(Aciu uz pagalba montuojant )
i 1,20 ar didesne ar tai efektingai,gal kas su ekspermentavote ir kiek tokia"lekstute' man kainuotu.Veiksmas Šiauliai
Apsirikau del ismatavimu 85cm pasirodo tera tik 75cn
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Kuo lekste didesne tuo signalas stipresnis. Tai reiskia atsiras papildomi kanalai kuriu su 85cm lekste negalejai ziureti. Taciau reikia ivertinti ir tai kad kuo didesne antena tuo apkrova motorui yra didesne (kai didelis vejas didesnes jegos veiks motora, nes antena didesne). Daugumas H-H motoru gamintoju raso kad max diametras 1.20m taciau turu galvoje antena kuri yra lengva, plona aliuminineir panasiai. O jei uzdesi sunkia antena tai variklis gali ir neatlaikyti. Toliau reiketu atkreipti demesi koks pas tave variklis jei jis orginalas tai 1.20m antena jis laikys na o jei kinietiska kopija tai suluz per pirma dideli veja. Mano nuomone yra tokia kad ant firminio H-H motoro kurio pase yrasyta 1.2m antena galima deti antena iki 1.1m diametro. Dar vienas dalykas del signalo stiprumo tai kad jis priklauso ne tik nuo antenos diametro bet ir nuo lekstes padarymo tikslumo, na ir nuo galvutes jautrumo. Kaip taisykle pigios lenkiskos lekstes 1.1m diametro blogiau dirba nei gera 0.9m lekste. (nas as lyginau lenkiska aliumine 1.25m ir Triax 0.9m tai signalas gavosi to paties stiprumo). Tai tada klausimas kam pirkti 1.25m lenkiska kai galima nupirkti gera 0.9m kaina tai ta pati bus (na tai negalioja c-band ten kuo antena didesne tuo signalas stipresnis)Ginttas rašė:toks klausimelis ar yra prasme pakeisti ant h-h variklio stovincia 85cm lelstute
(Aciu uz pagalba montuojant )
i 1,20 ar didesne ar tai efektingai,gal kas su ekspermentavote ir kiek tokia"lekstute' man kainuotu.Veiksmas Šiauliai![]()

Vartotojai naršantys šį forumą: 17 ir 0 svečių