Tarpas tarp LNB
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
tomskis
Tarpas tarp LNB
Sveiki. Turiu klausima, pas man dvi galvos ir turiu du skirtingus laikiklius, su vienu laikikliu gaunas taip kad tarp galvu yra sioks toks atstumas ~2-3cm gal, su kitu jos gaunasi suglaustos kaip turi buti? Jei turi buti atstumas tai antra galva turi stovet lygegriaciai pagrindinei ar nukreipta turi buti i lekstes centra?
- zvirblis234
- Forumietis

- Susisiekti:
- openbox
- Veteranas

- Susisiekti:
Nelabai beina papaišyti, tačiau galimas toks variantas, kad galima signalą gaudyti iš kito (prišingo) lėštės kampo. Teko pačiam išbandyti ant Sirius palydovo. Imant signalą iš priešingo kampo signalas nukrenta apie 10%, tačiau gal aš klystu ir galima taip padaryti, kad jis nenukristų visiškai.
Taigi, kaip pavyzdi galiu duoti, kad tarkime yra 13 ir 19 laipsniai. Mes norime matyti 16 laipsnį. Statome galvutę šalia 13 arba šalia 19 ir 16 laipsnio galvutę tiesiog nukreipiame į atitinkamą lėkštės vietą.
Kažkaip aš čia painiai supasakojau...
Na gal ryt galva bus blaivesnė ir atkapstysiu nete pavyzduką. Bus aiškiau...
Taigi, kaip pavyzdi galiu duoti, kad tarkime yra 13 ir 19 laipsniai. Mes norime matyti 16 laipsnį. Statome galvutę šalia 13 arba šalia 19 ir 16 laipsnio galvutę tiesiog nukreipiame į atitinkamą lėkštės vietą.
Kažkaip aš čia painiai supasakojau...
Na gal ryt galva bus blaivesnė ir atkapstysiu nete pavyzduką. Bus aiškiau...
-
Soul
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Re: Tarpas tarp LNB
Sveiki,tomskis rašė:Sveiki. Turiu klausima, pas man dvi galvos ir turiu du skirtingus laikiklius, su vienu laikikliu gaunas taip kad tarp galvu yra sioks toks atstumas ~2-3cm gal, su kitu jos gaunasi suglaustos kaip turi buti? Jei turi buti atstumas tai antra galva turi stovet lygegriaciai pagrindinei ar nukreipta turi buti i lekstes centra?
galvos turi stoveti tokioje padetyje, kad paimtu max. signalo lygi. O tai
priklauso ir nuo lekstes dydzio ir jos kokybes.
Derinama pagal signalo lygi.
Formuler F3 HD PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
LY4KS.
LY4KS.
- a95
- Veteranas

- Susisiekti:
-
petriukas
- laimonas
- Forumietis

- Susisiekti:
-
edma