siunciames is cia : http://www.failai.in/show/F/951785C46/Bacup_DM500S.zip
P.S tinka ir klonams ir originaliems DM
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

failas wicradd.config ,rolandas35 rašė:kur ta AU rasti kuriame faile

O gal galima atnaujintą backup'ą įdėti su jau pataisytu failu,nes jei LAN neveikia,tai kitaip ir neužkrausi...DėkuiRamasG rašė:pabandykit naujas wicrdd.config failas , man su juo praktiskai nestringa ir su ijungtu au , dar mazai ziurejau bet kolka sstrigimu nera

padarysiu tada nauja bacupa vakare ,idesiu tik wicardd emu tricolorui , jei kas galit imeskit sviezia softcam.key toki koki noretumet kad butu idetas su naujais bis raktais , nes as neturiu ir nelabai nėra laiko ieskoti ,nenaudoju pats tokiu dalykuedma rašė:O gal galima atnaujintą backup'ą įdėti su jau pataisytu failu,nes jei LAN neveikia,tai kitaip ir neužkrausi...DėkuiRamasG rašė:pabandykit naujas wicrdd.config failas , man su juo praktiskai nestringa ir su ijungtu au , dar mazai ziurejau bet kolka sstrigimu nera

MalaciusRamasG rašė:padarysiu tada nauja bacupa vakare ,idesiu tik wicardd emu tricolorui , jei kas galit imeskit sviezia softcam.key toki koki noretumet kad butu idetas su naujais bis raktais , nes as neturiu ir nelabai nėra laiko ieskoti ,nenaudoju pats tokiu dalykuedma rašė:O gal galima atnaujintą backup'ą įdėti su jau pataisytu failu,nes jei LAN neveikia,tai kitaip ir neužkrausi...DėkuiRamasG rašė:pabandykit naujas wicrdd.config failas , man su juo praktiskai nestringa ir su ijungtu au , dar mazai ziurejau bet kolka sstrigimu nerajei kokiu butu dar pageidavimu rasykit,tik kanalu sarasu nedarysiu

RamasG rašė:naujas bacupas dm500s imtuvams ,idetas pataisytas wicardd 1.15 ,tricoloro au veikia ir nebestrigineja , bent jau per pusvalandi nei vieno zatyko nebuvo ant pervyj kanal ,siunciames is cia http://www.failai.in/show/F/26E11BD88/D ... 15.img.zip
tinka visiems originalams ir klonams dm500s

rodo pervyjbmwfanas rašė:dabar pas jus rodo pervyji

numeskit imtuva i gamyklinius nuskanuokit is naujo kanalus suinstaliuokit emu ir pasileis , siuo metu rodo visi mpeg2 kanalai isskyrus futbola ir sex kanalusbmwfanas rašė:o pas mane ne rodo nei pervyji nei rosija 1

Gal jau naujas,veikiantis su visais kanalais,yra?RamasG rašė:numeskit imtuva i gamyklinius nuskanuokit is naujo kanalus suinstaliuokit emu ir pasileis , siuo metu rodo visi mpeg2 kanalai isskyrus futbola ir sex kanalusbmwfanas rašė:o pas mane ne rodo nei pervyji nei rosija 1

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių