Dėl softo
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
edziunia
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Re: Dėl softo
matau kad niekas is ariono turetoju neatsako tai manau kad reikia ieiti i meniu ir ten palandzoiti ir surasi. sekmeszemai rašė:Kaip sužinoti, koks mano naudojamo Arion'o softas?
-
sgintas
- Forumietis

- Susisiekti:
Kiekvieno aparato meniu yra zodis informacijazemai rašė:Kaip sužinoti, koks mano naudojamo Arion'o softas?
- zemai
- Forumietis

- Susisiekti:
Gal aš nepakankamai "giliai" landžiojau po meniu, kad neradau info apie softą?edziunia rašė:matau kad niekas is ariono turetoju neatsako tai manau kad reikia ieiti i meniu ir ten palandzoiti ir surasi. sekmeszemai rašė:Kaip sužinoti, koks mano naudojamo Arion'o softas?
-
edziunia
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
gali buti kad tu teisus. ziurek giliau...zemai rašė:Gal aš nepakankamai "giliai" landžiojau po meniu, kad neradau info apie softą?edziunia rašė:matau kad niekas is ariono turetoju neatsako tai manau kad reikia ieiti i meniu ir ten palandzoiti ir surasi. sekmeszemai rašė:Kaip sužinoti, koks mano naudojamo Arion'o softas?
- zemai
- Forumietis

- Susisiekti:
Tik man keista, kad šiame forume lankosi nemažai satovilkų, bet niekas nebando su naujokėliu pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi...edziunia rašė:gali buti kad tu teisus. ziurek giliau...zemai rašė:Gal aš nepakankamai "giliai" landžiojau po meniu, kad neradau info apie softą?edziunia rašė: matau kad niekas is ariono turetoju neatsako tai manau kad reikia ieiti i meniu ir ten palandzoiti ir surasi. sekmes
-
edziunia
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
- Juozelis
- Veteranas

- Susisiekti:
- zemai
- Forumietis

- Susisiekti:
-
edziunia
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
-
Atas
- Forumietis

- Susisiekti:
-
sgintas
- Forumietis

- Susisiekti:
[/quote]
Tik man keista, kad šiame forume lankosi nemažai satovilkų, bet niekas nebando su naujokėliu pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi...[/quote] Menu-instrumentai-info
Tik man keista, kad šiame forume lankosi nemažai satovilkų, bet niekas nebando su naujokėliu pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi...[/quote] Menu-instrumentai-info
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
@zemai
Taigi visi tau daug maž teisingai paaiškino, jei pas tave lenkų softas dvbextreme su šaros galimybe ir kai dist. pulte paspaudi raud. knopkę atsiranda langas su scharing key edit, tai elkis taip kaip tau čia nurodė Atas
Taigi visi tau daug maž teisingai paaiškino, jei pas tave lenkų softas dvbextreme su šaros galimybe ir kai dist. pulte paspaudi raud. knopkę atsiranda langas su scharing key edit, tai elkis taip kaip tau čia nurodė Atas
Jei softas tas kuris rodo dabar pas tave TPS tai eik į menu ir rasi ten sftą bei boot versiją.Imtuviu veikent budinčiu rėžimu surink koda su distanciniu 42114802500 ir pamatysi visa info apie tiūnerį, žinoma tv. įsijunges
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 
- zemai
- Forumietis

- Susisiekti:
Dėkui, kad skyrei laiko ir man, bet ne viską išsiaiškinau. Paspaudus distancinio raudoną knopkę atsiranda langas, kur rašo, kad dvbextreme, bet budinčiame režime įvedant tavo minėtą kodą, info apie tiunerį nesulaukiu.nerux rašė:@zemai
Taigi visi tau daug maž teisingai paaiškino, jei pas tave lenkų softas dvbextreme su šaros galimybe ir kai dist. pulte paspaudi raud. knopkę atsiranda langas su scharing key edit, tai elkis taip kaip tau čia nurodė AtasJei softas tas kuris rodo dabar pas tave TPS tai eik į menu ir rasi ten sftą bei boot versiją.Imtuviu veikent budinčiu rėžimu surink koda su distanciniu 42114802500 ir pamatysi visa info apie tiūnerį, žinoma tv. įsijunges
- a95
- Veteranas

- Susisiekti:
- zemai
- Forumietis

- Susisiekti:
-
saaaat
- Forumietis

- Susisiekti:
- a95
- Veteranas

- Susisiekti:
-
saaaat
- Forumietis

- Susisiekti:
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
-
saaaat
- Forumietis

- Susisiekti:
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Šiaip dėl šitų softų dauk gali sužinot pas ukrainiečius šitame forume http://sat-forum.org/index.php?board=5.0 jie ten daug diskutuoja apie tuos softus, tik reikia prisireginti ir jei žinoma supranti rusiškai.
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 
-
saaaat
- Forumietis

- Susisiekti:
-
sgintas
- Forumietis

- Susisiekti:
Zmogau skaityk pagaliau foruma idemiausaaaat rašė:o kokie softai kitu tiuneriu dar tinka sitam tiuneriui
- Tomux
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki,
Koks siuo metu yra naujausias softas Arionams kaip tarkim AF 1118SE? Ar yra su Prem** ar Pol*** au nes kazkaip jau seniai ka naujo bemaciau... Gal koks naujas puslapis su jais atsirades yra?
Koks siuo metu yra naujausias softas Arionams kaip tarkim AF 1118SE? Ar yra su Prem** ar Pol*** au nes kazkaip jau seniai ka naujo bemaciau... Gal koks naujas puslapis su jais atsirades yra?
Man patinka SAT
Dreambox DM 800 HD PVR ®
+ DVB-T USB DONGLE
+ HDD + WiFi
Experimental-dm800_20111017 + GP3
H-H motorised dish -->
Moteck SG-2100A & TRIAX TD88
75E - 30W
Dreambox DM 800 HD PVR ®
+ DVB-T USB DONGLE
+ HDD + WiFi
Experimental-dm800_20111017 + GP3