Isisiuk softa v20.25 ir problemas su s... pamirsi.baltutis rašė:Optibox Alligator su šara problemų nėra. Išį Zargacum VIP paketas eina be jokių bėdų. Puikiai rodo tiek SD tiek HD. Vienintelė bėda su Viasat. Dienos bėgyje kartais dingsta garsas. Perjungi į kitą kanalą ir garsas atsiranda.taimeris rašė: digiline 7000hd brolis turi saro nenaudoje dauk maziau mato neis as su openu 300 ,ir nieko jam nera nei softo nieko kaskada kai pasirode pernai pavasary taip ir daugiau najinimu nemaciau,vadinas nepopoliarus imtuvas ir nieks jam naujinimu netieks kiek suprantu
Paskutinis softas išleistas prieš 2 - 3 savaites. Na jis neturi Enigmos galimybių, bet ir be Enigmos viskas puikiai sukasi.
Nuo 5W iki 28.2E (toliau man netraukia) visi prieinami paketai matomi puikiausiai.
Softo jam yra, ir torrentus siunčia ir media grotuvas ir dar visoks biesas, bet kam reikalingos tos papildomos funkcijos SAT imtuvui, kai pats TV turi daugiau papildomų funkcijų nei betkoks SAT imtuvas su papildomu softu, ar namie pakurtas Media serveris ir SAT imtuvas atlieka tik savo funkcijas.
Ka pirkti?
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
gedmas
- Forumo Rėmėjas

Re: Ka pirkti?
-
gintasvis
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
vaizdas blogas ekrane 25 softe ,man nepatiko
tik nuo 67 pazanga matosi 
-
gedmas
- Forumo Rėmėjas

Ar vaizdas nuo softo priklauso, ar kaip...?gintasvis rašė:vaizdas blogas ekrane 25 softe ,man nepatikotik nuo 67 pazanga matosi
-
gintasvis
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
ka as zinau, ant mano teliko ne mazo, plika akimi matosi skirtumas,aisku prie kineskopinio prijugus visi graziai rodo,seip bendrai krokodilo vaizdo kokybe gera su kitais lyginant,dm800 ir vu+ uno neturejau,nezinau 
-
synka
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki sat zinovai
ka rinktis is linuksiniu amiko ar golden media
noreciau kad ir iptv veiktu
aciu
aciu
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Amikosynka rašė:Sveiki sat zinovai
aciu
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 
-
synka
- Forumietis

- Susisiekti:
o ju nebuna kokiu fufleku niekam tikusiu kad neapsigauciaunerux rašė:Amikosynka rašė:Sveiki sat zinovai
aciu
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
-
synka
- Forumietis

- Susisiekti:
aciunerux rašė:Nu dar nepasitaikė kol kas
-
volta
- Forumietis

- Susisiekti:
Nenoriu kurti naujos temos. Reikia kombo imtuvo. Kaip ir akys krypsta į Amiko 8820 ir Amiko Alien 2 Triple, tačiau greičiausiai yra ir daugiau. Iki šiol naudojau GM990 su enigma2 ir jis mane visai tenkino, todėl logiška būtų imti Alien 2 triple, bet kaina kandžiojasi.
Iš imtuvo man reikia DVB-S2, DVB-T, kanalų sąrašų redagavimo per kompiuterį, draugavimo su Šarūnu, EPG bent savaitės (analogo crossepg), pvr.
Gal ką patartumėt, pasiūlytumėt?
Iš imtuvo man reikia DVB-S2, DVB-T, kanalų sąrašų redagavimo per kompiuterį, draugavimo su Šarūnu, EPG bent savaitės (analogo crossepg), pvr.
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Teks susitaikyt su kainų kandžiojimu, kitokio varianto kokio nori pigesnio nėra, jei nori dar enigma naudot ir kad epg būtų pagal norus, teks paklot daugiauvolta rašė:Nenoriu kurti naujos temos. Reikia kombo imtuvo. Kaip ir akys krypsta į Amiko 8820 ir Amiko Alien 2 Triple, tačiau greičiausiai yra ir daugiau. Iki šiol naudojau GM990 su enigma2 ir jis mane visai tenkino, todėl logiška būtų imti Alien 2 triple, bet kaina kandžiojasi.
-
volta
- Forumietis

- Susisiekti:
Enigma nebūtina, bet EPG savaitės tai norėtūsi. Jei teisingai supratau imtuvuose be enigmos tai nerealizuota?nerux rašė: Teks susitaikyt su kainų kandžiojimu, kitokio varianto kokio nori pigesnio nėra, jei nori dar enigma naudot ir kad epg būtų pagal norus, teks paklot daugiau![]()
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Eina epg ir be enigmos, tik LT kanalų tautiniam epga visų nepalaikys jei be enigmos, šį Amiko
http://www.satpasaulis.lt/eshop/hd-imtu ... combo.html
Pigiau ir su DVBT, šara sukas gerai NTV EPG tikrai palaikys net savaitei ma rods
http://www.satpasaulis.lt/eshop/hd-imtu ... combo.html
Pigiau ir su DVBT, šara sukas gerai NTV EPG tikrai palaikys net savaitei ma rods
-
volta
- Forumietis

- Susisiekti:
Dėkui nerux už patarimus. Kadangi daugiau variantų kaip ir nėra matyt teks pirkti triplex.
- GALLANT
- Forumietis

- Susisiekti:
DM800 HD se, galima gauti uz 800Lt dabar jau ir su WiFi yra, pats katik toki pasistaciau.
DM800HD se + 1Tb inside
-
cvykas
- Super Mod.

- Susisiekti:
Manai originalas tiek gali kainuoti?GALLANT rašė:DM800 HD se, galima gauti uz 800Lt dabar jau ir su WiFi yra, pats katik toki pasistaciau.
Vu+, Android, Raspberry Pi
-
discowery
Cvykas galiu tau garantuot ,kad originalas nuo padielkos niekom nesiskirs.cvykas rašė:Manai originalas tiek gali kainuoti?GALLANT rašė:DM800 HD se, galima gauti uz 800Lt dabar jau ir su WiFi yra, pats katik toki pasistaciau.
-
cvykas
- Super Mod.

- Susisiekti:
Na gal but,neciupinejau tai nezinau ar skiriasi kuom. Bet kokia tu klonu praeitis tai irgi visi zinom. As aisku ne apie Fysheri ( DM500 klonas) kalbu,ta tai nelabai uzmusi 
Vu+, Android, Raspberry Pi
- GALLANT
- Forumietis

- Susisiekti:
101% klonas, Siaip nuo originalo niekuom nesiskiria, net surinkimo kokybe rimta, toks jausmas, kad cia tas pats originalas, tik per kita isejima isejo is gamyklos, jau ne vienas mano pazystamas naudoja ir visi labai patenkinti. Senesnese versijose nebuvo USB priekyje ir WiFi, o dabartiniam jau yra. Siaip jam puikiai tinka ir originalo pultas. Aisku kas bus eksplotacijos eigoj tai neaisku, bet kai kaina skiriasi x4, tai manau verta pabandyt. Aisku as negaliu optimaliai ivertinti jo, nes pries tai turejau HUMAX 5200, tai po HUMAX sitas Dreambox man tikras stebuklas......cvykas rašė:Manai originalas tiek gali kainuoti?GALLANT rašė:DM800 HD se, galima gauti uz 800Lt dabar jau ir su WiFi yra, pats katik toki pasistaciau.
DM800HD se + 1Tb inside
-
discowery
tai vot sutynku ir su Cvyku ir su Galant , na siaip as tai pagalvojau kaip ir kiek as zaisiu su imtuvu ir kokiu man reikia vadinamu (probombasu ) kuriuos naudosiu,na taip ir atsitiko ,kad pasizaisti norejau ,turejau ..AMIKO,GOLDEN MEDIA, OPENBOX S6, cia is HD klases imtuvu tad galeke nupirkau DM500hd (klona) na IR ENIGMA JAM JAU SKIRESI TARKIM TUO LAIKU KAI TUREJAU OPENA IR AMIKA,TAI 5 KART SKIRESI ,CIA KAZKUR PRIES METUS, na nezinau kaip ten dabar jiems,o kalbant apie SD imtuvus tai dremas man geriausiai tynka ,ir tik vien del tokio dalyko kaip prisijungimas nuotoliniu budu,ir jai ziurima (tik ziurima) su 500s dremu tai jis puikiausiai tynka sukomfiginai ir palikai tad ir pamirsai. o vat Dremas 500hd ir 500s nesiskirine,nes skirtumas tik toks ,kad vienas HD kitas sd kalbu apie softu (imidzu) jiems platinima,tiek vienam tiek kitam yra begales imidzu kuriuos galime naudoti ,ir nereikia pirkt kaskokio originalo tarkim dremo kuris net USB neturi ,o padielka net dvi jungtis USB turicvykas rašė:Na gal but,neciupinejau tai nezinau ar skiriasi kuom. Bet kokia tu klonu praeitis tai irgi visi zinom. As aisku ne apie Fysheri ( DM500 klonas) kalbu,ta tai nelabai uzmusi
- rolf2
- Forumietis

- Susisiekti:
nepergyvenk, orgas juolabiau pasikels su dreamup ir mini usb
Ir dar negirdejau kad orgui sim korta numirtu, ko nepasakysi apie klonus
ir dar dafiga niuansu originalo naudai, bet aisku paprastam ziurejimui pilnai uztenka ir klono jei kokybiskai surinktas.
- GALLANT
- Forumietis

- Susisiekti:
discowery rašė:tai vot sutynku ir su Cvyku ir su Galant , na siaip as tai pagalvojau kaip ir kiek as zaisiu su imtuvu ir kokiu man reikia vadinamu (probombasu ) kuriuos naudosiu,na taip ir atsitiko ,kad pasizaisti norejau ,turejau ..AMIKO,GOLDEN MEDIA, OPENBOX S6, cia is HD klases imtuvu tad galeke nupirkau DM500hd (klona) na IR ENIGMA JAM JAU SKIRESI TARKIM TUO LAIKU KAI TUREJAU OPENA IR AMIKA,TAI 5 KART SKIRESI ,CIA KAZKUR PRIES METUS, na nezinau kaip ten dabar jiems,o kalbant apie SD imtuvus tai dremas man geriausiai tynka ,ir tik vien del tokio dalyko kaip prisijungimas nuotoliniu budu,ir jai ziurima (tik ziurima) su 500s dremu tai jis puikiausiai tynka sukomfiginai ir palikai tad ir pamirsai. o vat Dremas 500hd ir 500s nesiskirine,nes skirtumas tik toks ,kad vienas HD kitas sd kalbu apie softu (imidzu) jiems platinima,tiek vienam tiek kitam yra begales imidzu kuriuos galime naudoti ,ir nereikia pirkt kaskokio originalo tarkim dremo kuris net USB neturi ,o padielka net dvi jungtis USB turicvykas rašė:Na gal but,neciupinejau tai nezinau ar skiriasi kuom. Bet kokia tu klonu praeitis tai irgi visi zinom. As aisku ne apie Fysheri ( DM500 klonas) kalbu,ta tai nelabai uzmusitad viena asmeniskai ikises as i pati imtuvo vidu o kita siaip kada ziuret koki filma imetu ir liuks. tad spreskit patys kam geriau originalas o kam geriau KLONAS,tik vo knieti man pabandyt uzlaust originalu imtuva su kokiu (imidzu)kazi be JTAG IMANOMA JI BUT ATGAIVINTI..... tai va jai nebut imanoma tada ta originala galima sakyt mest i siukslyna toki, nes patys pamastom kodel??? nusiperku originalu ir sumoku 1000 LITU ir nuperku Klona uz 600lt tai sumetam i originala koki klono imidza ir opa pakibo ,jai per servise..jungti nebut galima originalo atkurt kaip butu tada jau s......butu.moket reiktu pinigus ,kad kas per JTAG atvestu ji i prota
beto ka su originalu veikt jai jis USB net neturi??? vo cia man didziausiai stringa toks klausimas, na cia mano apmastymuj nes kiek tetavau ir zaidziau su savuoju tai uzluzo 3kart ir visus trys kart atgaivinau,tiesa pirma kart padejo A95 po to karto knietejo jau paciam pabadyt na ir liuksisejo tad nelabai ir bijau dabar supliuryt koki nedakastruota softa nes per mini USB laida galima ji atgaivint kaip buves.
Norejau pataisyti, turi 3USB, 2 is galo ir viena is priekio, beto yra ir WiFi, ta prasme vidui persmeigi arba priekinis USB arba WiFi.
DM800HD se + 1Tb inside
-
discowery
pas 500hd du usb vienas po dangciu viduj sekantis gale.GALLANT rašė:discowery rašė:tai vot sutynku ir su Cvyku ir su Galant , na siaip as tai pagalvojau kaip ir kiek as zaisiu su imtuvu ir kokiu man reikia vadinamu (probombasu ) kuriuos naudosiu,na taip ir atsitiko ,kad pasizaisti norejau ,turejau ..AMIKO,GOLDEN MEDIA, OPENBOX S6, cia is HD klases imtuvu tad galeke nupirkau DM500hd (klona) na IR ENIGMA JAM JAU SKIRESI TARKIM TUO LAIKU KAI TUREJAU OPENA IR AMIKA,TAI 5 KART SKIRESI ,CIA KAZKUR PRIES METUS, na nezinau kaip ten dabar jiems,o kalbant apie SD imtuvus tai dremas man geriausiai tynka ,ir tik vien del tokio dalyko kaip prisijungimas nuotoliniu budu,ir jai ziurima (tik ziurima) su 500s dremu tai jis puikiausiai tynka sukomfiginai ir palikai tad ir pamirsai. o vat Dremas 500hd ir 500s nesiskirine,nes skirtumas tik toks ,kad vienas HD kitas sd kalbu apie softu (imidzu) jiems platinima,tiek vienam tiek kitam yra begales imidzu kuriuos galime naudoti ,ir nereikia pirkt kaskokio originalo tarkim dremo kuris net USB neturi ,o padielka net dvi jungtis USB turicvykas rašė:Na gal but,neciupinejau tai nezinau ar skiriasi kuom. Bet kokia tu klonu praeitis tai irgi visi zinom. As aisku ne apie Fysheri ( DM500 klonas) kalbu,ta tai nelabai uzmusitad viena asmeniskai ikises as i pati imtuvo vidu o kita siaip kada ziuret koki filma imetu ir liuks. tad spreskit patys kam geriau originalas o kam geriau KLONAS,tik vo knieti man pabandyt uzlaust originalu imtuva su kokiu (imidzu)kazi be JTAG IMANOMA JI BUT ATGAIVINTI..... tai va jai nebut imanoma tada ta originala galima sakyt mest i siukslyna toki, nes patys pamastom kodel??? nusiperku originalu ir sumoku 1000 LITU ir nuperku Klona uz 600lt tai sumetam i originala koki klono imidza ir opa pakibo ,jai per servise..jungti nebut galima originalo atkurt kaip butu tada jau s......butu.moket reiktu pinigus ,kad kas per JTAG atvestu ji i prota
beto ka su originalu veikt jai jis USB net neturi??? vo cia man didziausiai stringa toks klausimas, na cia mano apmastymuj nes kiek tetavau ir zaidziau su savuoju tai uzluzo 3kart ir visus trys kart atgaivinau,tiesa pirma kart padejo A95 po to karto knietejo jau paciam pabadyt na ir liuksisejo tad nelabai ir bijau dabar supliuryt koki nedakastruota softa nes per mini USB laida galima ji atgaivint kaip buves.
Norejau pataisyti, turi 3USB, 2 is galo ir viena is priekio, beto yra ir WiFi, ta prasme vidui persmeigi arba priekinis USB arba WiFi.
- GALLANT
- Forumietis

- Susisiekti:
-
baltutis
- Forumietis

- Susisiekti:
Ieškau nebrangaus HD SAT imtuvo. Gyvenu saloje ir po Platformos išėjimo iš 9E norėtūsi esant reikalui IPTV per imtuvą matyti.
Neįsivaizduoju ko ieškoti.
Dėkoju už patarimus.
Neįsivaizduoju ko ieškoti.
Dėkoju už patarimus.
Sky UK IPTV
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 16 ir 0 svečių