagavo Tautvydas Sek Kov 17, 2019 1:51 pm, redaguota 1 kartą(us).

cvykas
Super Mod.
Super Mod.
Pranešimai: 3956
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė cvykas » Sek Kov 17, 2019 1:51 pm

Yra ten tas pluginas tik reikia registruotis.
Parsiunciau tik nezinau ar OpenLi 7 softui jis veiks.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vu+, Android, Raspberry Pi

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Sek Kov 17, 2019 1:53 pm

cvykas rašė:Yra ten tas pluginas tik reikia registruotis.
Parsiunciau tik nezinau ar OpenLi 7 softui jis veiks.
Šis su OpenPli 7 nedraugauja. Ekranas nušvinta žaliai.

ardas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 479
Užsiregistravo: Šeš Kov 10, 2012 10:29 am
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė ardas » Sek Kov 17, 2019 2:15 pm

cia apie tai.
https://forum.openvision.tech/
galiu surinkti ten palaikomo imtuvo imidza jei kam reikia.

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Ant Kov 19, 2019 9:43 am

Tautvydai ne ten ieškai. BlindScan pluginas yra parsisiuntimui ne Extensions skyriuje, o systemplugins :grin:
Užeik ten ir lengvai susirasi. systemplugins sąraše jis yra septintas nuo pradžios.[/quote]

Pagaliau epopėja baigta - paleidau Blindscan pluginą. Padėjo rusų forumas :
https://gisclub.tv/plaginy/ischu-plagin/690/
Dabar po mano LNB nustatymų pakeitimo iš fido parsisiųstas Blinscan dirba. Prisegu kaip atrodo.
Dėkoju visiems už suteiktą pagalbą.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Sek Kov 31, 2019 6:06 pm

Noriu paklausti gal kam pavyko į imtuvą Vu+duo2 (imidžas OpenPli 7) instaliuoti šį plaginą:
http://2boom-plugins.blogspot.com/2014/ ... otkey.html
Anksčiau aš ji atverdavau su distancinio pulto HELP knopke . Tuo metu HELP knopkė tarnavo tik šiam plaginui dėl jo atvėrimo ekrane.

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3457
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Sek Kov 31, 2019 10:03 pm

O paspaudus melyna knopke ir uzejus i emuliatoriu nustatymus ne panasu vaizda matai?
Tad kyla klausymas,ar tikrai tas pluginas reikalingas?
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Pir Bal 01, 2019 11:00 am

vytas121 rašė:O paspaudus melyna knopke ir uzejus i emuliatoriu nustatymus ne panasu vaizda matai?
Tad kyla klausymas,ar tikrai tas pluginas reikalingas?
Mano norimame įdiegti plagine yra daugiau informacijos vienoje vietoje. Tikiu, kad galima apseiti ir be jo.

adastra
Moderator
Moderator
Pranešimai: 911
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė adastra » Pir Bal 01, 2019 11:29 am

Kokios konkrečiai informacijos prtrūksta ar nėra nenaudojant to plagino?
Atmink kuo daugiau pluginų suvarysi imtuvan, tuo blogiau tavo instaliuotam imidžui.
Nebent tie plaginai buvo rašomi speciailiai atsižvelgiant į imidžo ypatybes bei buvo
ilgą laiką išbandytas jų veikimas su duotuoju imidžu ir nerasta imidžo bei plagino
nesuderinamumo bei ištaisytos visos programinės klaidos.
O kuo blogiau tavo imidžui, tuo nestabiliau jis veiks imtuve. :grin:
Dėl plagino veikimo arba blogo veikimo ar neveikimo visada reikia kreiptis į plagino autorių.
Šiuo atveju į 2boom. Jo bloge plagino temoje laisvai galima uždavinėti klausimus plagino autoriui.

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Pir Bal 01, 2019 11:57 am

adastra rašė:Kokios konkrečiai informacijos prtrūksta ar nėra nenaudojant to plagino?
Atmink kuo daugiau pluginų suvarysi imtuvan, tuo blogiau tavo instaliuotam imidžui.
Nebent tie plaginai buvo rašomi speciailiai atsižvelgiant į imidžo ypatybes bei buvo
ilgą laiką išbandytas jų veikimas su duotuoju imidžu ir nerasta imidžo bei plagino
nesuderinamumo bei ištaisytos visos programinės klaidos.
O kuo blogiau tavo imidžui, tuo nestabiliau jis veiks imtuve. :grin:
Dėl plagino veikimo arba blogo veikimo ar neveikimo visada reikia kreiptis į plagino autorių.
Šiuo atveju į 2boom. Jo bloge plagino temoje laisvai galima uždavinėti klausimus plagino autoriui.
2boom jau nutraukė savo veiklą .

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių