Suprask taip,kad ten nieko nereikia keisti,kadangi portai pas tave nustatyti teisingai nes rodo visus tris palydovus.algis123456 rašė:Kaip suprasti isskyrus Diseqc portaa95 rašė:Cia pagal daznius paprasta universali galva. Tiesiog Tomsone padaryj galvos nustatymus tokius pat kaip ir 4.8 ir 13 isdkyrus DiSEqC porta.
Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 3 dalis
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
- tomasis
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 3 dalis
VU+ Solo 4K;DM800se OpenPLi 4.0;Openbox SX6 hd; T-90:4-5W-0,8W-4,9E-7E-9-10E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E-31,5-36E-39E-42E;
T-90:45-46E-53E-55-56E-60E-66E-68,5E-75E-85E;
T-90:45-46E-53E-55-56E-60E-66E-68,5E-75E-85E;
-
algis123456
- Forumietis

- Susisiekti:
Taip as ir darau jokiu portu nustatymu, nes paprasciausiai tame imtuve jie mano manymu nenusistato, bet tai kodel 19,2 E pagauna tik "V" poliarizacijos ir tai tik iki 11686 V. Gal pati galva brokuotatomasis rašė:Suprask taip,kad ten nieko nereikia keisti,kadangi portai pas tave nustatyti teisingai nes rodo visus tris palydovus.algis123456 rašė:Kaip suprasti isskyrus Diseqc portaa95 rašė:Cia pagal daznius paprasta universali galva. Tiesiog Tomsone padaryj galvos nustatymus tokius pat kaip ir 4.8 ir 13 isdkyrus DiSEqC porta.
-
adastra
- Moderator

- Susisiekti:
Jei nebijai krapštytis toliau prie to multifydo, tai paimk ir sukeisk LNB vietomis, tada galėsi pasitikrinti ar ta LNB, kurią įtari yra brokuota. Taip išvengsi kol kas papildomų investicijų, kad nustatytumei ar problema LNB.
-
algis123456
- Forumietis

- Susisiekti:
Na va sukeiciau galvas ir 19,2 E nušvito visom spalvom. Viskas kaip ir aisku brokuota galva buvo, teks kita pirkti.
-
adastra
- Moderator

- Susisiekti:
Na matai, paklausei manęs ir radome tai ko reikia. Siūlau nusipirkti gerą naują LNB įsidėti, o šitą grąžink atgal iš kur paėmei ir pasireguliuok maksimumą signalo. Nežinau kurią paėmei 13E ar 4,8E. Abu jie siplnesni signalu nei 19,2E
-
algis123456
- Forumietis

- Susisiekti:
Esant geriems patarimams galima isspresti visas problemas 
-
adastra
- Moderator

- Susisiekti:
Oi, kad visada būtų galima žinoti, kad tie patarimai tikrai geri, tada taip. 
-
adastra
- Moderator

- Susisiekti:
-
algis123456
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki nusipirkau nauja LNB, užsidejau ir visi trys 4,8E, 13E ir 19,2E rodo nekoduotus kanalus puikiausiai, tik kad ten nera ką žiūrėti
. Visiems dėkui už patarimus
-
adastra
- Moderator

- Susisiekti:
Kaip tai nėra ką ten žiūrėti? O kiek kanalų su tuo senu Thomsonu susirandi 19.2E? Na nebent negali žiūrėti ir viską suprasti kanalų transliuojamų užsienio kalbomis. Turiu galvoje vokiškai, angliškai, lenkiškai ir t.t. Šioje Astroje yra puikių vokiškų kanalų, žinoma yra labai gerų HD vokiškai, bet čia tam imtuvui persunku. Jei supanti rusiškai, tai 13E galėčiau tau pasakyti kanalą kur rodo užsienietiškus gerus filmus ir ne tik su garsinimu rusiškai. 
-
olesub
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Visiems išduokit paslaptį
SONY XR55A95K, Samsung Galaxy S23+, Galaxy tab S8 Ultra, Galaxy watch 6 clasic, Ugoos AM6B+
-
algis123456
- Forumietis

- Susisiekti:
Jo su vokiečių ir lenku sunkiau , o kanalų tai begalę surado tas senas Thomson'as. O dėl filmų kanalo 13E tai ir man idomu
-
adastra
- Moderator

- Susisiekti:
Kiek vėliau parašysiu jums į pm apie kanalus.
-
adastra
- Moderator

