Pradėjo nerodyt kai kurių kanalų
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
TV žiūrovas
- Forumietis

- Susisiekti:
Pradėjo nerodyt kai kurių kanalų
Lėkštė buvo permontuota į kitą vietą, vėl su ieškikliu suderinta, bet pajungus tiunerį pradėjo nerodyt kai kurių kanalų, maždaug pusės. Kame galėtų būt reikalas?
Aš prasiblaiveu nuo lianzbiargo myžalų
- Bonum 1
- Klubo Narys

- Susisiekti:
Re: Pradėjo nerodyt kai kurių kanalų
Reikes dar truputi pasimokyt derint lekste,arba gal ka nugriaut reiks.Kas ten tave zino kur tu ja montuoji ir ka pridirbi su sistema.
-
TV žiūrovas
- Forumietis

- Susisiekti:
Visų pirma montavau ne aš, o klientas pats permontavo, vieta parinkta geraiBonum 1 rašė:Reikes dar truputi pasimokyt derint lekste,arba gal ka nugriaut reiks.Kas ten tave zino kur tu ja montuoji ir ka pridirbi su sistema.
Visų antra pasimokyt aš bet kada pasirengęs
Visų trečia pist proto tai nereike
- openbox
- Veteranas

- Susisiekti:
Visų trečia - nemačiau kad Bonumas tau kažką siūlė, ko pasekoje būtum pasijutęs išp***as.TV žiūrovas rašė:Visų pirma montavau ne aš, o klientas pats permontavo, vieta parinkta geraiBonum 1 rašė:Reikes dar truputi pasimokyt derint lekste,arba gal ka nugriaut reiks.Kas ten tave zino kur tu ja montuoji ir ka pridirbi su sistema.
Visų antra - tu dar kartą įsitikink ar su sat finderiu tuos kanalus rodo pajungus tiesiai prie antenos. Tuomet arba tiksliau anteną gausi pareguliuoti arba kabelį peržiūrėti.
Visų pirma - įvykdyk visų antra variantą.
-
TV žiūrovas
- Forumietis

- Susisiekti:
openbox rašė:Visų trečia - nemačiau kad Bonumas tau kažką siūlė, ko pasekoje būtum pasijutęs išp***as.TV žiūrovas rašė:Visų pirma montavau ne aš, o klientas pats permontavo, vieta parinkta geraiBonum 1 rašė:Reikes dar truputi pasimokyt derint lekste,arba gal ka nugriaut reiks.Kas ten tave zino kur tu ja montuoji ir ka pridirbi su sistema.
Visų antra - tu dar kartą įsitikink ar su sat finderiu tuos kanalus rodo pajungus tiesiai prie antenos. Tuomet arba tiksliau anteną gausi pareguliuoti arba kabelį peržiūrėti.
Visų pirma - įvykdyk visų antra variantą.
Taip, be abejo reikės pasijungti su ieškikliu ir patikrinti. Nors ant centrinės galvos signalo kokybė virš 70%, bent jau tų kanalų, pagal kuriuos derinau.
-
algirdas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
O permontuojant ar galvu vietom nekaitaliojai? ir kokius palydovus nori matyt?Na permontavus taip neturetu but ,jei viska gerai suderinai ,o jei tik perstatei bliuda su galvom ir cenrine galva pastatei i vieta tai visko gali but,pilnai gali krastiniu galvu nepataikyt!,o jei bliudo tvirtinimas netaip pat stovi tai dar reiktu ir centrine galva pasukinet pagal signalo maksimuma .Cia juk nieko ipatingo viskas elementvaru!TV žiūrovas rašė:Lėkštė buvo permontuota į kitą vietą, vėl su ieškikliu suderinta, bet pajungus tiunerį pradėjo nerodyt kai kurių kanalų, maždaug pusės. Kame galėtų būt reikalas?
Dejau,dedu ir desiu visas pastangas ant jusu problemos sprendimo
Legalus montuotuojas
Legalus montuotuojas
-
TV žiūrovas
- Forumietis

- Susisiekti:
Aš nieko pats permontuojant nedariau, jau buvo viskas sumontuota, galvos liko vietoje, nes lėkštė buvo tiesiog perkabinta į kitą vietą, aš tik suderinau pirma centrinę galvą, po to patikrinau šonines. Na šiandien dar nuvažiuosiu pažiūrėt, gal kas nors paaiškės.algirdas rašė:O permontuojant ar galvu vietom nekaitaliojai? ir kokius palydovus nori matyt?Na permontavus taip neturetu but ,jei viska gerai suderinai ,o jei tik perstatei bliuda su galvom ir cenrine galva pastatei i vieta tai visko gali but,pilnai gali krastiniu galvu nepataikyt!,o jei bliudo tvirtinimas netaip pat stovi tai dar reiktu ir centrine galva pasukinet pagal signalo maksimuma .Cia juk nieko ipatingo viskas elementvaru!TV žiūrovas rašė:Lėkštė buvo permontuota į kitą vietą, vėl su ieškikliu suderinta, bet pajungus tiunerį pradėjo nerodyt kai kurių kanalų, maždaug pusės. Kame galėtų būt reikalas?
-
TV žiūrovas
- Forumietis

- Susisiekti:
Jau viskas OK, buvo pakeisti palydovų nustatymai, nors šeimininkas tvirtino, kad pats nelindo. Tai turbūt nečistaja sila 
Temą galima trint
Temą galima trint
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 19 ir 0 svečių