Viskas kas randasi Cvyko portale yra tiesiogiai susije su portalo serveriu. LT kategorijoje tik IPTV o International kategorijoje daugiau kaip puse programinio kodo patalpinta taip pat mano serveryje. Su visais portalu ir portaliuku savininkais as rysi palaikau tad visus jusu klausimus tiesiogiai perduodu savininkams.
O kas liecia pagrindinio filmu serverio tai uz ji niekas neatsako tik pats serverio administratorius. Prie to admino niekas is musu neturi priejimo. Del filmu rodymo ar nerodymo is to pacio VK serverio buvo ir bus atsakingas arba jusu interneto tiekejas arba filmu serveriu savininkai.
Sakykim pavyzdziui daug kas rasete kad nepasileidzia filmai butent is EX.UA serverio(filmai pas Sasha) o pas mane juos visus rodo. Siuo atveju tikrai ne EX.UA serveris kaltas o jusu interneto tiekejas. Juk mano interneto tiekejas kazkaip mane prileidzia prie filmu archyvo.
Taip kad yra nemazai sudedamuju daliu is ko susideda portalai.
Musu atveju tiesiogiai iskilusius klausimus galite paklausti Admino (Openbox Portalas), Vytas121 (Vytas121 Portalas), we1 ir egisnet forumieciu kurie dalyvauja tame paciame projekte mums visiems