- Susisiekti:
Kodėl turėčiau visiems? Ar visi čia pašiepia ir tyčiojasi? Pats ir atsakysiu į savo klausimą - Ne, ne visi.olesub rašė:Visiems išduokit paslaptį
Manau supratote Olesub, kad visiems negalima bus išduoti tos paslapties. Jau užtenka, kad forume visiems matant bandžiau nuoširdžiai žmogui pagelbėti, aukodamas savo laiką, žinias ir t.t. O kas gavosi, manau žinote.
Beje ir toliau padėsiu forume visiems matant, jei tai bus reikalinga ir naudinga kitiems.
-
olesub
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Štai ir po paslapties http://www.frocus.net/main.php?lng=ru&r ... &sp=13#13e 
SONY XR55A95K, Samsung Galaxy S23+, Galaxy tab S8 Ultra, Galaxy watch 6 clasic, Ugoos AM6B+
-
adastra
- Moderator

- Susisiekti:
Deja prašovei Olesub pro šalį, tą vėliau galės patvirtinti ir algis123456, kuriam parašysiu tą vieną kanalą. O už tavo informaciją tau esu dėkingas, ačiū už nuorodą.olesub rašė:Štai ir po paslapties http://www.frocus.net/main.php?lng=ru&r ... &sp=13#13e
- rolf2
- Forumietis

- Susisiekti:
vaiku darzelis ...
-
adastra
- Moderator

- Susisiekti:
O ar pagalvojote, kam skirta ši jūsų replika. Čia jūs apie mus su Olesub, ar apskritai apie forumą. Ar ši replika kažkaip prisidės prie to kad, baigųsi pašaipos, priekabiai ir kitos ydos, o gal jums buvo tiesiog būtina išsakyti savo nuomonę? Tuomet suprantu, jei buvo būtina. Jei kuom galiu jums padėti, mielai kviečiu užduoti man klausimą. Jei sugebėsiu tikrai atsakysiu ir pagelbėsiu.rolf2 rašė:vaiku darzelis ...
-
Soul
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Pilnai sutinku.....rolf2 rašė:vaiku darzelis ...
Pilnas forumas Adastros. Saunuolis! O pries menesi kita buvo zaaaaaalias. O dabar jau susireksmines.... Noriu parasysiu noriu ne....
Metamorfoze, ne kitaip...
Tik, meldziu, neisizeiskite, o tai vel mane mokinti imsite...
Formuler F3 HD PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
LY4KS.
LY4KS.
-
adastra
- Moderator

- Susisiekti:
Na va Soul,Soul rašė:Pilnai sutinku.....rolf2 rašė:vaiku darzelis ...
Pilnas forumas Adastros. Saunuolis! O pries menesi kita buvo zaaaaaalias. O dabar jau susireksmines.... Noriu parasysiu noriu ne....
Metamorfoze, ne kitaip...
Tik, meldziu, neisizeiskite, o tai vel mane mokinti imsite...
ir jūs savo komentaru reiškiate aiškią nuostatą mano asmeniškai atžvilgiu ir nors čia ne vieta, bet už tai dėkoju.
Ar forume radote bent vieną mano repliką ar užmetimą kieno nors atžvilgiu asmeniškai?
Jei taip, parašykite, nes aš to žmogaus skubėsiu atsiprašyti. Nes taip nebegalima elgtis su žmonėmis.
1.Aš ir toliau esu naujokas.
2.Suprantu, kad nepatinka, jog per daug rašau, nes gal pradėjo imti pavydas patyrusį meistrą.
Galite ir jūs aktyviai atsiliepti į žmonių kreipmąsi ,patarti ar padėti, tada pilnas forumas būtų Soul,
bet aš jums nepriekaištaučiau, o tik džiaugčiausi, nes tikrai nesilyginau ir niekada nesilyginsiu, nesireikšminau ir nesireikšminsiu,nesiaukštinsiu, nes taip nedora, negražu ir negerai. Ar suprantate, kad taip elgtis būtų gėda?
O ir patirtimi jūsų tikrai nepralenksiu ir neprisivysiu, aš net neturiu tokio tikslo. Aš nemontuoju antenų, nepardavinėju tiunerių ir t.t. Palydovinė tv man tik pomėgis ir tiek - čia nepriekaišas tiems, kurie tuo užsiima!!!
Į jūsų pasakymą "Noriu rašysiu, noriu ne" - rašau ir rašysiu, kai bus prašoma, kreipiamasi visiems be išimties. Tačiau, kai norint pašiepti ar išsityčioti bus provokuojama atsakyti, to nedarysiu. Ir žmonėms, kurie negražiai elgiasi su kitais ir manimi taip pat nenorėsiu atsakyti ir padėti. Turbūt suprantate, tai natūralu ir logiška.Kodėl turėčiau. Jei būtumėte skaitęs, ką kitoje temoje padedant kitam forumiečiui man užmetinėjo, suprastumėte, Soul, kodėl taip buvo atsakyta Olesub'ui asmeniškai.
Ar bent žinote žodžio metamorfozė etimologiją ir reikšmę? Neįsižeiskite dabar jūs.
Beje kartais ir nenorint reikia pamokinti elgtis gražiai, net ir suaugusius, kažkada teko kiek dirbti tą darbą.
Galėčiau ir jus pamokyti jei prašytumėte, kaip mokiausi ir iš jūsų Soul, kai į jus pats asmeniškai kreipiausi.
Bet kiek pamenu po to nei iš šio nei iš to jūs man taip rėžėte, kad likau be žado.
Paskutinį kartą redagavo adastra Ket Vas 14, 2013 7:19 pm, redaguota 1 kartą(us).
-
tiomka
- Forumietis

- Susisiekti:
Jei cia visi viens kitam asmeniskai rasynes tai kam reikalingas forumas? sedekit skype ir turgavokit savo paslaptym...
-
adastra
- Moderator

- Susisiekti:
Aš neprekiauju savo paslaptimis, tai niekaip nėra susiję su pinigais. Jei suprantate, kad forumas yra išskirtinai tik tam, kad užsidirbti pinigų, tai aš tam neprieštaraučiau. Tačiau aš asmeniškai netargavoju paslaptimis, kitaip sakant neprekiauju, neimu jokių pinigų.tiomka rašė:Jei cia visi viens kitam asmeniskai rasynes tai kam reikalingas forumas? sedekit skype ir turgavokit savo paslaptym...
O bendraujame kartu visada asmeniškai. Komunikacija tarp žmonių yra bendras reikalas, tų abiejų žmonių, ar visų kartu bendraujančių žmonių, bet vienas kito versti kažką daryti būtų negražu. Manau būtina nebeskantinti blogo, nepadoraus, negražaus elgesio ir gyventi draugiškai, o su nekultūringu elgesiu elgtis principingai.
Paskutinį kartą redagavo adastra Ket Vas 14, 2013 7:15 pm, redaguota 1 kartą(us).
-
algis123456
- Forumietis

- Susisiekti:
Esu naujokas, bet siulau baigti sita ginca, nes paprases patarimo del nekoduotu kanalu ir galvu sureguliavimo užviriau tokia kose. 
-
tiomka
- Forumietis

- Susisiekti:
bet jeigu jus atsakytumet sitoj temoj galbut ateity kitiems nebekils tu paciu klausymu ir jusu informacija pasinaudos visi forumo lankytojai. Tame ir problema jusu. Cia yra daug tikrai suprantanciu zmoniu kurie pamoko desimtis nezinonciu bet besidominciu yr uzvede tema tarkim kaip openbox del 3k iskart isdesto kaip kas kitiems telieka pasinaudot informacija netrukdant jo asmeniskai. tas liecia visusadastra rašė:Aš neprekiauju savo paslaptimis, tai niekaip nėra susiję su pinigais. Jei suprantate, kad forumas yra išskirtinai tik tam, kad užsidirbti pinigų, tai aš tam neprieštaraučiau. Tačiau aš asmeniškai netargavoju paslaptimis, kitaip sakant neprekiauju, neimu jokių pinigų.tiomka rašė:Jei cia visi viens kitam asmeniskai rasynes tai kam reikalingas forumas? sedekit skype ir turgavokit savo paslaptym...
O bendraujame kartu visada asmeniškai. Komunikacija tarp žmonių yra bendras reikalas, tų abiejų žmonių, ar visų kartu bendraujančių žmonių, bet vienas kito versti kažką daryti būtų negražu. Manau būtina nebeskantinti blogo, nepadoraus, negražaus elgesio ir gyventi draugiškai, o su nekultūringu elgesiu elgtis principingai.
-
Soul
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Na va, as taip trumpai parasiau, o gavau daug. Taip ir nujauciau... Vis delto 39m pedagoginis stazas...
Atsiprasau....
Atsiprasau....
Formuler F3 HD PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
LY4KS.
LY4KS.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių