Kaip sujungti dvi antenas?
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
- elfaso
- Forumietis

- Susisiekti:
Kaip sujungti dvi antenas?
Sveiki, situacija tokia- viena antena su 4 galvom stovi namo kieme. Noriu pasistatyti dar viena antena su viena galva namo fasade. Tarp antenu butu apie 30 metru atstumas. Naujos antenos salia esamos statyti negaliu, nes norima palydova uzstoja namas, tad belieka kabinti is kitos namo puses.
Klausimas toks- ar yra glimybe ir kaip sujungti i viena tiuneri abi antenas. Pirmoji jau turi Diseqs 4 portu, antroji butu tik su viena galva.
Gal yra kokie spliteriai, adapteriai, nes ko gero per dar viena Diseqs neiseis?
Aciu uz atsakymus.
Klausimas toks- ar yra glimybe ir kaip sujungti i viena tiuneri abi antenas. Pirmoji jau turi Diseqs 4 portu, antroji butu tik su viena galva.
Gal yra kokie spliteriai, adapteriai, nes ko gero per dar viena Diseqs neiseis?
Aciu uz atsakymus.
-
vaidas1984
- Forumietis

- Susisiekti:
- a95
- Veteranas

- Susisiekti:
- elfaso
- Forumietis

- Susisiekti:
:)
Palaukit palaukit 
Smagu gauti greita atsakyma
Bet koki swicha turite omeny?
Ir del diseqc daugiau portu neaisku man. Jei statysiu ji, vis vien teks man nuo naujo bliudo iki diseqo vest 30m kabelio.
Nepaminejau jog openas stovi tarp tu antenu, tad gal yra galimybe nevedant iiiiiilgo kabelio nau naujos antenos iki senos?
Smagu gauti greita atsakyma
Bet koki swicha turite omeny?
Ir del diseqc daugiau portu neaisku man. Jei statysiu ji, vis vien teks man nuo naujo bliudo iki diseqo vest 30m kabelio.
Nepaminejau jog openas stovi tarp tu antenu, tad gal yra galimybe nevedant iiiiiilgo kabelio nau naujos antenos iki senos?
- a95
- Veteranas

- Susisiekti:
- elfaso
- Forumietis

- Susisiekti:
- sieksnis
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
http://www.sat-easy.de/catalog/faq_deta ... anguage=ru va čia pasieškok savo varianto manau taviškis 1 Ресивер + 6 Спутников (1. Вариант)
- elfaso
- Forumietis

- Susisiekti:
Aciu uz atsakyma.sieksnis rašė:http://www.sat-easy.de/catalog/faq_deta ... anguage=ru va čia pasieškok savo varianto manau taviškis 1 Ресивер + 6 Спутников (1. Вариант)
Manau man sis variantas tiktu http://www.satlex.de/de/1participant-ty ... gcl=efefef
Tik va ten du diseq vienas Position, kitas Option. Gal galite paaiskinti kuom jie skiriasi, ar tai paprasti diseqai?
- Bonum 1
- Klubo Narys

- Susisiekti:
sieksnis Parašytas: Št. 01 16, 2010 7:39 pm Rašyti temą:
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.sat-easy.de/catalog/faq_deta ... anguage=ru va čia pasieškok savo varianto manau taviškis 1 Ресивер + 6 Спутников (1. Вариант)
Cia pateikta medziaga nevisai atitinka tikrove.Openas kaskadinasi pirmiau nuo tiunerio statant 1.0 ir tik po to 1.1 reles.
Ne visos reles siuo budu draugauja tarpusavyje.
Nebet kas turi su garantija kad jos veiks viena su kita.
--------------------------------------------------------------------------------
Cia pateikta medziaga nevisai atitinka tikrove.Openas kaskadinasi pirmiau nuo tiunerio statant 1.0 ir tik po to 1.1 reles.
Ne visos reles siuo budu draugauja tarpusavyje.
Nebet kas turi su garantija kad jos veiks viena su kita.
-
vaidas1984
- Forumietis

- Susisiekti:
- sieksnis
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
-
vaidas1984
- Forumietis

- Susisiekti:
- elfaso
- Forumietis

- Susisiekti:
Siaip tokiu atveju ir pirkti man nereiketu- atjungciau ant seno bliudo viena galva ir butu portas laisvas. Bet pasikartosiu- tokio varianto as nenoreciau, nes reiks apie 30metru kabeli tiesti nuo naujos antenos iki diseq, kuris stovi prie senos antenos.vaidas1984 rašė:turesi problemu su skirtingais disekais
patarciau pirkti 8 portu is daug nemastyti
O tai reiskia ir signalo kokybes mazejima ir sienu grezima ir siaip nepatogumu kruva.
Nes kur kabinti noriu nauja bliuda- tiuneris prie pat uz lango. Reiktu tik 3-4 metru kabeliuko !!!
Tad klausimas- gal yra geras koks kitas sprendimas?
-
bumas34
- Forumietis

- Susisiekti:
- elfaso
- Forumietis

- Susisiekti:
Negaliu kabinti prie esamo bliudo, nes namas uzstoja norima palydova. Tik kitoj pusej namo kabint reikia.bumas34 rašė:nu tai ana antena tysk i ta pacia pusia,ba suvisokiom relem turesi gimaroju,o signalas tikrai nesusilpnes per 30m kabelio,jai tvarkyngai viska sujungsi
O del kabelio tiesimo- nenoriu tiesti per visa nama ir visas sienas.
- elfaso
- Forumietis

- Susisiekti:
Pabandysiu dar aiskiau situacija isdestyti ka sumasciau.
Veiksmas vyksta Dubline, tad palydovu kryptys ir priemimo kampai kazkiek skiriasi nei Lietuvoj.
Dabartinis bliudas su 4 galvom gaudo 1 Thor, 5 Sirius, 13 HB, 19 Astra. Astra sita man nelabai reikalinga.
Noriu matyti 28 Astra. Ten daug UK kanalu.
Esamas bliudas negaudo sio palydovo. Bandziau kilnoti 19 Astos galva- nieko.
Pasiemiau uz aciu SKY biuduka su galva. Visi cia su jais ziuri SKY TV.
Bet bandziau pakabines salia esamo- neima 28 Astos. Su vienu softu paskaiciavau jog mano koordinatese sitos astros kampas 21 laipsnis. Esana bliudo konstrukcija nuo namo 9 metrai ir namas apie 8 metru aukscio. Tad gaunasi apie 40 laipsniu. T.y. uzstoja namas. Kel auksciau negaliu, nes reiktu i 4 metru auksti kelt. Kaimynai pyks ir t.t. Namas nuomojamas.
Kabeli per visa nama ties nenoreciau del to, kad ne savas nama be to nemegstu laidu belekiek belekur privedziot. Tad netinka man tiesimas kabelio iki seno bliudo.
Visa sena konstrukcija fasade kelti irgi negaliu, nes cia negalima belekokiu bliudu fasaduose prikabineti. Tik mazus SKY bliudelius leidzia. (ir teisingai- nedarko fasadu ir namai nera panasus i kosminius laivus)
Tad stai kokia situacija

Veiksmas vyksta Dubline, tad palydovu kryptys ir priemimo kampai kazkiek skiriasi nei Lietuvoj.
Dabartinis bliudas su 4 galvom gaudo 1 Thor, 5 Sirius, 13 HB, 19 Astra. Astra sita man nelabai reikalinga.
Noriu matyti 28 Astra. Ten daug UK kanalu.
Esamas bliudas negaudo sio palydovo. Bandziau kilnoti 19 Astos galva- nieko.
Pasiemiau uz aciu SKY biuduka su galva. Visi cia su jais ziuri SKY TV.
Bet bandziau pakabines salia esamo- neima 28 Astos. Su vienu softu paskaiciavau jog mano koordinatese sitos astros kampas 21 laipsnis. Esana bliudo konstrukcija nuo namo 9 metrai ir namas apie 8 metru aukscio. Tad gaunasi apie 40 laipsniu. T.y. uzstoja namas. Kel auksciau negaliu, nes reiktu i 4 metru auksti kelt. Kaimynai pyks ir t.t. Namas nuomojamas.
Kabeli per visa nama ties nenoreciau del to, kad ne savas nama be to nemegstu laidu belekiek belekur privedziot. Tad netinka man tiesimas kabelio iki seno bliudo.
Visa sena konstrukcija fasade kelti irgi negaliu, nes cia negalima belekokiu bliudu fasaduose prikabineti. Tik mazus SKY bliudelius leidzia. (ir teisingai- nedarko fasadu ir namai nera panasus i kosminius laivus)
Tad stai kokia situacija
- zvirblis234
- Forumietis

- Susisiekti:
- a95
- Veteranas

- Susisiekti:
- elfaso
- Forumietis

- Susisiekti:
- elfaso
- Forumietis

- Susisiekti:
Dar iskilo klausimas. Maitinimas ko gero is atskiro adapterio?
Ir kaip opene matysis galvos, kaip nustatyti?
Dabar pas mane Diseqc 1.0 ir 4 portai.
O su rele? Irgi Diseqc 1.0 palikt ir bus 5 portai ar kaip kitaip?
Sorry, nesu su relem tokiom zaides.
Ir kaip opene matysis galvos, kaip nustatyti?
Dabar pas mane Diseqc 1.0 ir 4 portai.
O su rele? Irgi Diseqc 1.0 palikt ir bus 5 portai ar kaip kitaip?
Sorry, nesu su relem tokiom zaides.
- zvirblis234
- Forumietis

- Susisiekti:
- zvirblis234
- Forumietis

- Susisiekti:
-
vaidas1984
- Forumietis

- Susisiekti:
- elfaso
- Forumietis

- Susisiekti:
- elfaso
- Forumietis

- Susisiekti:
Na kol Openai nenuvyle... nesiruosiu ju isduotivaidas1984 rašė:jei nusipirksi kita imtuva ir jame nebus 12 voltu isejimo tai si sistema nebetiks![]()
keik maciau tai tik openbox turi 12v voltu valdyma ir ivairus jo klonai
pamastyk ir apie tai
Nors su 820 gyvenu ir kodus kuo toliau tuo maziau pritaiko.
Nors nelabai ka ir yra ziureti is mano platumos/ilgumos.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių