Už reklamines SMS tenka pakloti po 10 litų
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
- openbox
- Veteranas

- Susisiekti:
Už reklamines SMS tenka pakloti po 10 litų
Nu Jūs man atsilikusiam nuo mobilių technologijų paaiškinkite, kaip neužsisakęs paslaugos gali gauti reklamines SMS, kurios dar yra ir apmokamos?
...Į mobilųjį telefoną SMS atskriedavo kiekvieną šeštadienį – buvo siūloma registruotis nurodytu adresu internete ir į telefoną parsisiųsti žaidimų. Perskaitytos žinutės iš karto buvo ištrintos. Bet, kaip vėliau paaiškėjo, kiekviena jų pradangindavo po 10 litų...
...Pakanka atidaryti trumpaisiais numeriais 1692, 1693 arba 1694 atsiųstas žinutes, ir iš išankstinio mokėjimo kortelių dingsta po 10 litų...
iq.lt
...Į mobilųjį telefoną SMS atskriedavo kiekvieną šeštadienį – buvo siūloma registruotis nurodytu adresu internete ir į telefoną parsisiųsti žaidimų. Perskaitytos žinutės iš karto buvo ištrintos. Bet, kaip vėliau paaiškėjo, kiekviena jų pradangindavo po 10 litų...
...Pakanka atidaryti trumpaisiais numeriais 1692, 1693 arba 1694 atsiųstas žinutes, ir iš išankstinio mokėjimo kortelių dingsta po 10 litų...
iq.lt
-
arnie
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: Už reklamines SMS tenka pakloti po 10 litų
Kaip ir keista nes jei tai ezys ,ekstra ar labas korteles be operatoriaus zinios jie neleidzia nurasyti pinigu nuo saskaitos , o tuo labiau skolu negali tureti matyt jie turi sutarti su jais kokia kad taip greitai nuraso nuo saskaitos pinigus . Karta bandziau siusti SMS zinute i televizija prabalsuoti uz atlikeja tai jie iskart man atsiunte pranesima kad tuo numeriu siunciamos zinutes yra mokamos ir tik kai perskaiciau ta zinute leido siusti . Dar greiciausiai sios zinutes keliauja internetu .
- a95
- Veteranas

- Susisiekti:
Buvo ir mano mano praktikoj istorija su zinutemis po 10 lt. Gaila, kad perdaug laiko praeje, nebegalejo atkast isklotinese uzsakymo momento. Bet, kiek tada isiaiskinau, tai informaciniu zinuciu paslaugau uzsakyt uztenka betkokia zinute isiust "ju" numeriu, o atsisakyt jau zinute turi but konkreciai suformuota.
DM800HD/NetBox 100S/Ferguson AF-3018SE

- openbox
- Veteranas

- Susisiekti:
Tai visgi toks kaip paslaugos užsakymas būtinas?a95 rašė:...informaciniu zinuciu paslaugau uzsakyt uztenka betkokia zinute isiust "ju" numeriu...
Taip negali būti, kad "iš oro" gauni SMS, kurią perskaitęs moki 10 lt.
- a95
- Veteranas

- Susisiekti:
Na, kaip minejau buvo praeje daugiau negu 6 men., o Omnitelis isklotiniu ilgiau nelaiko, tai akast ar tikrai buvo siusta zinute nepavyko. O, "pigiu zinuciu kontora" aiskino ir netgi data ir laika dave kada buvo siusta uzsakymo zinute.
DM800HD/NetBox 100S/Ferguson AF-3018SE

- mikizz2
- Forumietis

- Susisiekti:
Buvo ir man toks cirkas. Reikia issiust zinute su uztasu STOP tik numerio dabar nepamenu, gal tuo paciu kur atsiuncia tas reklamines. As panenu siunciau dviem numeriais sita sms. Tik kazkodel omnio atstovai labai nenoriai dave man tuos numerius, gerai kad turiu pazystama dirbanti omnio salone tai kazkaip gavau.
110cm - 4W, 4,8E, 13E, + 60cm - 36E, + H-H 30W-85.2E
Openbox SX6, Openbox SX4 Base, Samsung UE40F6650
Openbox SX6, Openbox SX4 Base, Samsung UE40F6650
-
islauzas
- Forumietis

- Susisiekti:
kazkada gaudavau su saskaita plius 1.95 lt kas menesi uz papildomas paslaugas. nekreipiau demesio keleta menesiu,bet po to paskambinau i bite ir meginau isiaiskinti is kur atsiranda. jie atkase,kad kazkada buvau pasijunges is mobilaus interneta ir kazkur paspaudziau atseit kazkokia varnele,taip ir pradejo siust uz papildomas paslaugas. bite nueme ta varnele ir 1.95 lt dingo is saskaitu
-
rondic
- Forumietis

- Susisiekti:
Čia apie tai smulkiau: ttp://www.alfa.lt/straipsnis/12635180/Valdini ... -07_10-29/
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių