Atsiuskit kas nors man favoritus su ltv world prasau...nes jau viska isbandziau....gedulisg rašė:Skambinau as tau ,bet neradau del tu favoritu????
gediminasgr@yahoo.ie
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Atsiuskit kas nors man favoritus su ltv world prasau...nes jau viska isbandziau....gedulisg rašė:Skambinau as tau ,bet neradau del tu favoritu????

Tai aš apie tai ir kalbu kad žmonės mąsto kad susivarys favoritus ir pradės rodyt.Skaityk atidžiau ką rašau.zvirblis234 rašė:Zmogau prie ko cia favoritai ir signalo stiprumas , dabar kai issigiedrijo rodo ~ 50 %Marius rašė:Žinoma, žinoma susivarykit favoritus tai ltv world signalas iš sirius pagerės.Kažką jau jūs čia nugrybavot.

del to nesurado,kad nebuvo naujo daznio pas taveTrupinelis rašė:Sveiki,
perskaičiau visas diskusijas ir rankomis ant Openo300 susivedžiau LTV-WORLD. Rodo, lyg is viskas Ok.
Bet va klausimas - kodėl automatiškai nesurado? Galvoju, kad dėl to, kad pas mane nėra Sirius4 palydovo tiunerio palydovų lentelėje. Kaip ją atnaujinti, jei ir Pobedite nėra.
Ačiū iš anksto visiems profams.

nepamesi as visaip isbandziauBonum 1 rašė:Jo cia keistas transponderis su mazu srautu.Dar prastesnis uz 5kanalo. Is 90 laipsnio tokio sh... netranliuoja kaip cia.75% silpniausias transponderis tuom tarp kaip Worldo tik 25% ant pasukamos 1.5m teisspaudzia.Kazinar bereguliuojant ant tokio kanalo nepamesi visu kiitu.Kaip sako nemesk kelio del takelio.

Pirma kart girdziu , kad LTV world rodytu per astra.Vitas1 rašė:Dar gali šia programa LTVworld žiureti iš Astros-23,5 12725v 27500 3/4 ten rusu kalba dar transliuoja Caspionet, 1MuzChanal,RTVi info

Pagal www.lyngsat.com rodo Kabel Deutschland pakete.deitomas rašė: Pirma kart girdziu , kad LTV world rodytu per astra.

Sio transponderio del LTV Word is 23,5 E nuskanuoti neina. Manau,kad jo signalas Lietuvos nepasiekia. As su savo 2,3 m. lekste sio transponderio nenuskanavau. Gal del to,kad siandien lyja?Vitas1 rašė:Dar gali šia programa LTVworld žiureti iš Astros-23,5 12725v 27500 3/4 ten rusu kalba dar transliuoja Caspionet, 1MuzChanal,RTVi info

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)