televizoriaus išsirinkimas
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121, chiapa
-
whiteblack
- Forumietis

- Susisiekti:
televizoriaus išsirinkimas
Sveiki, padėkit chebrit išsirinkt televizoriu iki 500eur. Kad kokybes ir kainos santykis butu geriausias. Ir is kur geriausia butu pirkti?
- mazass
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: televizoriaus išsirinkimas
isdiskutuota tema uz 500€,perki Samsung UE40H6400 ir džiaugiesi (as toki vaikui nupirkau i kambary) bet tam samsung toli grazu iki mano senuko Panasonic-50st50 vaizdo kokybes....
-
whiteblack
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki, o kokios jūsų nuomonės būtu apie šį tv http://www.ok1.lt/40-101-cm/11227-phili ... jiena.html ? žiurinėjų tv iki 500eur ir šitas kažkaip užkliuvo už akių..
-
thomux
- Moderator

- Susisiekti:
uz 500eur rekomenduociau Samsunga 48H6400
Xiaomi 13, Xiaomi laser projector 4k 1s
-
whiteblack
- Forumietis

- Susisiekti:
o kaip šis http://www.ok1.lt/40-101-cm/11227-phili ... jiena.html ? nes prieš tai nuoroda blogai įsidėjo, o pataisyt neleido..
-
islauzas
- Forumietis

- Susisiekti:
tik samsungas jei norit smart ir media galimybėm naudotis
-
whiteblack
- Forumietis

- Susisiekti:
Na iptv ir per android ziuret galima
-
islauzas
- Forumietis

- Susisiekti:
nežinau kaip kam kas ir kaip, bet mano patirtim-mazochizmas, o ne žiūrėjimas apsilipdžius tv visokiais priedėliukais.... pakenčiu vienintelį sat tiunerį prie tv. o visi kiti androidai ar media priedėliukai-kam jų reikia, jei tv pats vienas susitvarkyt gali.... perki tv, pirkt tokį, kuriam nieko netruks ką naudoji....
ir aplamai-paklausei, atsakymas atėjo jau sekančiam poste-kam dar temą teršt toliau sapalionėm. juk patarė ką pirkt už tą sumą....
ir aplamai-paklausei, atsakymas atėjo jau sekančiam poste-kam dar temą teršt toliau sapalionėm. juk patarė ką pirkt už tą sumą....
-
cvykas
- Super Mod.

- Susisiekti:
Na kaip cia pasakius. Pvz mano aplinka, draugai ir artimieji priprato LT laidas ziureti ne tiesioginese transliacijose o kada nori ir ta ka nori. Tai kurioje vietoje cia mazochizmas?islauzas rašė: o visi kiti androidai ar media priedėliukai-kam jų reikia,.....
Kuo toliau tuo dazniau pastebiu tendencija kad televizorius vis labiau virsta i kompiuteri. Cia blogai? O pabandykit jaunimui papasakoti kad visa video medziaga turi buti ziurima tik per televizoriu. Juk isdurnys ir kalba baigta
Senukams tai joooo, ikritai i tiesiogine transliacija ir tik mirkt akikem mirkt ir jau miega prie teliko. Pabandykit jaunima uzmigdyti, uzmigdyti ta jaunima arba tuos ziurovus kurie paziuri irasyta laida, paziuri tas kas jiems tuo metu reikalinga ir eina dantu valyti ir i lova.
Pries 5 metus draugams pasakojau apie tokia televizija ir kad ji jau tokia yra tai jie ar tai manes nesuprato ar nenorejo suprasti bet tokia televizijos (ismaniosios) rusi peike. Siandien sedim ir klausausi kaip jie pasakoja vienas kitam apie ispudzius apie atradimus apie taip sakant ismaniaja tv ir negaliu patiketi ka jie snekejo. Juk buvo tikrai kategoriskai nusistate pries tokia televizijos rusi o kas ivyko? Tai turejo praeiti 5 metai kad zmones suprastu ar kaip cia yra?
Stai ir mazochizmas siandien o po savaites naudingas mazochizmas
Ir kas pasake kad televizorius turi buti iskirtinai tik televizorius? Kodel skaiciavimo masineles pavirto kompiuteriais su visom iki siol zinomom funkcijom? Juk siuo metu jau tai nera labai blogai?
Vu+, Android, Raspberry Pi
-
samis
- Forumietis

- Susisiekti:
Pritariu cvykas nuomonei. Nežiūrim mes dabar tos televizijos tiesiogiai, nebent kaip foną paleidžiam. Savo laiku, kai reikėjo pakeisti kažkuo senąjį Samsung DSR 9500 VIA CI, kad įžengti į HD pasaulį, po ranka pasipainiojo lenkų imtuvėlis su oficialia sutartimi. Taip išvengiau pažinties su DM ar VU+, kartu neatsilikdamas nuo aktualijų. Galėjau programuotis norimus įrašus, žiūrėti naujausius serialus iš VOD kolekcijos kietąjame diske. Lenkai jau tuomet įžvelgė, kad SAT platformą reikia jungti su internetu, tad be antžeminės skaitmenos, DVB-S2 dvigubo imtuvo su taimšiftu, be papildomų mokesčių paleido internetines kolekcijas. Smagu būdavo vartyti HBO OD, o vėliau HBO GO filmų katalogus. Taip jau gana senokai susipažinau su internetine televizija per Sat imtuvą, o kai draugystė abipusiu sutarimu su lenkais baigėsi, įpročiai žiūrėti ką noriu ir kada noriu - išliko. Sakyčiau, gana sėkmingai šiandien tai atlieka jau trečius metus tarnaujantis Soniukas su Opera Softwaru. Įrašus iš DVB-T ar DVB-S2 dominančių programų savaitei į priekį suprogramuoju į prijungtą išorinį USB kaupiklį, o IPTV televizijas ar dominančius filmus susirandu per Vintera, Megogo, Twigle apsus HD kokybe ir netgi lietuviškai įgarsintus. Apie ForkPlayer resursus iš viso nėra ką kalbėti, per ten įeini į geriausias hdseriale, baskino ir t.t. filmų kolekcijas, susirandi ką nori (Homeland, Quntico, Elementary, Fargo) naujausias serijas ir žiūri. Jokių androidinių priedėlių ir papildomų pultelių neprireikia, tik interneto didesnio greičio, nes 1080p raiška ant ribos. Vis tik Mezonas įeina į rinką su neribotu 4G internetu, konkurencija bus labai naudinga tokiai Bitei ar Omni su Teo.
Aš už internetinę televiziją, leidžiančią prasukti reklamines šiukšles.
Aš už internetinę televiziją, leidžiančią prasukti reklamines šiukšles.
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Beje Alytuje jau eina Mezono LTE 4G greitasis internetas ir kas idomiausia jau su sim kortom, siūloma iš modemų 3 Huawei variantai 
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 
-
islauzas
- Forumietis

- Susisiekti:
matot, kolega, priklauso kas kiek žiūri tv, kam kiek aktualu apsikarstyt priedėliukais ir andriudžiukais savo tv. aš rašau grynai iš savo pozicijos. jei tarkim pernai prieš kalėdas vienam iš namų tv, kur žiūrima "pagal užklausas" sąskaitoje pervesta 10 pinigėlių ir iki šiol dar sąskaitoje yra 2,5 pinigėlio, tad toks ir "žiūrovas" iš manęscvykas rašė: Na kaip cia pasakius. Pvz mano aplinka, draugai ir artimieji priprato LT laidas ziureti ne tiesioginese transliacijose o kada nori ir ta ka nori. Tai kurioje vietoje cia mazochizmas?![]()
o kalbant kas bus po keleto metų-kai dagyvensim, tuomet ir mėginsim suktis iš padėties. tas lietuviškas bruožas "žvelgti į ateitį" yra labai pagirtinas, tačiau jis pakankamai brangiai kainuoja būti pirmuoju. kur dabar tie šaukliai pirkę su 3D tv? mokėjo, permokėjo, pirkosi akinius-technologoja beveik mirė, sutinkat manau
nesakau, kad prieš naujoves esu, nesakau kad pinigėlių trūkumo spaudžiamas tokios pozicijos laikausi-tiek noro, tiek finansų problemos nėra, tačiau protelis rodo kitaip-ar man to reikia? žinau žinau, ne vienas jaunuolis karštakošis tuoj atrašys-galima ir kineskopinį iki šiol žiūrėt, ir telefoną mygtukinį maigyt. tokiems galiu atsakyt-nesu tiek turtingas(nors įpirkti nebūtų problema), kad vaikytis madingų naujovių, bet nesu ir tiek atsilikęs technologiškai, kad nežinočiau kas dedasi aplinkui. tiesiog mano gyvenimo vertybė yra ne vien "turėti ir būtinai pirmam"...
sorry, kad ne visai į temą
-
ernissss
- Forumietis

- Susisiekti:
Jei TV yra žiūrimas tik kartą per savaitę, tai apie kažkokius poreikius turėti daugiau žiūrėjimo galimybių net neverta kalbėti.islauzas rašė:menkas "biznis" iš manęs tiekėjams
Jeigu 3D ir apmiręs dalykas, tai nuo UHD jau niekur nedingsi, TV gamintojai nežengs žingsnio atgal, nes kuo toliau tuo daugiau rinkos yra užpildoma UHD televizoriais. Ir į šiuos televizorius reikia žiūrėti kaip į pagerintus FHD televizorius, o ne į kaip kažkokią blogybę, jau vien dėl to, kad juose naudojami galingesni procesoriai ir kt. pažangesnės technologijos.islauzas rašė:kur dabar tie šaukliai pirkę su 3D tv? mokėjo, permokėjo, pirkosi akinius-technologoja beveik mirė, sutinkat manau dabar UHD tv-kainos kokios? bet ar verta investicija į abejotiną "malonumą"? kolkas nežinoma, bet žvelgiant iš praeities naujovių pozicijos-bijau kad vadybos auka galima vėl tapti...
Be abejo. Kiekvienas renkasi pagal savo galimybes.islauzas rašė:jei intikas pas mane ne šviesolaidinis, tai tikslo nėra nei smart tv, nei iptv turėt-nes tai tikrai mazochizmas
-
islauzas
- Forumietis

- Susisiekti:
kolega, o jūs įsitikinęs kad esat teisus ? kiek metų kalbama apie LED tv, bet jų kaip nėra taip nėra įperkamų. kiek mes turim HD kanalų ? iš ntv+ bene 20 iš 200, iš sky uk, kol galėjom matyt, apie 25 berods. o kur jūsų UHD kanalai ? ar jau man pirkti tv dėl vieno kanalo ?ernissss rašė: Jeigu 3D ir apmiręs dalykas, tai nuo UHD jau niekur nedingsi, TV gamintojai nežengs žingsnio atgal, nes kuo toliau tuo daugiau rinkos yra užpildoma UHD televizoriais. Ir į šiuos televizorius reikia žiūrėti kaip į pagerintus FHD televizorius, o ne į kaip kažkokią blogybę, jau vien dėl to, kad juose naudojami galingesni procesoriai ir kt. pažangesnės technologijos.
niekas ir neneigia, kad technologijos tobulėja ir gamintojai nersis iš kailio, kad tik įtikti pirkėjau. bet ar susimastot-ar netampat vadybos auka pirkdami technologijas?
prieš keletą metų, kai tv "parkas" buvo atnaujinamas ( o tv pas mane name tik 7
aš tikrai nesu prie naujoves ir į visa tai nežiūriu kaip į blogybę-gink dieve. čia tik jūs taip sureikšminat naujoves, kas man iš šono žiūrint atrodo juokingai. ir aš namuose turiu du laptopus su i5, PC su i7-taip tai jau ne naujovės-tokie procai jau būtinybė...
imkim telefoniukus. turėjau androidą-vieną pirmųjų-sony ericcson kažkokį, su 512 ram. po metų pakeičiau. pirkau su 1 gb ramo kažkokį sony(nepamenu koks modelis) tipo nelagins. po metų paseno(lagina). nusipirkau lumia-naudoju bene jau du metai-nei lago, nei strigimų ir jokių jam pretenzijų-ir tai ne top modelis su vos 1 gb ram.
perka vienas kolega samsungą s6, kitas sony Z3(dabar pakeitė jau Z5), kitas iphone s6-sakykit, kuo aš nepasinaudoju su savo lumia, tuo kuo jie gali naudotis? viskuo naudojuos-ir tik už 190 eu. kiek kainuoja Z5 ar s6 ? ne mažiau 600 eu. tad ar verta vaikytis mados klyksmo? gal jau geriau aš už tuos pinigėlius nuvažiuosiu kažkur pasaulio pamatyt....
man rodos nereikia užsiciklinti ant technologijų vaikymosi....
bet kiekvienas iš mūsų esam savaip kvaili ir kievienas savaip protingi-kaip kas norim, taip tas gyvenam. kažkas ieško vis naujovių, o kažkas, puse žingsnelio atsilikdamas, turi tą patį, bet dar ir akiratį praplečia ne tv vaizdais, o naturaliais....
-
cvykas
- Super Mod.

- Susisiekti:
Forume yra nemažai temų apie televizorius. Visas jas paskaičius labai aiškiai galima susidaryti nuomonę koks televizorius tau reikalingas nes paskaičius tas nuomones apie televizorius gali vertinti ko tau reikia. Vieniems to kitiems ano o tretiems dar kažko.
Aš apie tai kad tokios nuomonės yra be galo vertingos neapsisprendžiantiems kokio televizoriaus nori. Pagaliau žmogus gal ir mano kad jau yra apsisprendęs bet dėl kai kurių dalykų nesuvokimo nežinai ir nesupranti iki galo ar pasirinkai teisingą sprendimą. Tad tokios temos ne tik profesionalams praplečia akiratį bet ir visai nesusidūrusiems su TV technologijų naujovėmis.
Aš apie tai kad tokios nuomonės yra be galo vertingos neapsisprendžiantiems kokio televizoriaus nori. Pagaliau žmogus gal ir mano kad jau yra apsisprendęs bet dėl kai kurių dalykų nesuvokimo nežinai ir nesupranti iki galo ar pasirinkai teisingą sprendimą. Tad tokios temos ne tik profesionalams praplečia akiratį bet ir visai nesusidūrusiems su TV technologijų naujovėmis.
Vu+, Android, Raspberry Pi
-
islauzas
- Forumietis

- Susisiekti:
ir ne tik šiame forume pilna info apie tv. tik niekuomet renkantis nereikia pasitikėti kitų nuomone, o turėti, arba formuoti sąvają beieškant info. kaip ir šio forumo pagalba tapau sat vartotoju-įlindau čia "žalias", atsirinkau ko man reikia - turiu džiaugiuosi. ačiū forumiečiams - jie čia tikrai nuostabūs ir negailintys patarimų
kolega cvykas teisus-dėl info pateikimo čia, reikia visokių nuomonių-tegul atsitrenka kam ko reikia. kažkam reikia naujovės ir top modelio, kitam pakanka paprastesnio. renkasi pirkėjas ko jam reikia. o nuomonių įvairovė padeda apsispręsti
kolega cvykas teisus-dėl info pateikimo čia, reikia visokių nuomonių-tegul atsitrenka kam ko reikia. kažkam reikia naujovės ir top modelio, kitam pakanka paprastesnio. renkasi pirkėjas ko jam reikia. o nuomonių įvairovė padeda apsispręsti
-
Vytenis P.
- Forumietis

- Susisiekti:
Kas liečia UHD, tai nepasakyčiau, kad čia kažkas ultratopislauzas rašė:kažkam reikia naujovės ir top modelio, kitam pakanka paprastesnio...
36E, Vu+ Duo2, Ultimo 4K
Neklauskite pagalbos asmeninėse žinutėse, tam ir skirtas forumas
Neklauskite pagalbos asmeninėse žinutėse, tam ir skirtas forumas
-
samis
- Forumietis

- Susisiekti:
Islaužas situaciją matot kaip tikras suvalkietis. Lygiai taip elgiuosi ir aš.
Daiktas turi tarnauti savininkui, o ne kelti galvos skausmą. Tik nesutikčiau, kad Smart televizorius nedera su DSL internetu. Mano atveju, 12 -14 Mb/s greitis nelagino žiūrint HD medžiagą tiek su lenkų aparačiuku per Yuo Tube ar IPTV kolekcijas, tiek per Sony Smart 2013 metų modelį žiūrint Megogo HD filmus. Jeigu pasileidi filmą, tai ir žiūri jį iki galo be stabtelėjimų ar išmetimų iš tinklo. Ar man taip pasisekė su internetu, ar televizoriaus modeliu, nežinau, bet faktas toks. Namų tinklas savo apkrovą veža lygiagrečiai prie paleisto filmo. Beje, papildant, kai žiūriu HbbTV televiziją per palydovą (Flimmit kanalas) ar iš lenkų antžeminės skaitmenos, HD kokybės medžiaga irgi nelagina. Bet jeigu netrukus mus pasieks koks nors spartesnis internetas, būtinai jį pratestuosiu. Dabar laukiam žinių iš Nerux Alytuje, kaip pas jį reikalai su naujuoju Mezon internetu.Tauragėje irgi jau paleido, taigi kas pirmiau išsibandys, pasidalinkit naujienomis.
-
ernissss
- Forumietis

- Susisiekti:
Ką jūs vadinate LED tv? Jeigu turėta omeny OLED, tai 1900€ už 55" teliką negalima sakyti, kad neįperkama. Kalbėta apie OLED tikrai ilgai ir ta technologija, nors ir šiek tiek vėluodama, bet per kelis metus tikrai užims svarią dalį TV rinkos. HD kanalų tikrai yra pakankamai (ne LT aišku), bent pas mane HD turinys sudaro apie 90% viso žiūrimo turinio. UHD tikrai jau yra ne vienas ir ne du kanalai, aišku, vien dėl jų pirkti UHD teliką neverta, bet dėka gerų techninių parametrų jie labai neblogai susidoroja su SD vaizdo upscale'inimu, be to yra ir daugiau tokios raiškos šaltinių - Youtube, filmai, nuotraukos ar filmuota medžiaga. Kita vertus, jei TV reikia pirkti dabar ir nenorima laukti kol kitais metais atpigs šiųmetiniai modeliai (beje tas laukimas gali užsitęsti penkmečiams), o pirkti pernykščio taip pat nesinori, tai belieka beveik tik vien UHD variantai. Pats su tam tikru nerimu rinkausi UHD modelį, labiausiai dėl gana retai, bet vistik žiūrimų lietuviškų SD kanalų ir dabar esu visiškai ramus, nes SD kanalai rodomi labai neblogai.islauzas rašė:kiek metų kalbama apie LED tv, bet jų kaip nėra taip nėra įperkamų. kiek mes turim HD kanalų ? iš ntv+ bene 20 iš 200, iš sky uk, kol galėjom matyt, apie 25 berods. o kur jūsų UHD kanalai ? ar jau man pirkti tv dėl vieno kanalo ?
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
dėl Mezon LTE 4G turėčiau gaut patestuot tada parašysiu
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 
-
islauzas
- Forumietis

- Susisiekti:
kolega, jei aš paminėjau LED, tai tikrai neturėjau galvoje OLED. manau pats puikiai žinote kuo skiriasi pirmas nuo antroernissss rašė: Ką jūs vadinate LED tv? Jeigu turėta omeny OLED...
-
islauzas
- Forumietis

- Susisiekti:
o prie ko suvalkietis? ar kad gyvenu arčiau jos? šiaip jei ką, aš esu dzūkelis-gimęs šalia Valkininkųsamis rašė:Islaužas situaciją matot kaip tikras suvalkietis. Lygiai taip elgiuosi ir aš.Daiktas turi tarnauti savininkui, o ne kelti galvos skausmą. Tik nesutikčiau, kad Smart televizorius nedera su DSL internetu. Mano atveju, 12 -14 Mb/s greitis nelagino žiūrint HD medžiagą tiek su lenkų aparačiuku per Yuo Tube ar IPTV kolekcijas....
o 12-14Mb/s dsl ir pas mane-viskas gerai, jei sėdi vienas namuose. bet kai kažkas žiūri online filmą, kažkas dar game playing online ir + torentai eina-pamėginkit HD iptv pažiūrėt
Paskutinį kartą redagavo islauzas Sek Lap 29, 2015 6:35 pm, redaguota 2 kartą(us).
-
samis
- Forumietis

- Susisiekti:
Ką tik baigiau žiūrėti Elementary 4 sezono 4 seriją per internetą. 1080p raiškos sekmadienio seanso be stabtelėjimų neišvengta, užtat 720 p raiška galima buvo lakstyti pirmyn atgal po filmo turinį be menkiausių strigimų. Su tuo puikiausiai galima verstis. O papildant ernisss pastebėjimus, tai savo Opticum sat imtuve iš 2121 programų randu 401 HD kanalą, tačiau praktiškai nežiūriu šio gėrio. Paskutinis filmas iš satelito buvo vakar per lenkų Canal+ Ridlio Skoto "Exodus". Praktiškai viską ką noriu matyti, turiu Smart funkcijoje ir tuo naudojuosi. Nuo seno esu labai išrankus turiniui, jo kokybei, tačiau tendencija interneto naudai vienareikšmiškai nugalėjo. Renkantis televizorių turėkit tai omenyje. 
-
ernissss
- Forumietis

- Susisiekti:
Aš tai tikrai žinau, bet nesu tikras dėl jūsų... Kam jums tie LED televizoriai, apie kuriuos, neva, seniai ir daug yra kalbama, bet jų įpirkti visdar neįmanoma? Gal galėtumėt pateikti keletą LED televizorių pavyzdžių?islauzas rašė: kolega, jei aš paminėjau LED, tai tikrai neturėjau galvoje OLED. manau pats puikiai žinote kuo skiriasi pirmas nuo antro
-
islauzas
- Forumietis

- Susisiekti:
nenusikalbam jei neturim ką pasakyt....ernissss rašė:Aš tai tikrai žinau, bet nesu tikras dėl jūsų... Kam jums tie LED televizoriai, apie kuriuos, neva, seniai ir daug yra kalbama, bet jų įpirkti visdar neįmanoma? Gal galėtumėt pateikti keletą LED televizorių pavyzdžių?islauzas rašė: kolega, jei aš paminėjau LED, tai tikrai neturėjau galvoje OLED. manau pats puikiai žinote kuo skiriasi pirmas nuo antro
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių