-48dBm kokybė 85proc.gedmas rašė:Tai surasyk ir stipruma ir kokybe.KTSat rašė:ORF be Diseq 85proc. - Openbox X-820. problemos su 12662 ir su 12692 transponderiaisSoul rašė:@KTSat,
parasykite kokia probleminiu kanalu signalo KOKYBE be Diseqc. Ir kokiu tiuneriu matuojate.
Blogas Diseq ar nustatymai?
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
KTSat
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: Blogas Diseq ar nustatymai?
-
gedmas
- Forumo Rėmėjas

Ten dar yra ir triuksmu lygis kuo mazesnis arba lugus 0 tuo geriau, esu turejas toki imtuva dabar tik neprisimenu kaip su tais -dBm.
-
KTSat
- Forumietis

- Susisiekti:
Kad negali būti, pastebėjau, kad kuo geresnis signalas ir kokybė, tuo ir triukšmai didesni. X540 open'e pas draugą tas pats, nors meistras jam reguliavo ir montavo viską su geru ieškikliu.gedmas rašė:Ten dar yra ir triuksmu lygis kuo mazesnis arba lugus 0 tuo geriau, esu turejas toki imtuva dabar tik neprisimenu kaip su tais -dBm.
-
gedmas
- Forumo Rėmėjas

Nu gal cia pas openus taip, bet kitiems imtuvams jeigu viska sureguliavai atseit OK o BEER (triuksmas) yra tai nieko gero nesitikiek, paziurek per lietu triuksmas tikrai padides, tau kaskas sukelia triuksmu lygi..KTSat rašė:Kad negali būti, pastebėjau, kad kuo geresnis signalas ir kokybė, tuo ir triukšmai didesni. X540 open'e pas draugą tas pats, nors meistras jam reguliavo ir montavo viską su geru ieškikliu.gedmas rašė:Ten dar yra ir triuksmu lygis kuo mazesnis arba lugus 0 tuo geriau, esu turejas toki imtuva dabar tik neprisimenu kaip su tais -dBm.
Butu idomu kokie visi trys parametrai su Dsgc. ant probleminiu dazniu?
Ir dar turetum pagauti kampa tas -dBm ar kada jis didesnis zalia juosta signalo mazeja ar dideja jeigu mazeja reiskias signalo stiprumas mazas nesvaRBU KAD KOKYBE GERA, ir aplamai kiek signalo zalia juosta procentaliai uzima ploto, ten lygtai ir spalvos atspalvis turetu eiti i raudonuma jeigu mazas signalo stiprumas
Kalba eina apie signalo stipruma, kuo gero gausi galvas reguluoti nes openai kabelio sujungimams lygtai nejautrus.
-
KTSat
- Forumietis

- Susisiekti:
O kas galėtų sukelti tuos triukšmus? Kaimynas ant stogo turi radio stiebą, gal čia šuo pakastas, bet ir kaimynai kitoje laiptinėje turi bent 4 bliūdus ir niekas jiems netrukdo. -dBm raudono niekada nebūna - geltona arba žalia, reiškia signalo stiprumas pakankamas. Pabandžiau kabelį naują patiesti ekesperimento tikslu be jokių sujungimų - tas pats. pabandžiau pakaitalioti protus diseqe, tai dabar gyvas tik A portas ORF jau eina, o Sirius ir Horbird nerodo išvis, t.y. nepraeina signalas padoriai per diseq. Tiesa, pirma pas mane buvo hotbird, dasidėjau sirius su šituo diseq ir iškart disngo kelios programos 13e, ir labai susilpnėjo beveik per pus Euronews ir 1TV Europe, nu pervyj. Atrodo laikas tą diseq mesti lauk, nes čia yra kažkokia nesąmonė. Kokį patartumėt pirkti, koks būtų patikimas ir veiktų su senuku openu x-820? Dabar turiu kažkokį SkySat Diseq 2.0 19lt kainavo, nes kitokio pasiūlyti ir neturėjo. man atrodo, kad disequi tikrai kaputgedmas rašė:Nu gal cia pas openus taip, bet kitiems imtuvams jeigu viska sureguliavai atseit OK o BEER (triuksmas) yra tai nieko gero nesitikiek, paziurek per lietu triuksmas tikrai padides, tau kaskas sukelia triuksmu lygi..
Butu idomu kokie visi trys parametrai su Dsgc. ant probleminiu dazniu?
Ir dar turetum pagauti kampa tas -dBm ar kada jis didesnis zalia juosta signalo mazeja ar dideja jeigu mazeja reiskias signalo stiprumas mazas nesvaRBU KAD KOKYBE GERA, ir aplamai kiek signalo zalia juosta procentaliai uzima ploto, ten lygtai ir spalvos atspalvis turetu eiti i raudonuma jeigu mazas signalo stiprumas
Kalba eina apie signalo stipruma, kuo gero gausi galvas reguluoti nes openai kabelio sujungimams lygtai nejautrus.
P.S. ta vidurinė juosta opene vadinasi "signalas/triukšmas".
- sieksnis
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Nu tu ir krušiesi, puse vasaros "ant stogo" - nepabodo? Seniai tavo vietoj bučiau tą Diseqą kaimynams ant stogo nusviedęs. Aš visą laiką naudoju Best firmos disequs, kartą buvo du tokie diseq (8 portų) vėjo atplėšti, apsivertę ir vandenyje dėžutėje nuskendę (prilijo) ir taip kurį laiką naudojami (kol nepradėjo durniuot), tai vienam vienas portas kaput - kitas po šiai dienai tarnauja. Nors abu buvo pilnai apsemti vandeniu.
P.S. Žinai, dar pabandyk nuo galvučių atsukt kabelius ir vėl prisukt (gal net vietomis sukeist), man kartą taip buvo, twininėj galvoj vienoj pusėj dingo signalas, manau kaput galvai, sakau sukeisiu laidus vietomis, antras telikas ne tiek svarbu, tai kol nusipirksiu pasinaudosiu kita puse. Sukeičiau, nulipu žemyn, jungiu abu telikus - signalas 100 proc. abiejuose.
P.S. Žinai, dar pabandyk nuo galvučių atsukt kabelius ir vėl prisukt (gal net vietomis sukeist), man kartą taip buvo, twininėj galvoj vienoj pusėj dingo signalas, manau kaput galvai, sakau sukeisiu laidus vietomis, antras telikas ne tiek svarbu, tai kol nusipirksiu pasinaudosiu kita puse. Sukeičiau, nulipu žemyn, jungiu abu telikus - signalas 100 proc. abiejuose.
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
-
KTSat
- Forumietis

- Susisiekti:
Krušuosi dvi dienassieksnis rašė:Nu tu ir krušiesi, puse vasaros "ant stogo" - nepabodo? Seniai tavo vietoj bučiau tą Diseqą kaimynams ant stogo nusviedęs. Aš visą laiką naudoju Best firmos disequs, kartą buvo du tokie diseq (8 portų) vėjo atplėšti, apsivertę ir vandenyje dėžutėje nuskendę (prilijo) ir taip kurį laiką naudojami (kol nepradėjo durniuot), tai vienam vienas portas kaput - kitas po šiai dienai tarnauja. Nors abu buvo pilnai apsemti vandeniu.
- sieksnis
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
-
KTSat
- Forumietis

- Susisiekti:
Dėkui. Bandysiu pirkt ir keist, nes va užlipau su multimetru pasimatuoti kokia įtampa išeina iš B porto, tai kažkaip man mažokai pasirodė 1.7V, o turėtų būti ~12-13V. Dėkui visiems už pagalbą.sieksnis rašė:Tai nors ir čia
- rolf2
- Forumietis

- Susisiekti:
tai visdelto dar gerai apziurek kabelius, nes diseqc'o portai siaipsau nedega, buvai uztrumpines ...
-
KTSat
- Forumietis

- Susisiekti:
Kabeliai N kartų tikrinti. Tokį matyt pirkau, nes pirma kombinacija buvo 4 + 13 e ir 13e jau nerodė kelių kanalų, o tokie kaip Euronews ir Pervyj aplamai per pus nukrito. Šiaip viską darau tvarkingai atjungęs imtuvą ir pan., todėl man ir labai keista pasirodė. O 19e dasidėjęs išvis jau pasimečiau, todėl ir paklausiau Jūsų patarimo. Na, matyt pasitaiko ir broko, ką jau padarysirolf2 rašė:tai visdelto dar gerai apziurek kabelius, nes diseqc'o portai siaipsau nedega, buvai uztrumpines ...
-
KTSat
- Forumietis

- Susisiekti:
Nusipirkau turguje naują diseqc , viskas super veikia 
- salakas
- Forumietis

- Susisiekti:
KTSat rašė:Nusipirkau turguje naują diseqc , viskas super veikia
pasirodo kad musu tarpe aiskiaregiu mazai tera o jei ir atsiras tai jo paslaugos bus brangios
yra kaip yra
-
KTSat
- Forumietis

- Susisiekti:
ir ką tu čia tuom pasakyt norėjai? aš tik pasidomėjau kur bėda ir viskas, o kiekvieno reikalas kažką patarti ar ne...salakas rašė:KTSat rašė:Nusipirkau turguje naują diseqc , viskas super veikia
pasirodo kad musu tarpe aiskiaregiu mazai tera o jei ir atsiras tai jo paslaugos bus brangios
- salakas
- Forumietis

- Susisiekti:
as tik norejau pasakyti kad iskart buvo aisku kai pons parasei kad be disego rodo geraiKTSat rašė:ir ką tu čia tuom pasakyt norėjai? aš tik pasidomėjau kur bėda ir viskas, o kiekvieno reikalas kažką patarti ar ne...KTSat rašė:Nusipirkau turguje naują diseqc , viskas super veikia
yra kaip yra
-
KTSat
- Forumietis

- Susisiekti:
A ką ten gali žinot, kai daugumą rodė gerai. Bet gerai, čia tokie dalykai ir sprendimai tik į naudą ateičiaisalakas rašė:as tik norejau pasakyti kad iskart buvo aisku kai pons parasei kad be disego rodo gerai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 14 ir 0 svečių