Imtuvą galite įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje satpasaulis.lt
Imtuvą išbandyti nemokamai gali kiekvienas klubo narys.
Keletas screenų iš imtuvo

Jeigu kalba eina apie Gala ir kitus vietinius IPTV tiekėjus, tai tie listai veikia tik to operatoriaus tinkle.ramas2 rašė:Ar veikia kuri nors mokama lietuviška iptv?

NeradauNeoromancer rašė:O yra lietuviškas meniu?

Ne taip paklausiau.tankistas rašė:Jeigu kalba eina apie Gala ir kitus vietinius IPTV tiekėjus, tai tie listai veikia tik to operatoriaus tinkle.ramas2 rašė:Ar veikia kuri nors mokama lietuviška iptv?
Tačiau jeigu imti piratinius listus, tai veikia.

ramas2 rašė:
Ne taip paklausiau.![]()
Ar veikia koks nors mokamas iptv , transliuojantis lietuviškus kanalus?

Gal Motorola pririšta pagal MAC?naujas.vartotojas rašė:Turiu Dune 102W ir susidūriau su problemėle - priedėlis nepasigauna IP adreso. Pradžioje rašo: "Waiting for IP address", o paskui: "Timed out to obtain IP address".
Kaip suprantu dėl šios priežasties man neveikia apps'ai grojaraščių nuskaitymui.
Įdomu, kad IPTV paslaugos teikėjo duotas įrenginys Motorola, pajungtas prie to pačio laido veikia ir IPTV rodo... Gal kas žino, kur reikėtų ieškoti problemos priežasties?

[/quote]naujas.vartotojas rašė:Turiu Dune 102W ir susidūriau su problemėle - priedėlis nepasigauna IP adreso. Pradžioje rašo: "Waiting for IP address", o paskui: "Timed out to obtain IP address".
Kaip suprantu dėl šios priežasties man neveikia apps'ai grojaraščių nuskaitymui.
Įdomu, kad IPTV paslaugos teikėjo duotas įrenginys Motorola, pajungtas prie to pačio laido veikia ir IPTV rodo... Gal kas žino, kur reikėtų ieškoti problemos priežasties?

Šis LAN portas skirtas būtent IPTV tiekėjo paslaugoms.Todėl ir Motorola vekia. Naudok kitą LAN portą.naujas.vartotojas rašė: Įdomu, kad IPTV paslaugos teikėjo duotas įrenginys Motorola, pajungtas prie to pačio laido veikia ir IPTV rodo... Gal kas žino, kur reikėtų ieškoti problemos priežasties?

Kartais reikia registruotis tinklapiuose, kurie transliuoja video medžiagą, be to Dune nepalaiko kai kurių video formatų - reikia instaliuoti į imtuvą papildomus kodekus:tankistas rašė:Yra daug apsų su videotekomis, tačiau korektiškai veikiančios neradau.

Aš taip supratau, kad internetas per tą laidą ateinagintasvis rašė:Tai interneto turbut nera?,tik televizijai skirta ziuret :)jung laida kur yra netas
Tikėtina, kad pririšta. Sakė, jog vyrukas, kuris viską pajunginėjo, turėjo atsinešęs laptopą, kažką su juo darė ir tada Motorola pradėjo rodyti. Jam duotą Dune tik pavartė, pasakė, kad jis neturi ala unikalaus numerio ir jis jo nepajungs. Bet kokiu atveju, tikėjausi, kad jei ne Kavos, tai kitas nemokamas televizijas galėsiu žiūrėti, bet, panašu, kad kol kas negaliuTomasas rašė:Gal Motorola pririšta pagal MAC? Reikia daugiau info apie LAN tinklą.

+T90

Pas mane DUNE D1,kazkada bandziau tai nieko neisejo.tiomka rašė:Ar veikia emigrantas tv ant dune?

Ant Dune CSCVOD neveikia.hasu rašė:kaip matau sitame plugine yra CSCVOD klausimas ,ar ten viskas lygiai taip pat kaip ant Smart tv .Nes noreciau pirkti Palydovini imtuva tik nezinau koky ,man reikia CSCVOD,o jame veikianciais nemokamais pleilistais ????
ar yra kas nors ka galima butu pasiulyti ,nelabai ismananciam zmogeliui tuose tiuneriuose

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)