• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Sat imtuvai su pilnaverčiu media grotuvu

Kas pirmiau atsirado? Višta ar kiaušinis?

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Skelbti atsakymą
AMoK
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Sat imtuvai su pilnaverčiu media grotuvu

Standartinė AMoK » Pen Rgp 22, 2014 8:32 pm

Sveiki,

ruošiuosi įsirengti palydovinę tv. Kelsim 2 lėkštes ant stogo, palydovai: 4w, 4.8e, 19.2e, 28.2e, 36e. Žiūriu į naujesnės kartos imtuvus Openbox SX serijos, Optibox EVo ir panašiai. Prioritetas greitis + media grotuvas.

Keli klausimai:
1. Ar sat imtuvas su media funkcijomis gali atstot grynai media grotuvą? Pas mane dabar senukas WDTVlive. (http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=1270) Pvz ar sat imtuvas flac groja ir t.t. Sunku rast daugiau informacijos. Štai prie Optibox Evo M7 HD tik tiek info (MKV, AVI, MPG, MP4, TS, WMA, MP3 ir daugiau ...) Ar vis tik nesidairyt į papildomas media funkcijas ir rinktis grynai sat imtuvą.
2. Ar yra kokybiškos SkyUk šaros? Nes pastebiu jog su šiuo paketu daugiausia galvos skausmo.

ačiū už pagalbą.

Vartotojo avataras
tankistas
Adminas
Adminas
Susisiekti:

Re: Sat imtuvai su pilnaverčiu media grotuvu

Standartinė tankistas » Pen Rgp 22, 2014 9:23 pm

AMoK rašė:Sveiki,

ruošiuosi įsirengti palydovinę tv. Kelsim 2 lėkštes ant stogo, palydovai: 4w, 4.8e, 19.2e, 28.2e, 36e. Žiūriu į naujesnės kartos imtuvus Openbox SX serijos, Optibox EVo ir panašiai. Prioritetas greitis + media grotuvas.

Keli klausimai:
1. Ar sat imtuvas su media funkcijomis gali atstot grynai media grotuvą? Pas mane dabar senukas WDTVlive. (http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=1270) Pvz ar sat imtuvas flac groja ir t.t. Sunku rast daugiau informacijos. Štai prie Optibox Evo M7 HD tik tiek info (MKV, AVI, MPG, MP4, TS, WMA, MP3 ir daugiau ...) Ar vis tik nesidairyt į papildomas media funkcijas ir rinktis grynai sat imtuvą.
2. Ar yra kokybiškos SkyUk šaros? Nes pastebiu jog su šiuo paketu daugiausia galvos skausmo.

ačiū už pagalbą.
1. Galvoju, kad šiuo metu puikus media grotuvas yra XBMC. Tai gal rekomenduočiau Evo xfinity. O jei reikia greito imtuvo, tai gal Vu+ solo 2

2. Sky UK HD kanalai praktiškai visi uždaryti. Liko tik SD. O SD kanalus transliuoja kokybiškai daugelis serverių :)
Admin. No comment!

Vartotojo avataras
Raitis64
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Raitis64 » Šeš Rgp 23, 2014 5:28 pm

tankistas rašė: 2. Sky UK HD kanalai praktiškai visi uždaryti. Liko tik SD. O SD kanalus transliuoja kokybiškai daugelis serverių :)
Netiesa yra, kad visi Sky UK HD kanalai uždaryti.
Mano tikromis žiniomis dar yra neuždaryti keturi HD kanalai : ESPN HD, BT Sport1 HD, BT Sport2 HD, Film4HD.
Aišku nežinoma kada ir juos uždarys.

O va kas dėl kokybiškos, nestriginėjančios, nedurniuojančios šaros tiekėjų SKY UK paketui - tai tikrai yra problema.
Bent aš nežinau, kur gauti kokybišką šio paketo šarūną.

arturas101
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė arturas101 » Šeš Rgp 23, 2014 7:11 pm

Raitis64 rašė:
tankistas rašė: 2. Sky UK HD kanalai praktiškai visi uždaryti. Liko tik SD. O SD kanalus transliuoja kokybiškai daugelis serverių :)
Netiesa yra, kad visi Sky UK HD kanalai uždaryti.
Mano tikromis žiniomis dar yra neuždaryti keturi HD kanalai : ESPN HD, BT Sport1 HD, BT Sport2 HD, Film4HD.
Aišku nežinoma kada ir juos uždarys.

Dar Sky news HD pamirsai.

Vartotojo avataras
tankistas
Adminas
Adminas
Susisiekti:

Standartinė tankistas » Sek Rgp 24, 2014 10:17 am

Pacituosiu pats save, kad būtų aiškiau:
o tai nereiškia, kad visi :)
Admin. No comment!

ozzo
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė ozzo » Pir Rgp 25, 2014 8:56 pm

Sveiki.Kad nekurti naujos temos,tai uzklausiu cia.Ieskau sat imtuvo,kuris man atstotu media grotuva ir ant priekines paneles galetu rodyti informacija apie grojama faila.Man reikia,kad neijungus televizoriaus,galeciau paleisti mp3 is palydovinio imtuvo kieto disko.

aaaaaa
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė aaaaaa » Pir Rgp 25, 2014 9:14 pm

ozzo rašė:Man reikia,kad neijungus televizoriaus,galeciau paleisti mp3 is palydovinio imtuvo kieto disko.
Per ka tu leisti garsa nori ausines ar koloneles ? 8)
Paveikslėlis

ozzo
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė ozzo » Pir Rgp 25, 2014 10:16 pm

aaaaaa rašė:
ozzo rašė:Man reikia,kad neijungus televizoriaus,galeciau paleisti mp3 is palydovinio imtuvo kieto disko.
Per ka tu leisti garsa nori ausines ar koloneles ? 8)
Per stiprintuva ir koloneles.

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių