• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Atkodavimas kas menesi.

Neradote sau skirtos diskusijų rubrikos? užsukite čia.

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Sauliusmr
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Atkodavimas kas menesi.

Standartinė Sauliusmr » Tre Kov 28, 2007 10:56 pm

Sveiki, cia pasiskaitinejau pas jus forume, pasieksperementavau, bet mane domina toks dalykas: Turiu Flexbox 330, tas pats kaip openboxas. Supuciaui ji softa viskas ok. Noriu as kuo paprasciau, kad koki menesi atsikoduot kuo daugiau kanalu, panasiai kaip buna nuvezus atkoduot. As dabar bandinejau cia ir tarkim kodus gaunu txt faile, tai kaip juos ikelt per ta pobedit? Negi rankiniu budu? Dar vienas klausimas, tarkim pobedit faila atsisiunciu su kodais, bet kaip man senu neistrint, kaip tiesiog dadet naujus, nes kaskart failas naujas buna vis su kitais kodais ir tai cia iseina amzinas zaidimas. Noriu kuo paprasciau ir kuo reciau, tai gal ka patart galetumet? Nes man atjunginet kaskart ta tiuneri ir prie kompo nesti daznai nesinori .
Is anksto dekoju.

petriukas

Standartinė petriukas » Ket Kov 29, 2007 4:13 am

niekas negimsta su marskineliais tad turi praeiti tam tikra mokslo kelia ir apskritai cia ne flex box gerbeju ratas.... :shock:

Vartotojo avataras
nerux
Super Mod.
Super Mod.
Susisiekti:

Standartinė nerux » Ket Kov 29, 2007 6:41 am

petriukas rašė:apskritai cia ne flex box gerbeju ratas.... :shock:
Koks skirtumas kokių gerbėjų ratas, jei tinką openo F-300 softas tai reiškias viskas okey :-? Dėl raktų keitimo kas mėnesį jau praeitas tas laikas, kai galima buvo žiūrėti koduotus paketus kas mėnesį, dabar taip nėra. Vieno paketo kaip D+ raktus reikia keist čiut ne kas 2 ar 3 dienas TPS Openams kolkas Autoupdate, o premiere nesikeitė dar nuo praeitų metų kai prieš kalėdas išmetė raktukus, taip dar laikos tie patys, taip kad jei labai nori gali mėnesį nekeist, bet tada kurio nors paketo nematysi. :yawinkle:
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 :D

Vartotojo avataras
Sampos
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė Sampos » Ket Kov 29, 2007 8:20 am

Jai jau pradedi apie k**
Tai pasakysiu forume kur dedamas f3k raktu failiukas
Ten tai diena yra veikiantys key
ir parasyta kokiu palidovu ir kokie paketai
Kanalain kokie gali pasiziureti pats http://www.openbox.info/sat.htm :?
buten sicia k** http://www.openbox.info/forum/viewtopic.php?t=75
Jai tau senu raktu nesinori prarasti yra tam programulka
pobedit v0.882 kuri
Atlieka dauk funkciju gal Isaugoti savo nustatymus kompe,raktus supusti
naujus nustatymus bei naujus k**
reikia tik pasinagrineti ir ismokti
Issisaugai senus k** ir puti naujus
AS savo openbox kai pajungiau prie kompo tai net ir ne atjungiu
o kam to daryti atsirado nauji kei ir suputi kompu tiesiai i tuneri
JUk nesunku prasivesti kabeliuka nuo kompo iki tunerio
O nori ziureti k** kanalus reiskias turi pasirupinti ir paciam kad tie i eitu raktukai i tuneriuka
O jai kad kazkas darytu tau tai pat zinai kad reikes moketi litukus
Ir patarimas didelis pasiskaito hebra
YRa forume parsyta kaip ir ka daryti kur ir ka net spausti
NU kas gal; dar turi minciu

Sampos :?

:x :x :x 8-) :x :x :x
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Sauliusmr
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Sauliusmr » Ket Kov 29, 2007 2:47 pm

Na atsikoduot ir pats sugebu, bet tik buvo niuansu kai naujus kodus ikeliau ir nerode kanalu tu kur seni kodai atkodave buvo, gal ka netaip padariau, bet dabar jau zinau, reikia eit pirkt laido ir prasiilgint savo com laida, kad maziau vargo butu.

Petriukas: Na nemanau, kad cia vien gerbejai renkasi, tiesiog cia praktiski zmones, koks skirtumas koki tiuneri turi opena flexa, vistiek gi cia praktiskai vienas ir tas pats. Kai man reikejo tiunerio, as tiesiog sakiau man reikia gero tiunerio, i kuri lengva ikelt kodus. Ir man flexa tiesiog pasiule.

Va dar del sito klausimo padekit jei galit"As dabar bandinejau cia ir tarkim kodus gaunu txt faile, tai kaip juos ikelt per ta pobedit? "

Vartotojo avataras
Sampos
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė Sampos » Ket Kov 29, 2007 3:50 pm

Sauliusmr rašė:Na atsikoduot ir pats sugebu, bet tik buvo niuansu kai naujus kodus ikeliau ir nerode kanalu tu kur seni kodai atkodave buvo, gal ka netaip padariau, bet dabar jau zinau, reikia eit pirkt laido ir prasiilgint savo com laida, kad maziau vargo butu.

Petriukas: Na nemanau, kad cia vien gerbejai renkasi, tiesiog cia praktiski zmones, koks skirtumas koki tiuneri turi opena flexa, vistiek gi cia praktiskai vienas ir tas pats. Kai man reikejo tiunerio, as tiesiog sakiau man reikia gero tiunerio, i kuri lengva ikelt kodus. Ir man flexa tiesiog pasiule.

Va dar del sito klausimo padekit jei galit"As dabar bandinejau cia ir tarkim kodus gaunu txt faile, tai kaip juos ikelt per ta pobedit? "
Su txt
Tai atsidarai pobeditu ta k** failiuka ir suvedinet, priseis rankiniu budu
skaiciukus suvesti kitaip sorri
Galima kaip sako per kita gala ,bet ji koreguoti stipriai reikia tai vargo dauk ir laiko uzima
Nors yra kitas varijantas sofcaminis failiukas jo suvedinejimas irgi turi problemu taip gali suvesti kad pabaigoje gali net ir tie kurie rode su k** nerodis
nes pirma turi zinoti Paketa koks id koks kodavimas ir kokie naudoja tuo momentu seka ir t.t
Reikia dauk ko pasidometi ir zinoti jai nori globaliai k** rusiuoti ir t.t
O polaisniu viska ismoksti
O dar ir ar tie txt tavo kodai yra geri nes yra jau senu pilna ir svarbiausia ju dauk o kuris geras labai sunku turi tikrintis arba is tikrai
patikimo saltinio turi juos imti ar gauti

Sampos :?
Paveikslėlis

petriukas

Standartinė petriukas » Ket Kov 29, 2007 6:56 pm

TEGYVUOJA KLONU KLUBAS :-?

Vartotojo avataras
netikras
Klubo Narys
Klubo Narys
Susisiekti:

hm..

Standartinė netikras » Ket Kov 29, 2007 7:12 pm

petriukas rašė:TEGYVUOJA KLONU KLUBAS :-?
,,ei Petriuk..tu čia ant "mazolių" žmonėm specialiai nemink.. :grin: ..Geriau pats prisimink kiek "grybų pripjovei" kol savo "priešlėktuvinę gynybą "susiderinai..nieko tokio pradžiai ir tie klonai..rodo tą patį ką ir orginalai..ir nereikia čia žmonėm nuotaikos gadint..
Keliu taurę už SATPASAULIS.LT sėkmę ..
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Sauliusmr
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Sauliusmr » Ket Kov 29, 2007 7:28 pm

petriukas rašė:TEGYVUOJA KLONU KLUBAS :-?
Na koks skirtumas. Pas mane yra vienas navarotas kurio nemaciau ant openboxo, tai jo nereikia i tinkla kaisioti kai softa perasineji, yra mygtukas uz jo kur atjungia maitinima :P, taip kad nestumk :P

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių