• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
     

GPS Egiptas

Nesuk iš kelio dėl takelio...

Moderatoriai: cvykas, vytas121

Vartotojo avataras
Marsietis
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 192
Užsiregistravo: Ant Gru 12, 2006 1:36 am
Miestas: selsey
Susisiekti:

Standartinė Marsietis » Sek Lap 21, 2010 11:24 pm

Daikis rašė:To Marsietis...
Pilnai pritariu sieras5 issakytom mintim apie Egipta...nieko tu nelaimesi issinuomojes masina. Jei varai i Kurhada tai visai nieko nereikia,-mazas miestelis skersai isilgai , kad ir pestute isvaiksiosi, o beto i vietiniu gyvenima paziuresi ir kol neideges totalu prekiaiviu demesi..o jei Sharman sheika..tai patarciau ne automobili o motoroleri issinuomot...as emiau uz 30 usd parai...tai padejo, nes ten truputi kitokia situacija su plezais...Jei centre turesi viesbuti, prie pagrindines gatves, tai man bent jau nepatiko plezas..teisingiau vanduo-jis kazkoks drumzlinas palyginus toleliau , bet ten atstumas tolokas, o ir seip kita karta mes gyvenom toleliau tai i pagrindine gatve,(na palangos basanavicius) vakarinis gyvenimas verda uch..varydavom su motoroleriu ir diena i pleza su juo.
O kas del teroristu prevencijos tai tiesa....esi pastoviai stebimas baltosios (turistu) policijos, o uz miesto uzkardos , nors uz Sarmansheiko ribu konvojus nelydedavo...bet va i Kaira tai jo pilna kareivuku, su automatais ir kulkosvaidziais...tiesa apie rimti dar ir bylojo kelyje kazkur per viduri link Kairo po kaire puse nutrenktas sudeges sharvuotis...bent pries 2 metus jis buvo. Tiesa buk protingas ir nepakliuk i kvailas situacijas, kai vienas is turistu Lietuviu uzsidejo lietuvos krepsinio maike,-na ta zalios spalvos su gelsvai raudonais konturais...tai konvojaus vadui-didele shyshka pas Egiptiecius, pasirode, kad kazkaip juokiamasi siom spalvom is musulmonu religijos, tai vargsa uztase kokia valanda piktai gestikuliuodamas....net gide nesikiso, nes dar pablogintu situacija.
Siras5 teisingai sako nera ten ko pasiklyst miesteliuose,- pasiimk vietoi zemelapi ir vualia...
Tiesa, kas liecia automobilius ten nelabai galiojo musu suprantamos taisykles vairavimo...nakti gali vazinet ir be sviesu, jie orentuojasi vienas kitam pypsedami su signalu...Tai kad nerizikuok..o ir mazos avarijos, na sparna ilenksi ar fara ismusi ten nesiskaito kaip avarija..o kaip i tave paziures seiminkas, kai grazinsi auto...tiesa ten apie 99 procentai auto apdauzytos ir nieko..viskas ok.
hmm tai taip iseina, kad teks naudotis vietiniais, kad pakeliaut, nes kaip sakant vaziuoju ne pagulet viesbuti o pamatyt kiek galima daugiau, jau buvau ir marsruta suplanaves... :oops:

sieras5
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 689
Užsiregistravo: Pen Kov 06, 2009 12:26 pm
Miestas: KAUNAS
Susisiekti:

!

Standartinė sieras5 » Sek Lap 21, 2010 11:39 pm

as pats save trankiau,turistu dirbau :D dabar nama staciau ir db isirengineju tai isidarbinau prarabu ir jau pasilgau kelioniu,kaip minejau sinajau pusiasaly ramiau,bet dabar stato didelia siena nuo palestinieciu tai ir ten kontrole padidejusi,o tas sarvuotis nuo izraelio ir egipto karo likes kai del sinajau buvo didelis karasman atrodo gal 1975m lygtais,matai jis taip neaprudyjes tode daiki,nes ten dykuma,nera dregmes :)
T-90 4W-1W-5E-9E-13E-16E-19E-28E-36E-42E digiline 7000,humax vaci5300,analoginis Pace MSS 538-GP :)

sieras5
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 689
Užsiregistravo: Pen Kov 06, 2009 12:26 pm
Miestas: KAUNAS
Susisiekti:

!

Standartinė sieras5 » Sek Lap 21, 2010 11:46 pm

keliauk kiek nori su ekskursijomis!problemu nera,viska pamatysi!su gidais,tik patariu pirma diena kai novaturo ar tezturo gidai siulys keliones nepirk ,nueik pas vietine kelioniu agenturas,tai kas kainuoja pas lietuvius 100$kelione as gerai pasiderejas pas vietinius nusipirkau su kompany uz 30$ir netikek kad vietiniai nepatikimi,nedrausti ir t.t.visur variau su vietiniais viskas bivo o.k.nezinau kaip dabar bet seniau pas vietinius visos keliones kainavo minimum per pus ir pigiau,tik nepatogumai budavo tokie kad lt gido nebudavo,pasirinkti galejai lenku,rusu,anglru ,vokieciu,sutaupiau nemazai $,kartoju nezinau kaip dabar,nes visas ekskursijas apvaziavau per pirmus metus dvejus,ir paskutiniu 8 meteu vaziavau tik i gera viesbuti su geru pliazu,ir superiniu maisti ir daug :-?
T-90 4W-1W-5E-9E-13E-16E-19E-28E-36E-42E digiline 7000,humax vaci5300,analoginis Pace MSS 538-GP :)

Daikis
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 212
Užsiregistravo: Tre Bal 02, 2008 5:15 pm
Miestas: Kaunas-Kedainiai
Susisiekti:

Standartinė Daikis » Pir Lap 22, 2010 12:10 am

Pritariu, kad pas vietinius eskursiju organizatorius zymiai pigiau...pasiskaitinek forumus apie egipto miestus ten buvusiu turistu, ten pilna info apie vietas lankomas ir vietinias firmas kas kur uz kiek organizuoja....tiesa yra vienas niuansas su vietiniais..t.y pries imdamas kelione butinai issiaiskink kas ieis i grupe ir gidas kokia kalba kalbes. Jei pakliusit vieni pas kokius vokiecius tai jokio idomumo, nes pats suprasi, nei bus su kuo kompanijoje paplepet. As imdavau tik isitikines kad bus lietuviu, bent 3-4 poros ir gidas bazarins rusu kalba...Buvo toks ivykis, kai musu lietuviu grupeleje,-varem i daivinga. isitryne vietiniu organizuoto slovaku pora,- na tai jiems idomumas buvo, gidas tik lietuviskai mums, o su jais niekas nebendrauja, tai as tik is mandagumo vis kalbindavau ta porelia, net pats nezinau kokia kalba,- lenku-rusu-vokieciu-anglu misraine, nes jie nei angliskai nei vokiskai nemokejo. Tai isivaizduok, jei tu pakliutum vienas i kokia vokieciu grupe, kaip jaustumeis... O siaip be gido tai ir neidomu. patarimas 2..saugokis afrikos saules, ji ziauri,- puse valandos be kremo ir iskepes. As sugebejau nudegti vandenyje, nepridengtas divingo kostiumo kojas, tai kita diena sypiau-degu raudonai...vat ka reiskia nepasitepti kremo.
45w-90E 1.1m triax H-H; GM990; DM500; 3D HD namu kino sistema 2,5m istrizaines ekranas.

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)