sparko kanalai .isarchyvuoji i fleske kisi i imtuva /meniu/sistema/atnaujinti/nustatymu perdirbimas/load/. istrinsi ko nereikia.Mantas70 rašė:Tai suvedu dažnį, nustatau 5 galvą, bandau skanuoti - tamsa
Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 3 dalis
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
- RimasL
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 3 dalis
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
90e-30w ,h-h motor, gm990hd - ntv,3k,via.
- mulas
- Forumietis

- Susisiekti:
ar su openu s1 hd kanalus galima ziureti
-
arturas101
- Forumietis

- Susisiekti:
ne.mulas rašė:ar su openu s1 hd kanalus galima ziureti
-
Mantas70
- Forumietis

- Susisiekti:
Ačiū, pagelbėjai.RimasL rašė:sparko kanalai .isarchyvuoji i fleske kisi i imtuva /meniu/sistema/atnaujinti/nustatymu perdirbimas/load/. istrinsi ko nereikia.Mantas70 rašė:Tai suvedu dažnį, nustatau 5 galvą, bandau skanuoti - tamsa
-
romas7
- Forumietis

- Susisiekti:
noreciau paklausti,ar kas bandete ziureti per panasoniko tv kuriame yra palidovinis imtuvas,suCAM VIACCESS NTV+moduliu ir kortele?pas mane tv suranda visus ntv+ kanalus ir hd kanalus,butu gerai jei nereiketu jokio saringo,jokio imtuvo.ir kiek kainuotu modulis su kortele[nelegalia]?
-
gintasvis
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
pasvajot gerai kartais :)THT kanala gali ziuret, nekoduotas siuo metu
-
Algirdas sust
- Forumietis

- Susisiekti:
NTV nezinau ,bet trikolora per samsunga su sat.imtuvu rodo gerai- su siuo daiktu http://shop.flash-plus.net/en/product/m ... ikolor-tv/
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
A kaip su HD kanalais Tricolore reikalai su šiuo daiktu?Algirdas sust rašė:NTV nezinau ,bet trikolora per samsunga su sat.imtuvu rodo gerai- su siuo daiktu http://shop.flash-plus.net/en/product/m ... ikolor-tv/
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 
-
Gagarinaz
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki,
Palėpėje radau seną SAT TV komplektą:
Ant galvutės parašyta: Noise: 0,3dB, input: 10,7 -12,75 Ghz, LO: 9,75/10,60 Ghz
TV tuneris: Samsung DSR9400
Norėjau pasiteirauti, ar galiu pajungęs viską, nustatyti, kad galėčiau žiūrėti nemokamus kanalus? ar techniką yra jau pasenusi?
Ir ar yra koks nors skirtumas tarp galvučių? nes turiu kelias panašias, ar galima būtų ant vienos antenos nustatyti, kad gaudytu signalą iš kelių nemokamų palydovų?
Norėjau pasiteirauti, ar galiu pajungęs viską, nustatyti, kad galėčiau žiūrėti nemokamus kanalus? ar techniką yra jau pasenusi?
Ir ar yra koks nors skirtumas tarp galvučių? nes turiu kelias panašias, ar galima būtų ant vienos antenos nustatyti, kad gaudytu signalą iš kelių nemokamų palydovų?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
- Mindex
- Forumietis

- Susisiekti:
taip tinka skaitmenai. gali ir kelias galvas susidėti. imtuvas turi palaikyti 1.0 protokola+ dar diesq releGagarinaz rašė:Sveiki,
openbox s3 micro ; 1. 0.65m. 13e+4.8e+1w+4w 2. 0.80m. 55e+36e 3. 1.2 m. astra 19e+28e 4. 0.80m 53e
-
Gagarinaz
- Forumietis

- Susisiekti:
Dėkui už atsakymą.Mindex rašė:taip tinka skaitmenai. gali ir kelias galvas susidėti. imtuvas turi palaikyti 1.0 protokola+ dar diesq rele
Norėčiau dar paklausti dėl montavimo kelių galvučių. Jei aš noriu nukreipti 1 galvutę į HOTBIRD palydovą, tai sureguliuoju antena (Azimutas: 193.15%, Elevacija : 24.390), o antrą noriu nukreipti į Sirius 3. kaip tada reikia reguliuoti viską?
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Nu va pavizdys šioks toks kai per vidury Hotbird galva o iš šono Sirius

O jeigu 3 galvutes dedant tai ir Amos galima pagaut, ten ir gerų free kanalų, tai atrodytų tada šiteip

O jeigu 3 galvutes dedant tai ir Amos galima pagaut, ten ir gerų free kanalų, tai atrodytų tada šiteip

- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
O čia pasiskaičiuot gali atstumus ir visa kita http://satcalc.ru/
-
Gagarinaz
- Forumietis

- Susisiekti:
Jei gerai supratau, sureguliuoji anteną, o tada atskirai kiekvieną galvutę pagal palydovą? Galvutės reguliuojamos iš akies, ar yra koks nors būdas kaip nukreipti tiksliai pagal %?
-
arturas101
- Forumietis

- Susisiekti:
Sureguliuoji su centrine galva, pvz. i 13e, tada antena ir centrine galva tvirtai fiksuoji ir derini sonines galvas, nekraipydamas antenos.Paveiksliukai jau parodyti, neturetu buti dideliu sunkumu.Gagarinaz rašė:Jei gerai supratau, sureguliuoji anteną, o tada atskirai kiekvieną galvutę pagal palydovą? Galvutės reguliuojamos iš akies, ar yra koks nors būdas kaip nukreipti tiksliai pagal %?
-
burbulas
Arturas 101 teisyngai parase.....Gagarinaz rašė:Jei gerai supratau, sureguliuoji anteną, o tada atskirai kiekvieną galvutę pagal palydovą? Galvutės reguliuojamos iš akies, ar yra koks nors būdas kaip nukreipti tiksliai pagal %?
Pasakysiu aiskiau ,susireaguliuoji su betkure viena galvute,kuri turi stoveti centre reikiama palydova,galvute reikia pasukyneti taip pat aplin savo asi pasukyneji galvute ir surandi pozicija kurioj galva rodys geriausia signala,tada suverzi,kad nebekrutetu,pacia antena sutvarkai suvarzai jau atreaguliaves ,kad ne klybetu ne sisukynetu prilietus ,kad ir netycia ,o tik poto ieskai kitu palydovu su galvutemis kurias desi is sono....Na aiskiau negali but manau. tiksliai is akies nenukreipsi ,jai gali kokiu nors budu pasiimk koki nors resiveri ir kaip nors pasiimk koki sileli ,kad matytumei signala,tik tuomet tiksliau susireaguliuosi ,todel ir yra perkami visiokie Sat Ieskikliai...(sat finder). is akiesk mazadug,bet ir tai ne taip tiksliai galetu sureaguliuot jau geras specas,kuris zino kurioj pozicijoj turi stovet galvute,kiek i sona kiek auksciau uz centrine ar zemiau ...tau tai nelabai pavyks susireaguliuoti labai tiksliai.
Paskutinį kartą redagavo burbulas Pen Geg 17, 2013 9:58 am, redaguota 1 kartą(us).
-
Gagarinaz
- Forumietis

- Susisiekti:
Norėčiau pasiteirauti dar dėl card sharingo, ar įmanoma vieną prisijungimą naudoti dviems skirtingiems įrenginiams? internetas iš to pačio routerio pas abudu eitu. (t.y. tas pats IP)
-
burbulas
Sveikas ne negali nes tuo atveju gausi Bana is rimtesnio serverio ....jis automatiskai tau atjungs. o kiti servai tave gali perspeti ir pasakyti ,kad jungumei viena imtuva lauk kitaip ir jis bana uzmes... man jau taip buvo kuris mano servaka pabombino ,bet pavyko graziai susitart ir valio....Gagarinaz rašė:Norėčiau pasiteirauti dar dėl card sharingo, ar įmanoma vieną prisijungimą naudoti dviems skirtingiems įrenginiams? internetas iš to pačio routerio pas abudu eitu. (t.y. tas pats IP)
- sieksnis
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Jei abu tuo pačiu metu nebus įjungti (tas kuris nenaudojamas netgi atjungtas nuo 220 tinklo) - galima, jei abu kartu sugalvosi įjungt bus kaip Burbulas rašėGagarinaz rašė:Norėčiau pasiteirauti dar dėl card sharingo, ar įmanoma vieną prisijungimą naudoti dviems skirtingiems įrenginiams? internetas iš to pačio routerio pas abudu eitu. (t.y. tas pats IP)
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
-
DMA72
- Forumietis

- Susisiekti:
Jei moki uz raktus, tai gali jungt kelis tiunerius- kiek ziuresi, tiek mokesi.
-
Kazas
- Forumietis

- Susisiekti:
Kaip geriau pajungt TV per SCART ar HDMI. Man Amico 8820 STHD pradžioj ieško HDMI3 (nėr signalo), po to persimeta per Scartą. Ar gali dėl to neatsidaryti kai kurie koduoti kanalai.
- sieksnis
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Vaizdo išėjimas nieko bendro neturi su koduotų kanalų atsidarymu, žinoma jei TV turi HDMI jungtį - naudok HDMI laidą. Ir ne Amiko "ieško HDMI", o TV turi nusistatyti kad jis naudotų būtent tą įėjimą prie kurio pajungtas tiuneris.Kazas rašė:Kaip geriau pajungt TV per SCART ar HDMI. Man Amico 8820 STHD pradžioj ieško HDMI3 (nėr signalo), po to persimeta per Scartą. Ar gali dėl to neatsidaryti kai kurie koduoti kanalai.
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
-
Edwin
- Forumietis

- Susisiekti:
Ar kas nors mėginote motorą su flat sat dish tipo antena? Kokie rezultatai? Speju reikia ilgo stovo, kad nekabintu sienos, bet antenos dydzio turetu pakakti daug kam. Gal klystu? 
www.parabol-parabol.dk - kreipkis asmeniškai ir pritaikysim lietuvišką kainą 
-
krapstukas1
- Forumietis

- Susisiekti:
gal kas turit 5.86 softą openbox x540
-
wyciunia
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki. Tai va noriu toki fokusa padaryt, 120cm antena su H-H, nuo 85.2e iki 4.8e. Tik va man neaisku ir info nelabai randu. Turiu statyt du LBN viena Ku-Band, kita C band, ziuresiu 85.2e, 75e, 28.2e, 19.2e,13e, 4.8,e(36e mano vietovei netraukia). Ar imanoma du lnb su H-H pajungti. Nelabai issivaizduoju kaip Diseq sujung, O gal yra galvos kurios ima ir C ir KU bandus....
Pagarbiai.
P.s, nesijuokit smarkiai jei nesamone cia suveliau.
P.S.S, Radau tema apie LNB perdaryma(su plokstelem), Dabar man kyla klausymas kaip tikliai veikia H-H motoras. Jis turi Savyje isaugotus palydovu laipsnius ar ima juos is priedelio?. Jeigu ima is priedelio tai gal imanoma Ku band LNB pastatyti i centra, o universalia salia. O Priedelyje pakoreguoti antenos pozicija tam arba tam palydovui? (as niekada nesusiduriau su H-H motorais.)
P.S.S.S. Na va, projekta nutraukiu. Pries tai nebuvau paziurejas "Elevation" 75 ir 85 palydovu. Kaip tik ten kur reikia nukreip antena stukso 1100m "kalniukas".
Na jei kada keisiu savo lokacija tai atnaujinsiu ir projektuka savo....
O dabar teks tenkintis 28 19 13 5 palydovais
o taip norejosi daugiau kanalu rusu kalba....
Pagarbiai.
P.s, nesijuokit smarkiai jei nesamone cia suveliau.
P.S.S, Radau tema apie LNB perdaryma(su plokstelem), Dabar man kyla klausymas kaip tikliai veikia H-H motoras. Jis turi Savyje isaugotus palydovu laipsnius ar ima juos is priedelio?. Jeigu ima is priedelio tai gal imanoma Ku band LNB pastatyti i centra, o universalia salia. O Priedelyje pakoreguoti antenos pozicija tam arba tam palydovui? (as niekada nesusiduriau su H-H motorais.)
P.S.S.S. Na va, projekta nutraukiu. Pries tai nebuvau paziurejas "Elevation" 75 ir 85 palydovu. Kaip tik ten kur reikia nukreip antena stukso 1100m "kalniukas".
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių