esu naujokelis ka pasirinkt
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
- BUG
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: esu naujokelis ka pasirinkt
Kaip suprasti aprasimuose raso ( Aukštos raiškos HD ir standartinės raiškos SD imtuvas SAT HD + DVB-T) arba
(DVB-S / DVB-S2/ DVB-T) Tai cia taspats? Arba sia Openbox S9 HD PVR DVB-T DVB-C DVB-S2 SAT HD IMTUVAS + MULTIMEDIA DVB-S2, DVB-T, DVB-C,
Tai nesuprantu negi su Openbox S9 neina matyti visu kanalu nes neraso dvb-s.Nesusigaudau as cia ar sd ir dvb-s vienas ir taspats?
(DVB-S / DVB-S2/ DVB-T) Tai cia taspats? Arba sia Openbox S9 HD PVR DVB-T DVB-C DVB-S2 SAT HD IMTUVAS + MULTIMEDIA DVB-S2, DVB-T, DVB-C,
Tai nesuprantu negi su Openbox S9 neina matyti visu kanalu nes neraso dvb-s.Nesusigaudau as cia ar sd ir dvb-s vienas ir taspats?
- BUG
- Forumietis

- Susisiekti:
Dar viena radau Galaxy Innovation GI ST 7699 Combo.Kaina vienoda koki reiktu is siu pasirinkti http://www.vesata.lt/?cat=19 ?Rinktis pagal dizaina ir viskas?
- Bonum 1
- Klubo Narys

- Susisiekti:
Jei imtuvas jau su S2 ,tai jau kaip ir automatiskai suptanta S.O HD ne visada vien tik S2,S standarte taip pat buvo HD.S2 standarte taip pat yra SD kanalu.BUG rašė:Kaip suprasti aprasimuose raso ( Aukštos raiškos HD ir standartinės raiškos SD imtuvas SAT HD + DVB-T) arba
Pradedam i riebesnius dairytis
Openbox S9 palaiko ir S,ir S2.
Jei i tokius dairomes,tada dar ir prigriebk i akirati Amiko Alien2 Triplex,yra ir GM serija tokiu paciu isleista.
- BUG
- Forumietis

- Susisiekti:
Dairaus nes biski veliau dar viena pirksiu brangesni.Is brangiu manau vu+ geriausi.PVZ VU+ UNO.Sita taip pat ziurejau manau neblogas Amiko Alien2 Triplex.O tie brangi skiriasi funkcijom.Ar viskas pas visus vienodai pas linuxiniuis su enigma2?Bonum 1 rašė:Jei imtuvas jau su S2 ,tai jau kaip ir automatiskai suptanta S.O HD ne visada vien tik S2,S standarte taip pat buvo HD.S2 standarte taip pat yra SD kanalu.BUG rašė:Kaip suprasti aprasimuose raso ( Aukštos raiškos HD ir standartinės raiškos SD imtuvas SAT HD + DVB-T) arba
Pradedam i riebesnius dairytis![]()
Openbox S9 palaiko ir S,ir S2.
Jei i tokius dairomes,tada dar ir prigriebk i akirati Amiko Alien2 Triplex,yra ir GM serija tokiu paciu isleista.
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Toks kaip Vu+uno labai skirias nuo to Amiko triplex softais ir galimybėm.BUG rašė: Dairaus nes biski veliau dar viena pirksiu brangesni.Is brangiu manau vu+ geriausi.PVZ VU+ UNO.Sita taip pat ziurejau manau neblogas Amiko Alien2 Triplex.O tie brangi skiriasi funkcijom.Ar viskas pas visus vienodai pas linuxiniuis su enigma2?
Porcesorius pas Vu+uno galingesnis nei pas Amiko triplex
Kaip sakant skirias kaip diena nuo nakties ir kaina užtad didesnė, prie Vu+uno gali pajungt USB DVBT imtuvą, matysi kartu ir Sat ir skaitmenine antžemine
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 
- BUG
- Forumietis

- Susisiekti:
Tai nupirkus vu+uno bus tik dvb-s2 .DVB-T reikia atskirai pirkti?Ir kokia kaina to dvb-t selektoriaus butu?nerux rašė:Toks kaip Vu+uno labai skirias nuo to Amiko triplex softais ir galimybėm.BUG rašė: Dairaus nes biski veliau dar viena pirksiu brangesni.Is brangiu manau vu+ geriausi.PVZ VU+ UNO.Sita taip pat ziurejau manau neblogas Amiko Alien2 Triplex.O tie brangi skiriasi funkcijom.Ar viskas pas visus vienodai pas linuxiniuis su enigma2?
Kaip sakant skirias kaip diena nuo nakties ir kaina užtad didesnė, prie Vu+uno gali pajungt USB DVBT imtuvą, matysi kartu ir Sat ir skaitmenine antžeminetaip pat gali USB/Wifi adapteri bet koki prijungt, gali į vidų Harda idėt tiek 3.5 tiek laptopini 2.5 SATA diskus
- BUG
- Forumietis

- Susisiekti:
Tai vu+uno butu geriausias pasirinkimas.Ar yra geresnis.Seip jei yra kokiu svarbiu ir reikalingu funkciju galima butu kad ir VU+ULTIMO pirkti.Nelabai ikertu kas ten ant tiek gali buti geriau kai vienas kainuoja 700 kitas trigubai.
- salakas
- Forumietis

- Susisiekti:
nusiperki kinu dvbt stika uz 30lt,kisi i usb lizda ir matai per uno, ziuri sau laimingas DBB-S2 ir DVB-T ,jokio papildomo vargo, telieka tik kanalus nuskenuotiBUG rašė:Tai nupirkus vu+uno bus tik dvb-s2 .DVB-T reikia atskirai pirkti?Ir kokia kaina to dvb-t selektoriaus butu?nerux rašė:Toks kaip Vu+uno labai skirias nuo to Amiko triplex softais ir galimybėm.BUG rašė: Dairaus nes biski veliau dar viena pirksiu brangesni.Is brangiu manau vu+ geriausi.PVZ VU+ UNO.Sita taip pat ziurejau manau neblogas Amiko Alien2 Triplex.O tie brangi skiriasi funkcijom.Ar viskas pas visus vienodai pas linuxiniuis su enigma2?
Kaip sakant skirias kaip diena nuo nakties ir kaina užtad didesnė, prie Vu+uno gali pajungt USB DVBT imtuvą, matysi kartu ir Sat ir skaitmenine antžeminetaip pat gali USB/Wifi adapteri bet koki prijungt, gali į vidų Harda idėt tiek 3.5 tiek laptopini 2.5 SATA diskus
yra kaip yra
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Noriu paklaust kur radai už 700 lt Vu+uno? už tokia kaina tik Vu+uno klona gali nusipirkt, paskui supūtes orginalų softą galėsi mest laukan ta vuBUG rašė:Tai vu+uno butu geriausias pasirinkimas.Ar yra geresnis.Seip jei yra kokiu svarbiu ir reikalingu funkciju galima butu kad ir VU+ULTIMO pirkti.Nelabai ikertu kas ten ant tiek gali buti geriau kai vienas kainuoja 700 kitas trigubai.
o atleika tas pačias funkcijas beveik kaip ir Vu+uno
Čia pagal kiekvieno norus ir kiekvieno sugedimo laipsnį, vienam reikia, kad kuo daugiau navarotų būtų imtuve, kitam užtenka kad tik rodytų sat ar dvbt, terčias perka dėl to kad pas kaimyną ar pažystamą matė tokį, tai ir jis nori neatsilikt, tuo tarpu isigydamas toki imtuvą visų jo galimybių taip ir neišnaudoja, svarbu turi ir gali pasigirt g
imk Vu+uno ir žiūrėk kad nebūtų klonas, orginalo kaina tokia kaip čia http://www.satpasaulis.lt/eshop/hd-imtuvai/vu-uno.html
- BUG
- Forumietis

- Susisiekti:
Su AMIKO ALIEN 2 TRIPLE (kaina apie 700) lyginau VU+ULTIMO.Bet tai tam vu+uno dar visokiu usb dvb-t dapirkineti plius dar usb lizda uzimsnerux rašė:Noriu paklaust kur radai už 700 lt Vu+uno? už tokia kaina tik Vu+uno klona gali nusipirkt, paskui supūtes orginalų softą galėsi mest laukan ta vuBUG rašė:Tai vu+uno butu geriausias pasirinkimas.Ar yra geresnis.Seip jei yra kokiu svarbiu ir reikalingu funkciju galima butu kad ir VU+ULTIMO pirkti.Nelabai ikertu kas ten ant tiek gali buti geriau kai vienas kainuoja 700 kitas trigubai.Tas trigubai kainuojantis Vu+ultimo yra su trim tiuneriais viename, kaip sakant Triple kaip ir Amiko Alien2, kur turi 2 sat imtuvus ir vieną pasirinktinai arba skaitmeninį antžeminį DVBT arba skaitmeninį kabelinį DVBC tiunerį.
o atleika tas pačias funkcijas beveik kaip ir Vu+uno![]()
Čia pagal kiekvieno norus ir kiekvieno sugedimo laipsnį, vienam reikia, kad kuo daugiau navarotų būtų imtuve, kitam užtenka kad tik rodytų sat ar dvbt, terčias perka dėl to kad pas kaimyną ar pažystamą matė tokį, tai ir jis nori neatsilikt, tuo tarpu isigydamas toki imtuvą visų jo galimybių taip ir neišnaudoja, svarbu turi ir gali pasigirt g![]()
imk Vu+uno ir žiūrėk kad nebūtų klonas, orginalo kaina tokia kaip čia http://www.satpasaulis.lt/eshop/hd-imtuvai/vu-uno.html
Dar cia skaiciau ,kad AMIKO ALIEN 2 ziurint hd kanalai trukineja jei biski kas kai kiti imtuvai rodytu.Kiek cia tiesos?
-
cvykas
- Super Mod.

- Susisiekti:
Tiesa tokia kad geriausiai (idealiausiai) Enigma2 veikia tik pas vu+ ir DM. Kitaisatvejais turesi daugiau ar maziau problemu su Enigma2.Ir sakai usb lizda uzims. Tau gal skauda kad viena is dvieju usb lizdu esanciu imtuvo gale uzims dvb-t ? Ir reiketu nusipirkti ne visokiu dvb-t o tik viena vieninteli. Cia nera ka lyginti vu+ imtuvus su kuo kitu.
Vu+, Android, Raspberry Pi
- Bonum 1
- Klubo Narys

- Susisiekti:
Skaiitei,gerai.Bet pabresiu,tai ne visiem daznaim.Tik kai kurie.Gal dar ne viskas isbaigta,ir softa gali pataisyt.Nes bus cia kazkas neatidirbta.BUG rašė: Dar cia skaiciau ,kad AMIKO ALIEN 2 ziurint hd kanalai trukineja jei biski kas kai kiti imtuvai rodytu.Kiek cia tiesos?
O kaimyninem sarambaram forume Triplexus targavoja berods jei neklystu po 550 ar kazkas panasau.
Aplamai nesigailiu Triplexu,man uztenka.
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Beje pas Vu+uno toki USB lizdų net 3, tai jei vienas bus užimtas tikrai nuo to nepasidarys blogiau. Na bet tau rinktis, ką nusipirksi tą turėsi, pigu yra pigu, dėl pigumo gali imt ir tą Arivą combinę bus dar pigiau 
- BUG
- Forumietis

- Susisiekti:
nerux rašė:Beje pas Vu+uno toki USB lizdų net 3, tai jei vienas bus užimtas tikrai nuo to nepasidarys blogiau. Na bet tau rinktis, ką nusipirksi tą turėsi, pigu yra pigu, dėl pigumo gali imt ir tą Arivą combinę bus dar pigiau
Tai gal geriausei imti dreambox bus visam gyvenimui aparatas?Tik koks modelis optimaliausias varijantas?
-
antasulc
- Forumietis

- Susisiekti:
Ar yra objektyviai nustatyta kuris imtuvas rodo geriausią vaizdą? Yra nuomonių, kad pigieji imtuvai rodo net geriau už kai kuriuos brangiuosius. Nejaugi?
Ustym Uclan 4K Pro, Mecool, Vu+zero4K
-
discowery
jai atvirai tai turiu 500hd kaip imtuvas Dremas man liuks as juo patenkintas ,nors visko ir neesu istudijaves iki galo ,bet svarbiausi reikalyngiausi dalykai nestringa eina liuksiskai ir man to uztenka.BUG rašė:nerux rašė:Beje pas Vu+uno toki USB lizdų net 3, tai jei vienas bus užimtas tikrai nuo to nepasidarys blogiau. Na bet tau rinktis, ką nusipirksi tą turėsi, pigu yra pigu, dėl pigumo gali imt ir tą Arivą combinę bus dar pigiau
Tai gal geriausei imti dreambox bus visam gyvenimui aparatas?Tik koks modelis optimaliausias varijantas?
vo se savaite drauguj imsiu toki.
-
arnie
- Forumietis

- Susisiekti:
Sat televizija rodo tai jie daugmaz vienodai tik brangus imtuvai turi daug papildomu savybiu tokiu kaip IPTV ar dvb-t kuriu pigus imtuvai neturi norint jas tureti tenka pirktis papildoma iranga kuri gali kainuoti nemazai tad geriau jau viskas imti kartu nei paskui pirkti atskirai va kaip visa tai veikia vienam imtuve tai cia atskiras klausimas .antasulc rašė:Ar yra objektyviai nustatyta kuris imtuvas rodo geriausią vaizdą? Yra nuomonių, kad pigieji imtuvai rodo net geriau už kai kuriuos brangiuosius. Nejaugi?
-
savasalgis
- Forumietis

- Susisiekti:
Pamirsome pastebeti, kad brangus imtuvai veikia daug patikimiau ir praktiskai niekada "nepakibineja"arnie rašė:Sat televizija rodo tai jie daugmaz vienodai tik brangus imtuvai turi daug papildomu savybiu tokiu kaip IPTV ar dvb-t kuriu pigus imtuvai neturi norint jas tureti tenka pirktis papildoma iranga kuri gali kainuoti nemazai tad geriau jau viskas imti kartu nei paskui pirkti atskirai va kaip visa tai veikia vienam imtuve tai cia atskiras klausimas .antasulc rašė:Ar yra objektyviai nustatyta kuris imtuvas rodo geriausią vaizdą? Yra nuomonių, kad pigieji imtuvai rodo net geriau už kai kuriuos brangiuosius. Nejaugi?
Tiesa pasakius brangaus niekada nebeturejau, bet tokia info sklinda is tu, kurie turi. Deja openboxams, bent jau S klases "kibimo efektas" nera svetimas budo bruozas
Nera ka ir noreti. Pagal kaina ir kokybe. Viskas cia gerai
As zmogus laimingas, tik kai kuo nepatenkintas.
Vizija be veiksmo yra svaja. Veiksmas be vizijos - laiko švaistymas...
Vizija be veiksmo yra svaja. Veiksmas be vizijos - laiko švaistymas...
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Kiek turiu openbox S6 jau gal metai suėjo, žiūrima per jį tik tv kanalai, nebuvo dar pakibes tfu tfu tfu, kas liečia brangius imtuvus, turiu ir toki, ten visko daugiau, būdavo kad ir tas brangus pakimba, jeigu daug visko pridėta būna, arba būdavo pakibimas ant kokio nors plugino norint atidaryt. Visko būna ir su tais brangiais. Aišku tas pakibimas tai žalio lango išmetimas, imtuvas persikrauna ir vėl dirba. Geriau per daug neapkraut visokiais pluginais imtuvo, tada veiks kaip laikrodis

-
discowery
S6 dyrba gan neblogai ,bet ,kad tau dyrba gerai tai cia jau skiedi,nesamones,nebent sedi ir tik ziuri daugiau net scharo nekeiti.nerux rašė:Kiek turiu openbox S6 jau gal metai suėjo, žiūrima per jį tik tv kanalai, nebuvo dar pakibes tfu tfu tfu, kas liečia brangius imtuvus, turiu ir toki, ten visko daugiau, būdavo kad ir tas brangus pakimba, jeigu daug visko pridėta būna, arba būdavo pakibimas ant kokio nors plugino norint atidaryt. Visko būna ir su tais brangiais. Aišku tas pakibimas tai žalio lango išmetimas, imtuvas persikrauna ir vėl dirba. Geriau per daug neapkraut visokiais pluginais imtuvo, tada veiks kaip laikrodis![]()
nezinau ar openuj s6tam sutvarke sia problema man ji buvo labai svarbi ,ikisdavau filma su flesu ir ten po kaskiek laiko atsilikynejo garsas nuo vaizdo.
jai norima pasizaist su imtuvu einant laikuj,tai geriau tokiu kaip Golden media,Amiko,Openbox S klases,ir begale kitu imtuvu kurie neturi normalios Enigmos geriau net nepirkti , Bet jai norima tik ziureti tai uzteks ir golden medios.
CITATA.... Noriu paklaust kur radai už 700 lt Vu+uno? už tokia kaina tik Vu+uno klona gali nusipirkt, paskui supūtes orginalų softą galėsi mest laukan ta vu
noriu as taves paklaust kas cia tau juokingo pasidare,kad i klona negali suvaryt originalaus softo??? ka tau gera tai girdeti??
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
-
discowery
kazi i tavo originalu imtuva suputus koki Klono softa, pasileistu jis po atstatymo jai isvis pavyktu atstatytnerux rašė:Mdaaaaa
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 25 ir 0 svečių