• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
     

laikrodis

Viskas apie televizorius ir jų galimybes.

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121, chiapa

Skelbti atsakymą
Rokas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 318
Užsiregistravo: Pen Spa 27, 2006 3:09 pm

laikrodis

Standartinė Rokas » Sek Bir 27, 2010 9:28 am

dabar laikas nusistato ant BTV analogino kanalo kaip bus kai išjungs analogą

dzeris
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 330
Užsiregistravo: Tre Vas 21, 2007 10:23 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: laikrodis

Standartinė dzeris » Sek Bir 27, 2010 11:50 am

Rokas rašė:dabar laikas nusistato ant BTV analogino kanalo kaip bus kai išjungs analogą
hmmm.... Siaip tai laikas nusistato analoginiuose is kanalo, kuris siuncia teleteksta

Rokas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 318
Užsiregistravo: Pen Spa 27, 2006 3:09 pm

Re: laikrodis

Standartinė Rokas » Šeš Sau 08, 2011 5:41 pm

Kaip suprantu iš Jūsų laiškų, Jūsų televizorius nusistato, pagal į teletekstą (šiuo metu siunčiamą kartu su keliomis analoginės televizijos programomis) įtrauktą faktinio laiko informaciją.
Skaitmeninėje televizijoje faktinio laiko ir datos informacija pagal standartą yra privalomas SI (angl. Service Information) elementas (TDT) siunčiamų duomenų pakete. Ši informacija tikrai yra siunčiama visais skaitmeninės televizijos kanalais. Tai, kad PHILIPS PFL7603H televizoriaus laikrodis nenusistato pagal skaitmeninės televizijos kanalus, reiškia kad Jūsų televizoriuje nėra realizuotas laiko nusistatymo funkcionalumas pagal TDT informaciją.
Nors skaitmeninėje televizijoje yra galimybė siųsti ir teletekstą, analogišką analoginiu būdu siunčiamam teletekstui, šiuo metu ši galimybė neišnaudojama nemokamai priimamose programose. Teletekstas gali būti įtrauktas į bendrą skaitmeninės televizijos paketą keletu skirtingų būdų (VBI_teletext_descriptor arba teletent_descriptor SI elementų pagalba). Tikėtina, kad bent vienu iš šių būdų perduodant teletekstą skaitmeninės televizijos kanalais, Jūsų televizoriaus laikrodis sinchronizuotųsi. Jei automatinis laiko nusistatymas skaitmeninės televizijos režimu nėra numatytas televizoriaus techniniame aprašyme, gali būti, kad televizoriuje (ypač jei jis yra senesnio modelio) įdiegti analoginės televizijos erai aktualūs atskiri technologiniai sprendimai, nėra atnaujinti ir pritaikyti skaitmeninei televizijai.
Nenumatoma, kad išjungus analoginę televiziją, situacija dėl teleteksto siuntimo pasikeistų. Įpareigojimo siųsti teletekstą transliuotojams nėra.čia iš rrt.lt

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių