o jei viena pagavau transporderi jo ir uztenka kad matyciau ntv+ paketa? kitu nereikia pagauti transporderiu?salakas rašė:natai jei pagavai tai skenok visa palydovair matysi kokius kanalus pasigausiDzonis_d rašė:pavyko pagauti signala su transporderiu 12073/27500h signalo lygis 97 proc. kokybe 80 proc. tik va klausimas kokie kiti transporderiai turi taip pat but pagauti kad matyciau NTV+ paketa visa ir jei reikia visus sugaudyt transporderius kaip tai padaryt?ir kaip su tuo medziu, cia skaiciau, kad tai silpniausias signalas sito transporderio, tai reiskia, kad medis man neuzstoja?
Nepavyksta pagauti signalo
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
Dzonis_d
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: Nepavyksta pagauti signalo
- sieksnis
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Ne, nereikia, jei jau signalą turi - skenuok palydovą, o jei transpoderių nėra - įsivesk juos su žaliu mygtuku.
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
NTV+ paketo transponderiai čia http://www.flysat.com/ntvplus.php
Tricalor transponderiai čia http://www.flysat.com/tricolor.php
manau imtuve ne viskass bus, nevisi transponderiai, nes yra naujų tad teks rankutėm vest
manau imtuve ne viskass bus, nevisi transponderiai, nes yra naujų tad teks rankutėm vest
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 
- salakas
- Forumietis

- Susisiekti:
o man kazkodel atrodo kad Antanas sukele viska kas reikia ,aisku jei zmogus pasake ko jam reikia,ir dar butu labai malonu jei forumetis isprendes savo problemas, aprasytu kaip jis tai atliko,tai palengvintu gyvenima kitiems naujokams, o dabar isprendzia savo problemas ir pradingstanerux rašė:NTV+ paketo transponderiai čia http://www.flysat.com/ntvplus.php
yra kaip yra
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Teisybė, būtų gerai jei parašytų kaip pavyko pagaut signalą ir kaip su kanalais.
-
lokys11
- Forumietis

- Susisiekti:
Jeigu skanuosi rankiniu budu,kanalu paieskoj butinai ivesk RANKINI rezima,na o ten paskui jau gal suprasi.Aisku jei neturi Tiotkos Šuros tai išpradziu nieko ir nematysi.Šiaip kanalu skanavimas uztruks apie 10 min.Dzonis_d rašė:o jei viena pagavau transporderi jo ir uztenka kad matyciau ntv+ paketa? kitu nereikia pagauti transporderiu?salakas rašė:natai jei pagavai tai skenok visa palydovair matysi kokius kanalus pasigausiDzonis_d rašė:pavyko pagauti signala su transporderiu 12073/27500h signalo lygis 97 proc. kokybe 80 proc. tik va klausimas kokie kiti transporderiai turi taip pat but pagauti kad matyciau NTV+ paketa visa ir jei reikia visus sugaudyt transporderius kaip tai padaryt?ir kaip su tuo medziu, cia skaiciau, kad tai silpniausias signalas sito transporderio, tai reiskia, kad medis man neuzstoja?
-
Dzonis_d
- Forumietis

- Susisiekti:
pagauti pagavau, tik problemos nesibaige nes neaisku ka pagavau, transponderis 12073 pagautas, tik neaisku koks palydovas, gal zinot koki nemokama kanalas transliuojama is 36E eutelsat palydovo? nes kazkaip reikia isiaiskinti arsalakas rašė:o man kazkodel atrodo kad Antanas sukele viska kas reikia ,aisku jei zmogus pasake ko jam reikia,ir dar butu labai malonu jei forumetis isprendes savo problemas, aprasytu kaip jis tai atliko,tai palengvintu gyvenima kitiems naujokams, o dabar isprendzia savo problemas ir pradingstanerux rašė:NTV+ paketo transponderiai čia http://www.flysat.com/ntvplus.php
ta palydova pagavau
- salakas
- Forumietis

- Susisiekti:
11728 8 kanal atviras (pas mane 526 kanalai,jei sarase ura NTV kanalai arba 24 kinozalai tai 36 palydovas)
yra kaip yra
-
Dzonis_d
- Forumietis

- Susisiekti:
kokiam transporderi yra 8 kanal? dekuisalakas rašė:11728 8 kanal atviras (pas mane 526 kanalai,jei sarase ura NTV kanalai arba 24 kinozalai tai 36 palydovas)
- salakas
- Forumietis

- Susisiekti:
11728 /27500Dzonis_d rašė:kokiam transporderi yra 8 kanal? dekuisalakas rašė:11728 8 kanal atviras (pas mane 526 kanalai,jei sarase ura NTV kanalai arba 24 kinozalai tai 36 palydovas)
yra kaip yra
- mikizz2
- Forumietis

- Susisiekti:
tai skanuok palydova ir pagal kanalu sarasa matysi ka pagavai
110cm - 4W, 4,8E, 13E, + 60cm - 36E, + H-H 30W-85.2E
Openbox SX6, Openbox SX4 Base, Samsung UE40F6650
Openbox SX6, Openbox SX4 Base, Samsung UE40F6650
- salakas
- Forumietis

- Susisiekti:
as irgi taip manau , jam matyt kitaip atrodo, su jo daug neaiskumu ar yra diseg,ar viena galva ,ar galva apskritimine ,mes tik galime burti is kavos tirsciumikizz2 rašė:tai skanuok palydova ir pagal kanalu sarasa matysi ka pagavai
yra kaip yra
-
Dzonis_d
- Forumietis

- Susisiekti:
salakas rašė:as irgi taip manau , jam matyt kitaip atrodo, su jo daug neaiskumu ar yra diseg,ar viena galva ,ar galva apskritimine ,mes tik galime burti is kavos tirsciumikizz2 rašė:tai skanuok palydova ir pagal kanalu sarasa matysi ka pagavai
galvute yra viena, sitokia http://www.satpasaulis.lt/eshop/sat-pri ... cular.html
- salakas
- Forumietis

- Susisiekti:
na galva tinkama,o tai koks signalas yra ant 11728 ar ne ir ka tau saule parode , nes transpoderis 12072 gali buti ir ant kito pal,o Antanas tau pilnai parosta stb pardave? dar stiprus transpoderis laisvai transliuojamas 12226 tricolor tv
yra kaip yra
-
Dzonis_d
- Forumietis

- Susisiekti:
taip pilnai, but gerai kad būčiau buves namuose tuo laikusalakas rašė:na galva tinkama,o tai koks signalas yra ant 11728 ar ne ir ka tau saule parode , nes transpoderis 12072 gali buti ir ant kito pal,o Antanas tau pilnai parosta stb pardave?
- a95
- Veteranas

- Susisiekti:
Parasyk kokie kanalai kuriuos nuskanavo, tavo paminetas rt1.tv nelabai ka paaiskina, panasu kad cia feed'as...
DM800HD/NetBox 100S/Ferguson AF-3018SE

-
Dzonis_d
- Forumietis

- Susisiekti:
www.satbeams.com/ geras puslapis, pasižiūrejau ka rades buvau.a95 rašė:Parasyk kokie kanalai kuriuos nuskanavo, tavo paminetas rt1.tv nelabai ka paaiskina, panasu kad cia feed'as...
- salakas
- Forumietis

- Susisiekti:
i domu per koki dar palydova eina su cirkulerine galva? as kiek ziurejau salia36e neradau kad butu transpoderis 12073a95 rašė:Parasyk kokie kanalai kuriuos nuskanavo, tavo paminetas rt1.tv nelabai ka paaiskina, panasu kad cia feed'as...
yra kaip yra
-
Dzonis_d
- Forumietis

- Susisiekti:
thor 5 1W ir astra 3 23E buvau pagaves su sia galvasalakas rašė:i domu per koki dar palydova eina su cirkulerine galva? as kiek ziurejau salia36e neradau kad butu transpoderis 12073a95 rašė:Parasyk kokie kanalai kuriuos nuskanavo, tavo paminetas rt1.tv nelabai ka paaiskina, panasu kad cia feed'as...
o nvt+ paketas eina tik per 36E eutelsat?
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
taipDzonis_d rašė:
pasigauk vėl 23E ir suk tolyn kažkie link rytų pusės nuo 23E kol pagausi signalą, signalą gaudyk ant 11900 V 27500 yra Ntv plus info kanalas laisvas taip pat gali pagal 12015 V 27500 yra TV8 laisvas kanalas ir dar 12303 H 27500 yra taip pat keleta laisvų kanalų.
- salakas
- Forumietis

- Susisiekti:
tiktai, liaudis dar ziuri raduga paketa arba ziurek per amosa 4w ten ddaug ruskiu tik reiks universalios galvos , man labai idomus tavo lnb tipas ar negli parasyt kokius dar galima pasirinkti? thor 5 1W ir astra 3 23E buvau pagaves su sia galva site paydovai matomi tik su universale galva lnb tipas 10600 taigi cia kazkas netaip as kol neturejau cirkuliarines galvos is 36 palydovo irgi pasi gaudavau apie 40 kanaluDzonis_d rašė:thor 5 1W ir astra 3 23E buvau pagaves su sia galvasalakas rašė:i domu per koki dar palydova eina su cirkulerine galva? as kiek ziurejau salia36e neradau kad butu transpoderis 12073a95 rašė:Parasyk kokie kanalai kuriuos nuskanavo, tavo paminetas rt1.tv nelabai ka paaiskina, panasu kad cia feed'as...
Paskutinį kartą redagavo salakas Sek Rgs 02, 2012 6:32 pm, redaguota 3 kartą(us).
yra kaip yra
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Nu bet tikrai nepalyginsi su tuo kas transliuojama per 36E viskas vienoje vietojesalakas rašė: tiktai, liaudis dar ziuri raduga paketa arba ziurek per amosa 4w ten ddaug ruskiu tik reiks universalios galvos , man labai idomus tavo lnb tipas ar negli parasyt kokius dar galima pasirinkti?
-
Dzonis_d
- Forumietis

- Susisiekti:
tiktai, liaudis dar ziuri raduga paketa arba ziurek per amosa 4w ten ddaug ruskiu tik reiks universalios galvos , man labai idomus tavo lnb tipas ar negli parasyt kokius dar galima pasirinkti? thor 5 1W ir astra 3 23E buvau pagaves su sia galva site paydovai matomi tik su universale galva lnb tipas 10600 taigi cia kazkas netaip as kol neturejau cirkuliarines galvos is 36 palydovo irgi pasi gaudavau apie 40 kanalusalakas rašė:
5150-11475 statosi, o 36Eeutelsat per koki LNB tipa reikia iekoti?
- salakas
- Forumietis

- Susisiekti:
nebesusikalbam paspauslk ant lnb tipas ten pas tave single, i kokius dar galima pakeist rodykle ant pulto i kaire ar dasine
yra kaip yra
-
Dzonis_d
- Forumietis

- Susisiekti:
gaudziau valanda ir niekonerux rašė:taipDzonis_d rašė:
pasigauk vėl 23E ir suk tolyn kažkie link rytų pusės nuo 23E kol pagausi signalą, signalą gaudyk ant 11900 V 27500 yra Ntv plus info kanalas laisvas taip pat gali pagal 12015 V 27500 yra TV8 laisvas kanalas ir dar 12303 H 27500 yra taip pat keleta laisvų kanalų.
kaimynu lekste ziuriu treciam aukste gyvenancio pasukta apie 15 lapsniu, ir niekas nekliuna, o man tas nelemtas medis, o gal devynaukstis...
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių