• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Kokia turi būti var katalogo talpa

Kas pirmiau atsirado? Višta ar kiaušinis?

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Kokia turi būti var katalogo talpa

Standartinė adastra » Pen Lap 02, 2012 11:34 pm

Imtuvas Openbox S6 HD PVR meniu punkte Pluginai yra sekantys: userRunGui startavo Auto
CCcam400 rankinė
DateTime rankinė
mgcamd startavo Auto
CCcam400-start rankinė
MgcamdConfigure rankinė
panaudojant userRunGui pluginą ant distancinio pultelio laikant paspaudus knopkę Page up pasirinkus 7 punktą pavadinimu VAR uzimta ir distanciniame pulte paspaudus OK pamatau užrašą Uzimta 3060 baitu (75%). Klausimas ar tai nėra perdaug tie 75%. Juk tiuneryje tik keli emuliatoriai. Norėjau dar įkelti Mcas, Coconut ir Mclient emuliatorius.
Imtuvas pradėjo signalizuoti, kad var katalogas pilnas. Klausimas ar tikrai mano išvardinti emuliatoriai su jų būsenomis turi užimti tuos 75% ir tikrai jau nebegali būti vietos dar Mcas, Coconut ir Mclient??? Laukčiau kompetetingų ekspertų komentarų.

vytas121
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Re: Kokia turi būti var katalogo talpa

Standartinė vytas121 » Šeš Lap 03, 2012 12:23 pm

adastra rašė:Imtuvas Openbox S6 HD PVR meniu punkte Pluginai yra sekantys: userRunGui startavo Auto
CCcam400 rankinė
DateTime rankinė
mgcamd startavo Auto
CCcam400-start rankinė
MgcamdConfigure rankinė
panaudojant userRunGui pluginą ant distancinio pultelio laikant paspaudus knopkę Page up pasirinkus 7 punktą pavadinimu VAR uzimta ir distanciniame pulte paspaudus OK pamatau užrašą Uzimta 3060 baitu (75%). Klausimas ar tai nėra perdaug tie 75%. Juk tiuneryje tik keli emuliatoriai. Norėjau dar įkelti Mcas, Coconut ir Mclient emuliatorius.
Imtuvas pradėjo signalizuoti, kad var katalogas pilnas. Klausimas ar tikrai mano išvardinti emuliatoriai su jų būsenomis turi užimti tuos 75% ir tikrai jau nebegali būti vietos dar Mcas, Coconut ir Mclient??? Laukčiau kompetetingų ekspertų komentarų.
Nesu Openbox S6 savininkas ir gerbejas,bet is bendros praktikos galiu pasakyti tik tiek,kad ka daugiau uzimtas var katalogas tuo labiau leteja jo darbas,kol galu gale jis luzta.
Klausymas-kam tau tiek daug emu reikia?Eksperimentuoji...po eksperimento istrink emu ir dek kita kitiems eksperimentams...turesi daugiau laisvos vietos var kataloge ir stabilesni S6 darba.
Gal mane S6 savininkai ir iskritikuos...priimsiu kritika su sypsena!
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė openbox » Šeš Lap 03, 2012 8:31 pm

Reikėtų išsisaugoti kanalus, atsinaujinti softą iki naujausio, ištrinti viską iš var katalogo ir perkrauti imtuvą iš 220
varas bus švarus kaip ką tik gimęs :)
Vat tada susidėk tau reikalingus emuliatorius ir pluginus. Asmeniškai aš naudoju tik mgcamd ir userrun

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Šeš Lap 03, 2012 10:50 pm

Kai įsigijau tiunerį visa tai, ką buvau anksčiau išvardinęs var kataloge jau buvo. Nieko aš asmeniškai var kataloge nekeičiau. Neseniai tik perpratęs tai, kas yra BISS, užsimaniau mgcamd emuliatoriaus pagalba atidaryti ir IRDETO bei IRDETO2 koduotės kanalus. Tačiau nepavyko.Kaip paaiškėjo iš susirašinėjimo forume tam, kad atidaryčiau IRDETO kanalus reikalinga turėti Mcas emuliatorių. Kartu su juo buvo ir coconut. Abiejų emuliatorių paleisti nepavyko, nes pasirodė , kad juos sukėlus į var jis pasidarė pilnas. Tada juos vėl pašalinau ir patikrinau, koks yra var užimtumas. Paaiškėjo, kad 75%. Tada ir kilo klausimas kokio dydžio iš tikrųjų yra emuliatorius mgcamd ir kiti mano suminėti buvę pluginai, kurie pas mane jau buvo nupirkus tiunerį. Jei trinti visą var, tai iš kur aš iš naujo gausiu mgcamd, userrungui ir kitus tuos plaginus??? Kurie iš jų yra būtini? Išsaugoti visus kanalus ir visus nustatymus galiu į USB.Tas aišku, o po to iš usb reikės tuos kanalus grąžintis? Į kur jie bus konkrečiai keliami?
O kaip su mgcamd emuliatoriumi, kaip su userungui, ar reikia atstatinėti ReplaceGen; CCcam400 ; DateTime ; CCcam400-start ; MgcamdConfigure; Iš kur viską reikės paaimti? Ar šitų visų išvardintų būtinai reikia var kataloge. Kaip suprantu visi jie ir yra var kataloge. O gal aš klystu? Tai jei aš juos nukopijuosiu į kompą ir vėl grąžinsiu atgal, tai kokia prasmė juos trint ir vėl atgal viską tą patį ką nukopijavau grąžinti? Var kataloge yra ir softcamkey su raktais, tai čia irgi viską trint, o tada vėl ieškotis raktų, prisipažinsiu praleidau masę laiko jų ieškodamas, juos kilnodamas ir atidarydamas kanalus, kalbu apie BISS. Kitų koduočių dar nesuprantu, nes nepavyko atidaryti pačiam.
Softas pas mane yra naujausias 2.11.07.
Va tokie klausimai.

vytas121
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė vytas121 » Šeš Lap 03, 2012 11:15 pm

adastra rašė:Kai įsigijau tiunerį visa tai, ką buvau anksčiau išvardinęs var kataloge jau buvo. Nieko aš asmeniškai var kataloge nekeičiau. Neseniai tik perpratęs tai, kas yra BISS, užsimaniau mgcamd emuliatoriaus pagalba atidaryti ir IRDETO bei IRDETO2 koduotės kanalus. Tačiau nepavyko.Kaip paaiškėjo iš susirašinėjimo forume tam, kad atidaryčiau IRDETO kanalus reikalinga turėti Mcas emuliatorių. Kartu su juo buvo ir coconut. Abiejų emuliatorių paleisti nepavyko, nes pasirodė , kad juos sukėlus į var jis pasidarė pilnas. Tada juos vėl pašalinau ir patikrinau, koks yra var užimtumas. Paaiškėjo, kad 75%. Tada ir kilo klausimas kokio dydžio iš tikrųjų yra emuliatorius mgcamd ir kiti mano suminėti buvę pluginai, kurie pas mane jau buvo nupirkus tiunerį. Jei trinti visą var, tai iš kur aš iš naujo gausiu mgcamd, userrungui ir kitus tuos plaginus??? Kurie iš jų yra būtini? Išsaugoti visus kanalus ir visus nustatymus galiu į USB.Tas aišku, o po to iš usb reikės tuos kanalus grąžintis? Į kur jie bus konkrečiai keliami?
O kaip su mgcamd emuliatoriumi, kaip su userungui, ar reikia atstatinėti ReplaceGen; CCcam400 ; DateTime ; CCcam400-start ; MgcamdConfigure; Iš kur viską reikės paaimti? Ar šitų visų išvardintų būtinai reikia var kataloge. Kaip suprantu visi jie ir yra var kataloge. O gal aš klystu? Tai jei aš juos nukopijuosiu į kompą ir vėl grąžinsiu atgal, tai kokia prasmė juos trint ir vėl atgal viską tą patį ką nukopijavau grąžinti? Var kataloge yra ir softcamkey su raktais, tai čia irgi viską trint, o tada vėl ieškotis raktų, prisipažinsiu praleidau masę laiko jų ieškodamas, juos kilnodamas ir atidarydamas kanalus, kalbu apie BISS. Kitų koduočių dar nesuprantu, nes nepavyko atidaryti pačiam.
Softas pas mane yra naujausias 2.11.07.
Va tokie klausimai.
Tau adminas trumpai aiskiai isaiskino:issisaugai visa var kataloga i USB tada istrini var kataloge esancius failus,perkrauni imtuva ir tada dedi ta kas tau reikalinga.
э-ээ - эх
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Sek Lap 04, 2012 10:16 am

"Išsisaugai var katalogą į usb" - ar jį būtinai į usb saugoti, o gal galiu nusikopijuoti var prisijungęs per FTP su kompiuteriu ir po to iš kompiuterio grąžinti per FTP atgal į imtuvą?
"Trini var kataloge esančius failus" - tai trinti su visais esančiais katalogais var viduje, o jų pas mane yra nemažai.
Juos ir išvardinsiu: bin, etc, font, freetvplus, kartinatv, keys, lib, lock, log, plugins, ppp, run, weather info, www.
Be jų dar var kataloge yra kažkokie tarsi failai, juos irgi išvardinsiu: dmesg.log, log.smbd, log.smbd.old
Tai dabar prašau paaiškinimo, kas būtina reikalinga ištrynus viską grąžint, o ko nereikia? Suprantu tik tiek,
kad var kataloge turi būti katalogai: bin, etc, font, keys. O kaip su kitais ar jie ten turi būti?
Tai gal tų bin, etc, font, keys katalogų netrinti, o trinti tik visus likusius. Beje adminas minėjo, kad reikia
cituoju: "Ištrinti viską iš var katalogo ir perkrauti imtuvą iš 220V . Vat tada susidėk tau reikalingus emuliatorius ir pluginus. Asmeniškai aš naudoju tik mgcamd ir userrun" Tai aš jūsų klausiau toliau: ką reiškia susidėk reikalingus emuliatorius ir pluginus? Kur susidėk? Iš kur tuos emuliatorius ir kokius bei plaginus reiks paimti? Juk var katalogo pakatalogiai turi daug įvairių pavadinimų, tai iš kur man žaliam susigaudyti kas kur turi būti? Tai aš ir klausiu, ieškau konkrečių nurodymų ką ir kaip daryt. Savo var katalogo pakatalogius jums išvardinau, išvardinau ir tuos tris ne katalogus, o failus irgi.
Taip pat čia anksčiau rašinėjau, kad norėčiau tvarkingai emuliatorių pagalba įveikti visas galimas koduotes BISS, SECA, Irdeto, Irdeto2, Nagra, Conax ir t.t. Tai ar galite gražiai ir ramiai paaiškinti man žaliam ką konkrečiai step by step turiu atlikti, kurie emuliatoriai man reikalingi su tuo var, o nesipiktinti, kad aš nesuprantu ir bijau kažką prisidirbt. Žinau, kad jūs čia esate ekspertai ir daug daugiau nei aš žalias suprantate, todėl ir prašau pagalbos savarankiškai susitvarkyti pirmąjį savo tiunerį, kurį įsigijau tik mažiau nei prieš metus. Jei galime atlikime viską kaip turi būti, manau tada ir kitiems naujiems nesuprantantiems bus aiškiau. :(

Vartotojo avataras
Neoromancer
Adminas
Adminas
Susisiekti:

Standartinė Neoromancer » Sek Lap 04, 2012 12:32 pm

Amlogic TVBOX perprogramavimas į CoreELEC, LibreELEC, AlexELEC.
KODI grotuvo nustatymai ir konsultacija.
LINUX serveriai ir administravimas, mikrokompiuteriai.
NEOTECH.LT

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Sek Lap 04, 2012 12:47 pm

Ačiū Neoromancer, aš tik ką gal jau ketvirtą kartą perskaičiau Sieksnio aprašymą apie paslaptingą var papkę.
Šiam momentui dabar esamą mano tiunerio var papkę esu išsisaugojęs savo kompiuteryje bei išsaugojau duomenis iš tiunerio į USB, turiu galvoje visi nustatymai ir kanalų sąrašas. Toliau nedrįstu ko nors imtis, nes mano var papkės kataloguose yra daug visko. Man taip ir neaišku, ką trintis, o ką palikti. O ką grąžinti konkrečiai į tas var katalogo papkes. Ar jos visos kur išvardinau reikalingos? Ar turi būti var kataloge ir tie trys log failai? ir t.t. Noriu, kad liktų minimaliai tik tas kas būtina: mgcamd, replacegen, userrungui. Ar man dar pridėti papildomai mcas ir coconut? Juk minėjau kad pageidaučiau kad ir IRDETO bei kitos koduotės kanalai atsidarytų.

Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė openbox » Sek Lap 04, 2012 3:01 pm

Tau jokios naudos nebus, jeigu tu visa var katalogą išsaugosi kompe ir paskui atgal į imtuvą sudėsi.

Tai visas šiukšles tu atgal sudėsi į imtuvą.

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Sek Lap 04, 2012 5:42 pm

O tai atgal dėti reikia ne iš išsaugoto var? O tai kaip, ką konkrečiai dėti ir į kurią konkrečiai var vietą. Kaip man atskirti kas reikalinga, o kas ne. Kas tos šiukšlės, o kas ne? Kiek emuliatorių? Kokie būtini plaginai? Deja, bet tie patys klausimai lieka kaip ir anksčiau. Gal galėtumėte pateikti kelią kaip viską teisingai padaryti? Patarti.

vytas121
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė vytas121 » Sek Lap 04, 2012 6:34 pm

adastra rašė:O tai atgal dėti reikia ne iš išsaugoto var? O tai kaip, ką konkrečiai dėti ir į kurią konkrečiai var vietą. Kaip man atskirti kas reikalinga, o kas ne. Kas tos šiukšlės, o kas ne? Kiek emuliatorių? Kokie būtini plaginai? Deja, bet tie patys klausimai lieka kaip ir anksčiau. Gal galėtumėte pateikti kelią kaip viską teisingai padaryti? Patarti.
Geriau parasyk is kur esi...atsiras tikrai zmogutis kuris atvaziuos i svecius,viska sudes ir sutvarkis,paciam reiks pasedeti salia ir paziureti,kad kitam kartui nekiltu klausymu.
э-ээ - эх

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Sek Lap 04, 2012 7:31 pm

Na ačiū už tokį netikėtą posūkį. Šiaip tai esu rašęs šiame forume kur gyvenu, beje čia yra žmogus iš kurio sutvarkytą tiunerį ir pirkau, jis tuomet buvo pas mane, manau jis manęs tikrai nėra dar pamiršęs, bent aš taip tikiu. Lauksiu nekantraudamas ką jis toliau man patars.

Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė openbox » Sek Lap 04, 2012 8:09 pm

Nesikarščiuojant reikėtų išsiaiškinti kas kur randasi var kataloge.

1 Etapas.
Tavo atveju svarbiausias failas - var\keys\softcam.key
Tu ten kažkokius raktus susidėjai.
Išsisaugok šį failą pasinaudodamas FTP programa į savo kompiuterį.

2 Etapas.
Kiek žinome pas tave pasukimo sistema ir turi susidėliojęs kanalus. Kad jie niekur nedingtų išsisaugok juos kompiuteryje.
Mano patarimas - kanalus išsisaugok su Polar Edit programa kompiuterio dėka.
Išsisaugojęs failą atsidaryk vėliau su programa - įsitikink ar viskas gerai išsisaugojo.

3 Etapas.
Įsirašyk naujausią softą per USB.

4 Etapas.
Prisijunk prie imtuvo per FTP ir ištrink viską iš var katalogo.
Tada išjunk imtuvą iš 220v ir vėl įjunk.

5 Etapas
Pažiūrėk ar liko kanalai ar neliko, jeigu neliko - įsirašyk juos iš failo, kurį išsisaugojai su Polar Edit programa.
Imtuvas persikraus.

6 Etapas.
Prisijunk su FTP programa prie imtuvo ir susikelk į var katalogą šį mano prikabintą rinkinį.
rinkinys.zip - 1.3 Mb
Užsidėk savo išsaugotą var\keys\softcam.key
Visam var katalogui priskirt 755 atributą.

7 Etapas. Nueik į Pluginus ir įjunk mgcamd ir userrun pluginus. Padaryk jų startavimo tipą - Auto.

8 Etapas.
Žiūrėk televizorių.

P.S. Kuris Etapas nesuprantamas?

Vartotojo avataras
Neoromancer
Adminas
Adminas
Susisiekti:

Standartinė Neoromancer » Sek Lap 04, 2012 8:19 pm

openbox rašė: P.S. Kuris Etapas nesuprantamas?
Man tai 9-tas nelabai suprantamas...
NEOTECH.LT

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Sek Lap 04, 2012 8:34 pm

Labai Labai ačiū dabar kiek aiškiau. Jei galima turiu dar keletą papildomų klausimų dėl 2 etapo. 1)Kanalus saugojau į USB tiesiai iš tiunerio gaudamas tokį failą FDU_121104.fdu. Dabar pagal jūsų rekomendaciją suinstaliavau Polar Edit programą ir su ja atsidariau anksčiau mano minėtą failą FDU_121104.fdu. Programoje matau, kad kanalai atitinka esančius mano tiuneryje.
Dėl 3 etapo 2) ar man reikia vistiek iš naujo perrašyti softą, nes kiek žinau tai vargais negalais man pavyko įsirašyti paskutinį esamą v.2.11.07.2012Oct8?
Dėl 4 etapo 3) ar atsidarius var reikia tiesiog viską trinti tai yra visus esančius vare katalogus bin etc ir t.t.?
Dėl 5 etapo 4) Į kurią konkrečiai vietą turės būti grąžinti išsaugoti kanalai? (kur yra tų kanalų failo vieta). Labai išanksto dėkoju už tolimesnius jūsų nurodymus man ir pagalbą.
Paskutinį kartą redagavo adastra Sek Lap 04, 2012 9:05 pm, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
sieksnis
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Standartinė sieksnis » Sek Lap 04, 2012 8:36 pm

Kažkaip nujaučiu, jog Openbox visdėlto neatsakė į "norėčiau tvarkingai emuliatorių pagalba įveikti visas galimas koduotes BISS, SECA, Irdeto, Irdeto2, Nagra, Conax ir t.t."....
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E

Vartotojo avataras
a95
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė a95 » Sek Lap 04, 2012 8:55 pm

Neoromancer rašė:
openbox rašė: P.S. Kuris Etapas nesuprantamas?
Man tai 9-tas nelabai suprantamas...
Ta devinta ziuriu visur stengias pamirst... Gal cia toks tautinis identitetas?..
DM800HD/NetBox 100S/Ferguson AF-3018SE
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Neoromancer
Adminas
Adminas
Susisiekti:

Standartinė Neoromancer » Sek Lap 04, 2012 9:01 pm

Man tai klausimas kyla toks: ar reikia/verta diegti visus įmanomus emuliatorius? Į /var pridėjus reikia ar nereikia tų emuliatorių gali kilti konfliktai tarp procesų kas gali pakabinti patį imtuvą. Dar, mano galva, nereikia imtuvo perkrauti kanalais o pasilikti tik pačius "pačiausius". Taip pat reikia suprasti kad nevisi kanalai yra atrakinami, nepriklausomai kiek ten tų emuliatorių paleisite.
Ta devinta ziuriu visur stengias pamirst... Gal cia toks tautinis identitetas?..
Tai taip! Tiesa turi slypėti kažkur anapus!
NEOTECH.LT

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Sek Lap 04, 2012 9:20 pm

Ne į temą (Jurbarkas ir jo apylinkės yra man ypatingos vietos)Atsakymas Jurbarkiečiui Neoromancer.
Aš ir nenoriu visų įmanomų emuliatorių. Šiuo metu kiek suprantu pas mane darbuojasi mgcamd, jo pagalba galiu pilnai susitvarkyti su BISS, kiek supratau jis patvarko ir Conax, tikrai žinau kad patvarko Cryptoworks dar Seca.
Man niekaip nepavyko atidaryti nei vieno Irdeto, todėl ir kilo klausimas ką daryti. Buvo gautas pasiūlymas papildomai įdiegti Mcas, bandžiau tai padaryti, bet nieko nesigavo. Nesigavo net startuoti to emuliatoriaus. Tada man paaiškėjo,
kad var beveik pilnas. O nuo tada ir buvo prieita išvados išsivalyti var ir palikti tik tai kas reikia. Pradėjau uždavinėti klausimus jums visiems žinantiems, todėl prašau manęs už tai nesmerkti ir nesišaipyti. Jei žinote tikrai kaip ir ką daryti siūlyčiau man pagelbėti. Dėl kanalų gausos. Pasakysiu tik tiek turiu privalumą, o gi pas mane pasukama sistema, todėl kanalų tikrai daug. Ką padarysi. Dabar tikslas apvalyti tiunerį nuo nereikalingų dalykėlių ir išmokti tvarkytis savarankiškai. Beje norėčiau kaip daugelis kitų forumiečių susitavrkyti su IRDETO ir kitomis galimomis įveikti koduotėmis, kad būtų aiškumas - šiame etape šarambaram kol kas nesiruošiu naudoti. Ačiū už jūsų visų kantrybę man.

Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė openbox » Sek Lap 04, 2012 9:41 pm

adastra rašė: Dėl 3 etapo 2) ar man reikia vistiek iš naujo perrašyti softą, nes kiek žinau tai vargais negalais man pavyko įsirašyti paskutinį esamą v.2.11.07.2012Oct8?
Softas įrašytas naujausias. Viskas OK. Šio punkto nebekartokite.
adastra rašė:Dėl 4 etapo 3) ar atsidarius var reikia tiesiog viską trinti tai yra visus esančius vare katalogus bin etc ir t.t.?
Viską. Tik išsisaugokite savo raktų failą.
adastra rašė:Dėl 5 etapo 4) Į kurią konkrečiai vietą turės būti grąžinti išsaugoti kanalai? (kur yra tų kanalų failo vieta). Labai išanksto dėkoju už tolimesnius jūsų nurodymus man ir pagalbą.
Kur išsisaugo kanalai aš nesigilinu. Juos gaunu su Polar edit programa ir siunčiu į imtuvą su šia programa nesigilindama skur jie pasideda...

Vartotojo avataras
Neoromancer
Adminas
Adminas
Susisiekti:

Standartinė Neoromancer » Sek Lap 04, 2012 9:46 pm

adastra rašė:kiek supratau jis patvarko ir Conax

Čia nebūčiau tikras. Gal kas ir pataisys.
adastra rašė:Buvo gautas pasiūlymas papildomai įdiegti Mcas
Siūlyčiau išsisaugoti /var tokį koks dabar yra. Tada padaryti tai, kaip rašė Openbox. Toliau susidiegti tik Mcas ir tik su juo vienu žaisti kol pasiseks atverti Irdeto. Jei nesusidiegs pluginas, ar apskritai neįvyks nušvitimas (aš čia apie tv ekraną) tada vadinasi ne /var'e problemos. Jei pavyks, tada bandysime likusius pluginus sukišti.
NEOTECH.LT

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Sek Lap 04, 2012 11:15 pm

Dar kartą sveiki, viską padariau visus etapus kaip Openbox rekomendavo. Rezultatas blogas. Dabar visi tie kanalai su koduotėmis BISS ir kitom užsikodavo. Nerodo nei vieno koduoto pvz Travel, ESPN Europe, Ukraina SD ir t.t. čia turiu galvoje 4.8 Astra. Įdomu kas čia atsitiko dabar. Emuliatorius mgcamd įjungtas Auto. Var katalogas perdarytas pagal tą prikabintą Openbox rinkinuką, softcamkey įkeltas buvęs mano. VAR katalogui atributas 755 suteiktas, bin katalogui, etc katalogui var viduje atributas 755 stovi. Kas čia gali būti dabar nutikę? Ką daryti toliau dabar? :( Beje userRUNGUI irgi tarsi neveikia, nes spaudžiant distancinio knopkę PageUp neiššoka šio plugino meniu, kaip kad būdavo pas mane anksčiau. Kas čia per velniava pasidarė? Matau, kad plaginai nestartavo. Kaip paleisti pluginus? Aš paprasčiausiai nėjau tiuneryje į Pluginai ir pakeičiau starto tipą iš rankinio į auto. O gal juos kažkaip kitaip reikia paleist? Galima sakyt supratau naują problemą, nestartavo pluginai. Taigi žinovai atsiliepkite ir padėkite startuoti pluginus.
Paskutinį kartą redagavo adastra Sek Lap 04, 2012 11:45 pm, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
nerux
Super Mod.
Super Mod.
Susisiekti:

Standartinė nerux » Sek Lap 04, 2012 11:39 pm

Katalogui suteikti 755, a kataloge esantiems failams?, o keys kataloge failams kokie atributai?
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 :D

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Sek Lap 04, 2012 11:53 pm

kuriems konkrečiai katalogams esantiems vare ir kuriems tų katalogų failams? Žvilgtelėjau į pvz keys katalogo atributą jis 755, o softcamkey failo jame yra 644. O va pvz bin kataloge failo autorun sh atributas 777, o mgcamd atributas 644.

Vartotojo avataras
nerux
Super Mod.
Super Mod.
Susisiekti:

Standartinė nerux » Pir Lap 05, 2012 12:03 am

keys kataloge visiems failams suteikti reikia 755, taip pat bin kataloge esantiems failams reikia suteikti 755 išskyrus tą kuriam 777 ta palik ramybėje :grin:
Kitus katalogus palik ramybėje dėl tų atributų :grin:
adastra rašė: o softcamkey failo jame yra 644. o mgcamd atributas 644.
Vo dėl to ir šnipštas tau gaunas, kad teip yr :)
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 :D

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 18 ir 0 svečių