Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 2 dalis
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
Zenas61
- Forumietis

- Susisiekti:
Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 2 dalis
Rosija1 ir Rosija2 is 60E palydovo rodo tik retkarciais , o pagrinde tuo transporderiu eina Rosija24(Vesti) kanalas . Norint normaliai pagaut 11466V1000 Fec.7/8 transporderi , reikia didesnes lekstes , nes paziurekit i srauto greiti:tik 1000 , dar Fec.7/8 . Su 90cm. lekste vaizdas byra net ir esant 50% signalo kokybei.
-
Rimasxxxx
- Forumietis

- Susisiekti:
o sekmadieniais a rodo Rosija2 ,ta prasme formule ar rodo tiesiogine transliacijaZenas61 rašė:Rosija1 ir Rosija2 is 60E palydovo rodo tik retkarciais , o pagrinde tuo transporderiu eina Rosija24(Vesti) kanalas . Norint normaliai pagaut 11466V1000 Fec.7/8 transporderi , reikia didesnes lekstes , nes paziurekit i srauto greiti:tik 1000 , dar Fec.7/8 . Su 90cm. lekste vaizdas byra net ir esant 50% signalo kokybei.
-
algirdas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
tai nejaugi pas nesusigaudai? jei kas juk gfalima per EPG funkcija paasiziuret!
Dejau,dedu ir desiu visas pastangas ant jusu problemos sprendimo
Legalus montuotuojas
Legalus montuotuojas
-
aras
- Forumietis

- Susisiekti:
tai tuos visus raktukus reik vest i videouard koduotevytas121 rašė:Su Golden Media 9060 si kanala atidaro,raktus imant interneteMindex rašė:'ir dar vienas klausimas ar yra raktukai ntv mir latvija' raktai softe openo yra. videoguard koduote atidaro kai kurius skandinavu kanalus ir ntv latvijaGalbut tas raktas statinis ir ivestas i pati GM-nezynau.
Istraukiau is tos dezutes raktukus.Raso Videoguard-Viasat.Gal kam pravers! Rodo ta pati kas ir NTV Mir...
-
gudzius
- Forumietis

- Susisiekti:
Labas visiems.Norejau paklaust apie Astra 4,8E koduotus kanalus kaip 1+1, Ukraina.Ar jie priklauso kokiam paketui ar atsikoduoja atskirai? Zinau, kad antenu statytojai kai kuriuos kanalus atkoduoja nemokamai ir visam laikui,Reiskia yra palydovuose tokiu kanalu kurie koduoti taciau neieina i paketu sarasus ir atsikoduoja karta ir visam laikui.
- openbox
- Veteranas

- Susisiekti:
Kartą ir visiems laikams atsirakina tokie kanalai, kurie nekeičia kodavimo sistemos ir pačių raktų.gudzius rašė:Labas visiems.Norejau paklaust apie Astra 4,8E koduotus kanalus kaip 1+1, Ukraina.Ar jie priklauso kokiam paketui ar atsikoduoja atskirai? Zinau, kad antenu statytojai kai kuriuos kanalus atkoduoja nemokamai ir visam laikui,Reiskia yra palydovuose tokiu kanalu kurie koduoti taciau neieina i paketu sarasus ir atsikoduoja karta ir visam laikui.
Dažniausiai tai būna BISS koduoti kanalai.
-
gudzius
- Forumietis

- Susisiekti:
Ar galima tai atlikti paciam ir kaip tai padaryt dreambox tiuneriui? PVZ 1+1 kanalui.Bendrai ar yra kur nors tokiu kanalu sarasai?
-
arturas101
- Forumietis

- Susisiekti:
1+1 International (12073/H/27500) , kuris yra 5e palydove transliuojamas MPEG4, jei tavo imtuvas ta standarta palaiko, tai gali matyti ta kanala susivedes reikiama Biss rakteli.gudzius rašė:Ar galima tai atlikti paciam ir kaip tai padaryt dreambox tiuneriui? PVZ 1+1 kanalui.Bendrai ar yra kur nors tokiu kanalu sarasai?
-
schumiiis
- Forumietis

- Susisiekti:
sveiki, norejau toki klausimuka uzduot: ar openbox S1 turi multisistemini skaitytuva? t.y. ar su originaliom kortelem ant sio tiunerio eitu ziureti tricolor, viasat? buciau dekingas uz atsakyma
-
gudzius
- Forumietis

- Susisiekti:
Taip sis kanalas yra 5-tam palydove, MPEG4 imtuvas ima taciau kur rast Biss rakteli drimbui ? Cia aisku tokiu daliku nerasot (Lietuviska konspiracija) tai gal zinot rusiska foruma kuriame rasciau.Zinau ir as kelis rusu forumus ten tu raktu daug taciau arba gan seni arba duota openam,o man reikia driambox-ui .Be to neaisku ar is rusisku forumu tiktu. 
-
Soul
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Sveiki,schumiiis rašė:sveiki, norejau toki klausimuka uzduot: ar openbox S1 turi multisistemini skaitytuva? t.y. ar su originaliom kortelem ant sio tiunerio eitu ziureti tricolor, viasat? buciau dekingas uz atsakyma
taip, palaiko korteles.
Formuler F3 HD PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
LY4KS.
LY4KS.
-
algirdas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
O koks skirtumas is kokiu forumu ar dar is kur raktai ,svarbu kad jie butu veikiantys. pavyzdi panasiu idesiu ,gal jau kaipnors sugebesi juos pritaikyt savo dreamuigudzius rašė:Taip sis kanalas yra 5-tam palydove, MPEG4 imtuvas ima taciau kur rast Biss rakteli drimbui ? Cia aisku tokiu daliku nerasot (Lietuviska konspiracija) tai gal zinot rusiska foruma kuriame rasciau.Zinau ir as kelis rusu forumus ten tu raktu daug taciau arba gan seni arba duota openam,o man reikia driambox-ui .Be to neaisku ar is rusisku forumu tiktu.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Dejau,dedu ir desiu visas pastangas ant jusu problemos sprendimo
Legalus montuotuojas
Legalus montuotuojas
-
gudzius
- Forumietis

- Susisiekti:
Aciu uz raktus taciau kaqd drimbui surasyt CWS eilute is tiek informacijos as perzalias.Ten net identai visiem palydovam vienodi.Vistiek aciu.
-
gudzius
- Forumietis

- Susisiekti:
Jei galit paprotinkit kaip ir kokioje vietoje susiveda Biss raktai Dreambox-7020s tiuneriui? Per kompa ar dp? Aciu. 
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Parsisiunti programėlę DCC, dreama prijungi prie routerio LAN kabeliu, suvedi į DCC programą kompe dreamo IP ir routerio IP, spaudi connect, prisijungi, tada kai prisijunge eini į DCC programoi FTP skyrekį, susirandi katalogą var atsidaręs katalogą var susirando katalogą keysį ten įmeti parisiūstą naujausią softcam keys failiuką, jam priskiri 775, kad geriau suveiktų raktaigudzius rašė:Jei galit paprotinkit kaip ir kokioje vietoje susiveda Biss raktai Dreambox-7020s tiuneriui? Per kompa ar dp? Aciu.
Beje siūlyčiau apie tai pasisikaityti daugiau dreambox temoje, ten viską rasi ko tau reikia
sėkmės skaityme, analizavime ir praktikoi
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 
- a95
- Veteranas

- Susisiekti:
Teises suteikt reikia ne 775, o per akis 644. Suteikiant raktu failui vykdymo teses padarot didziuuuuuule saugumo spraga sistemoj...
DM800HD/NetBox 100S/Ferguson AF-3018SE

-
gudzius
- Forumietis

- Susisiekti:
Aciu Nerux.bandysiu tobulintis. 
-
aras
- Forumietis

- Susisiekti:
sveiki , ka daugiau galima matysi su open 300 softas 5.49 , o irasius 5,53 fix vewrsija
- Mindex
- Forumietis

- Susisiekti:
o tu ka nori?
openbox s3 micro ; 1. 0.65m. 13e+4.8e+1w+4w 2. 0.80m. 55e+36e 3. 1.2 m. astra 19e+28e 4. 0.80m 53e
-
aras
- Forumietis

- Susisiekti:
noreciau suzinot ka daugiau rodo irasius 5.53, kas patobulinta .turiu mulfida astra hb ir sir
- Mindex
- Forumietis

- Susisiekti:
deja nieko ta pati ka su senais. Tas softas parasytas kad tricolor sharintusi
openbox s3 micro ; 1. 0.65m. 13e+4.8e+1w+4w 2. 0.80m. 55e+36e 3. 1.2 m. astra 19e+28e 4. 0.80m 53e
-
makaroff
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Canal Digitaal Holland rodytu is Astros jeigu raktus veikencius ismes.
- Mindex
- Forumietis

- Susisiekti:
tai sita ir su senesniu softu eina matytmakaroff rašė:Canal Digitaal Holland rodytu is Astros jeigu raktus veikencius ismes.
-
gudzius
- Forumietis

- Susisiekti:
Labas visiems.Kam klaidziot jei galima paklaust.
Ka reikia padaryt, dadet imtuvui DM-7020s, kad matyt DVB-S2/8PSK ir HD kanalus?Kiek mazdaug tai kainuotu ir kur gaut? Kazkur skaiciau kad jie pasiduoda perdirbimui nes is ranku pardavineja minetus imtuvus perdirbtus. 
-
Gytiz
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki, įmanoma su viena galva normaliai matyt 9E ir 13E? Kažkodėl PLATFORMOS kanalų niekaip negaudo, o visokius nereikalingus pagauna.. O 13E be problemų sukas.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių