Naujas opticum HD 403p imtuvas
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
liustra
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
- Dream
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: Naujas opticum HD 403p imtuvas
Neapsikenčiau ir atgal supyliau 1.3.49,tiesa pastebėjau tokį dalyką,kad backup nuo 1.4 versijos netinka 1.3.49 softui,o 1.4 softui netinka senesnių versijų backup"ai,nes dėl bootloader ten kažkokią klaidą meta,iš kur žino,kad pas mane opticum ar orton? 
-
klarnetas
- Forumietis

- Susisiekti:
mano mintis irgi sukasi apie tai bet yra 2 ? ? -kokį ir kodėl kiti du imtuvai su dabartiniu dirba puikiailiustra rašė:tada tik diseqc keist
-
sooner
- Forumietis

- Susisiekti:
Galiu dėt bet kuri softą 1.3 arba 1.4. Renkuosi All key + bootloader. Prieš keisdamas softą, pasidarau backup'ą. Kanalus sumetu iš backup'o.Dream rašė:Neapsikenčiau ir atgal supyliau 1.3.49,tiesa pastebėjau tokį dalyką,kad backup nuo 1.4 versijos netinka 1.3.49 softui,o 1.4 softui netinka senesnių versijų backup"ai,nes dėl bootloader ten kažkokią klaidą meta,iš kur žino,kad pas mane opticum ar orton?
-
liustra
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
dvi rėlės- reiškiasi kaskadini. bet tai ne šiam imtuvui. nebent tik iškreiptu būdu, apie tai jau kažkur buvo kalbėta.klarnetas rašė:mano mintis irgi sukasi apie tai bet yra 2 ? ? -kokį ir kodėl kiti du imtuvai su dabartiniu dirba puikiailiustra rašė:tada tik diseqc keist
Opticum 403 HD, Vu+Zero OpenPli.
-
klarnetas
- Forumietis

- Susisiekti:
nebuvo kalbos apie dvi reles - du raudoni klaustukai reiškia , du klausimailiustra rašė:dvi rėlės- reiškiasi kaskadini. bet tai ne šiam imtuvui. nebent tik iškreiptu būdu, apie tai jau kažkur buvo kalbėta.klarnetas rašė:mano mintis irgi sukasi apie tai bet yra 2 ? ? -kokį ir kodėl kiti du imtuvai su dabartiniu dirba puikiailiustra rašė:tada tik diseqc keist
-
liustra
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
-
Ilgas77
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki,
Yra tokia problema: norėjau perrašyti nauja softa, bet imtuvas nemato flesiuke esanciu failu.
Bandziau kelis failus ikelt - nei vieno nemato.
Bandziau suformatuot flesiuka - nepadejo.
Bandziau kita flesiuka- nepadėjo.
Padariau seno softo backupa - sita faila mato, kitu ne.
Softas 1.4.15
Kame saknys?
Yra tokia problema: norėjau perrašyti nauja softa, bet imtuvas nemato flesiuke esanciu failu.
Softas 1.4.15
Kame saknys?
-
liustra
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
failas turi būt įrašytas tisiai į flešiuką, bet jokiu būdu ne kokioj nors papkėj. kol kas tiek galiu patart.
Opticum 403 HD, Vu+Zero OpenPli.
-
Ilgas77
- Forumietis

- Susisiekti:
Nu butent as taip ir irasau. Anksciau viskas ok budavo.
-
qqq53
- Forumietis

- Susisiekti:
O ikeliamu softu baiginys .abs ? kitokiu imtuvas neaypazins.Ilgas77 rašė:Sveiki,
Softas 1.4.15
Kame saknys?
-
klarnetas
- Forumietis

- Susisiekti:
ne baiginys ,bet failo tipas -ABSqqq53 rašė:O ikeliamu softu baiginys .abs ? kitokiu imtuvas neaypazins.Ilgas77 rašė:Sveiki,
Softas 1.4.15
Kame saknys?
-
Ilgas77
- Forumietis

- Susisiekti:
Viskas ok. Performatavau dar karta flesiuka, atsisiunciau dar karta naujausia softa - susipute.
Dekui padejusiems.
Dekui padejusiems.
- Dream
- Forumietis

- Susisiekti:
Ar įmanomas čia toks dalykas,kaip filtrai,nes ant prastesnio openbox S1 šitas dalykas yra,o kaip čia softas vis dar 1.3.49 ir aplamai kur pasižiūrėti kokius kanalus iš kokio idento rodo ? 
- einaras
- Forumietis

jei neklystu i raide ant pulto ir raudonas mygtukas. Nesu namuose todel tiksliai nepamenu
- Dream
- Forumietis

- Susisiekti:
Panašu,kad filtrų kaip ir nerasta 
-
CzeslawK
- Forumietis

- Susisiekti:
- Dream
- Forumietis

- Susisiekti:
OK ir toliau Raudonas tai atsiveria kanalų grupavimas,o tą info jau seniai žinojau.CzeslawK rašė:filtrai: OK ; raudonas
info: i; i; raudonas
-
lokys11
- Forumietis

- Susisiekti:
Na perskaiciau visus 32 puslapius,na nuomone nekokia susidare apie si imtuva.Klausimelis butu ar sarikai veikia per com. jungti?Man navarotai jokie nereikalingi,paprasciausiai,kad rodytu HD kanalus ir sarikai lakstytu.Kas paprotins?
-
arturas101
- Forumietis

- Susisiekti:
Yra LAN, tai kam tau Com reikalinga? Per Com neiseis, nes imtuvas nepalaiko com prievado greiciu nustatymo.O siaip shurikus rodo gerai.lokys11 rašė:Na perskaiciau visus 32 puslapius,na nuomone nekokia susidare apie si imtuva.Klausimelis butu ar sarikai veikia per com. jungti?Man navarotai jokie nereikalingi,paprasciausiai,kad rodytu HD kanalus ir sarikai lakstytu.Kas paprotins?
-
lokys11
- Forumietis

- Susisiekti:
Tai su.....,man tik bite vadafone tekabina,tai man tas lanas tik rakstis subinej.Belieka S6 arba S4.
-
arturas101
- Forumietis

- Susisiekti:
O kas trukdo routeri pasistatyti, kuris palaiko tavo vodofono modema? Bus zymiai pigiau, nei pirki kita aparata.lokys11 rašė:Tai su.....,man tik bite vadafone tekabina,tai man tas lanas tik rakstis subinej.Belieka S6 arba S4.
-
Atas
- Forumietis

- Susisiekti:
Ir dar 3 pc ar imtuvus galesi pajunkt 
DM800HDse,Vu solo4k,DM920uhd,OPENBOX S3 mini II HD ,OPENBOX AS4K CI PRO,Openbox AS4K 2X UHD, Octagon SF8008UHD
-
lokys11
- Forumietis

- Susisiekti:
Tai jus vistiek nesupratot.As dabar ziuriu su openu 300 per openboxsare per com jungti,viskas veikia kuo piukiausiai.Del imtuvo negaliu skustis senelis savo darba atlieka 100%(navarotai nereikalingi),bet va noreciau HD kanalus matyt ir net nezinau koki imtuva pasirinkt.As suprantu,kad reikia routerio siems imtuvams ir aisku butu zimei patogiau.O sariku duomenis jau kiek suprantu reiketu rasyt tiesiai i imtuva?arturas101 rašė:O kas trukdo routeri pasistatyti, kuris palaiko tavo vodofono modema? Bus zymiai pigiau, nei pirki kita aparata.lokys11 rašė:Tai su.....,man tik bite vadafone tekabina,tai man tas lanas tik rakstis subinej.Belieka S6 arba S4.
-
vbitas
- Forumietis

- Susisiekti:
jei nenori turėti routerio ir LAN, gali pasharinti internetą iš kompo ir prie jo per LAN jungtį prijungti imtuvą, tikriausiai reikės crossover kabelio, nebeprisimenu.
šarūno duomenis suvesi į imtuvą, jis viską susitvarkys pats, kompą reikės burzginti tik dėl interneto.
o kai nusibos - įsigysi routerį
imtuvas vertas kiekvieno už jį sumokėto lito, pirkau maždaug prieš metus - jokių problemų ir nusiskundimų.
šarūno duomenis suvesi į imtuvą, jis viską susitvarkys pats, kompą reikės burzginti tik dėl interneto.
o kai nusibos - įsigysi routerį
imtuvas vertas kiekvieno už jį sumokėto lito, pirkau maždaug prieš metus - jokių problemų ir nusiskundimų.
Vu+Uno 4K SE, Opticum X403p, T90:4w,4.8e,9e,13e,19.2e,23.5e,28.2e,36e, Sony 55XE8596, OnePlus 12R
muziejus: SAT: Aušra SAT-16 (jau Z. Langaičio muziejuje), Sakura, SEG; PC: Duet-16(Intel 8086, 1985m., jau iškeliavo į KTU muziejų)
muziejus: SAT: Aušra SAT-16 (jau Z. Langaičio muziejuje), Sakura, SEG; PC: Duet-16(Intel 8086, 1985m., jau iškeliavo į KTU muziejų)
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių