RAKTAI
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
edvinas_a
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
- Zalgirietiz
- Forumietis

- Susisiekti:
- vaugys
- Forumietis

- Susisiekti:
- Zalgirietiz
- Forumietis

- Susisiekti:
- laimonas
- Forumietis

- Susisiekti:
-
abejoklis
- Forumietis

- Susisiekti:
- ramsis000
- Forumietis

- Susisiekti:
- albinaz
- Forumietis

- Susisiekti:
-
edvinas_a
- Forumo Rėmėjas

- Susisiekti:
- Neoromancer
- Adminas

- Susisiekti:
Sveiki... nelabai gaudausi aš su tais raktais, bet radau kažkokius Cyfra+ , prisegu, kas suprantat ir galit, patikrinkite... Jei nieko verti šį postą trinkite lauk...
Amlogic TVBOX perprogramavimas į CoreELEC, LibreELEC, AlexELEC.
KODI grotuvo nustatymai ir konsultacija.
LINUX serveriai ir administravimas, mikrokompiuteriai.
NEOTECH.LT
KODI grotuvo nustatymai ir konsultacija.
LINUX serveriai ir administravimas, mikrokompiuteriai.
NEOTECH.LT
- laimonas
- Forumietis

- Susisiekti:
-
petriukas
- martux
- Forumietis

- Susisiekti:
- martux
- Forumietis

- Susisiekti:
-
Menelik
- Forumietis

- Susisiekti:
sorry, bet ar galit paaiskinti kaip ivesti tuos kodus. kiekvienam kanalui duota po 6 poras, o reik kiek zinau gi 12. tai kaip jus suvedat juos, kad rodo jum tuos kanalus?
zinau kad jau nebeveikia, bet as neto klausiu, tik idomu kaip veikiancius suvedat, ir rodo... nes man nesigauna.
man ir su tais 12 nieko gero
zinau kad jau nebeveikia, bet as neto klausiu, tik idomu kaip veikiancius suvedat, ir rodo... nes man nesigauna.
life goes on ;]
-
petriukas
kantrybes ir tau pavyks aktyvinasi tas kanalas kai jis buna ijungtas ir ant jo ta koda vedi ir spaudi ok ir viskas cikiMenelik rašė:sorry, bet ar galit paaiskinti kaip ivesti tuos kodus. kiekvienam kanalui duota po 6 poras, o reik kiek zinau gi 12. tai kaip jus suvedat juos, kad rodo jum tuos kanalus?
-
Menelik
- Forumietis

- Susisiekti:
tai kad paspaudziu ant sakykim VH1 kanalo, tada isimetu ant jo biss lentele raktu, susirandu tuscia vieta, ivedu i audio/video 6 poru koda vienoj eilutej, ir antroj kita 6 poru koda. ir gaunasi xujus. o kai duoda ne 12 o 6 poras ka dareet? i viena eilute tik suvest? ar per dvi eilutes ta paty 6poru koda?petriukas rašė:kantrybes ir tau pavyks aktyvinasi tas kanalas kai jis buna ijungtas ir ant jo ta koda vedi ir spaudi ok ir viskas cikiMenelik rašė:sorry, bet ar galit paaiskinti kaip ivesti tuos kodus. kiekvienam kanalui duota po 6 poras, o reik kiek zinau gi 12. tai kaip jus suvedat juos, kad rodo jum tuos kanalus?
life goes on ;]
-
petriukas
Menelik rašė:tai kad paspaudziu ant sakykim VH1 kanalo, tada isimetu ant jo biss lentele raktu, susirandu tuscia vieta, ivedu i audio/video 6 poru koda vienoj eilutej, ir antroj kita 6 poru koda. ir gaunasi xujus. o kai duoda ne 12 o 6 poras ka dareet? i viena eilute tik suvest? ar per dvi eilutes ta paty 6poru koda?petriukas rašė:kantrybes ir tau pavyks aktyvinasi tas kanalas kai jis buna ijungtas ir ant jo ta koda vedi ir spaudi ok ir viskas cikiMenelik rašė:sorry, bet ar galit paaiskinti kaip ivesti tuos kodus. kiekvienam kanalui duota po 6 poras, o reik kiek zinau gi 12. tai kaip jus suvedat juos, kad rodo jum tuos kanalus?
ta pati viska suvedi i abi eilutes kur audio taj garsas o video vaizdas suprantama?
-
Menelik
- Forumietis

- Susisiekti:
na aisq. tai taip iseina kad nevisada turi buti 12 poru? jei 6 poros, tai keturis kartus reik suvest ta paty koda, nes per dvi eilutes... mmm.... reiks kada pabandyti.petriukas rašė:Menelik rašė:tai kad paspaudziu ant sakykim VH1 kanalo, tada isimetu ant jo biss lentele raktu, susirandu tuscia vieta, ivedu i audio/video 6 poru koda vienoj eilutej, ir antroj kita 6 poru koda. ir gaunasi xujus. o kai duoda ne 12 o 6 poras ka dareet? i viena eilute tik suvest? ar per dvi eilutes ta paty 6poru koda?petriukas rašė: kantrybes ir tau pavyks aktyvinasi tas kanalas kai jis buna ijungtas ir ant jo ta koda vedi ir spaudi ok ir viskas ciki
ta pati viska suvedi i abi eilutes kur audio taj garsas o video vaizdas suprantama?
o kaip del tu f3k raktu. buvau imetes i tunery bet niekas nesigava... reik dar kanors padaryt? nes as tik nusiunciau is kompo i tunery viska i vsio.
life goes on ;]
-
petriukas
Menelik rašė:petriukas rašė:Menelik rašė: tai kad paspaudziu ant sakykim VH1 kanalo, tada isimetu ant jo biss lentele raktu, susirandu tuscia vieta, ivedu i audio/video 6 poru koda vienoj eilutej, ir antroj kita 6 poru koda. ir gaunasi xujus. o kai duoda ne 12 o 6 poras ka dareet? i viena eilute tik suvest? ar per dvi eilutes ta paty 6poru koda?
6poros tuributi vienoj ir kitoj pusej
- openbox
- Veteranas

- Susisiekti:
-
petriukas
-
Gedask
- Forumietis

- Susisiekti:
Raktai
Sveiki,
Kaip aktyvuoti paskutinius pakabintus raktus? Kaip suprasti kuriuos kanalus jie atkoduoja? Nelabai suptrantu, kaip susieti paketu id ir kanalus? Kaip suzinoti kuriam paketui priklauso kanalas ir kaip ji atkoduoti. Atsiprasau, gal but uz durnoka klausima, bet turiu open'a tik savaite.
Gedas
Kaip aktyvuoti paskutinius pakabintus raktus? Kaip suprasti kuriuos kanalus jie atkoduoja? Nelabai suptrantu, kaip susieti paketu id ir kanalus? Kaip suzinoti kuriam paketui priklauso kanalas ir kaip ji atkoduoti. Atsiprasau, gal but uz durnoka klausima, bet turiu open'a tik savaite.
Gedas
-
edziunia
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Re: Raktai
Tu visiskai teisus- klausimeliai pakankamai durnokiGedask rašė:Sveiki,
Gedas
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)