• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Openbox F-500. Jau prekyboje

Viskas apie Openbox

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

John Lenin
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė John Lenin » Ant Vas 12, 2008 8:31 pm

Pirkau sita daikciuka. Patiko labai. Truksta lietuvybes.

Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė openbox » Ant Vas 12, 2008 8:46 pm

Šis korpusiukas openo arba buvo kam nors gaminamas/ruošiamas arba žiūrima į perspektyvą.
:-P
Per permatoma panele matosi, kad dvi skylės kortelių skaitytuvas. Per vidurį skylė slotui.
Žiūrėsim kas čia bus...

Vartotojo avataras
Neoromancer
Adminas
Adminas
Susisiekti:

Standartinė Neoromancer » Ant Vas 12, 2008 9:22 pm

openbox rašė:Šis korpusiukas openo arba buvo kam nors gaminamas/ruošiamas...
Žiūrėsim kas čia bus...
Įvyks mutacija. :) Kai gamino kaušus, nenusprendė ką į vidų dės :)
Amlogic TVBOX perprogramavimas į CoreELEC, LibreELEC, AlexELEC.
KODI grotuvo nustatymai ir konsultacija.
LINUX serveriai ir administravimas, mikrokompiuteriai.
NEOTECH.LT

emirim
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė emirim » Ant Vas 12, 2008 9:44 pm

Neoromancer rašė:
openbox rašė:Šis korpusiukas openo arba buvo kam nors gaminamas/ruošiamas...
Žiūrėsim kas čia bus...
Įvyks mutacija. :) Kai gamino kaušus, nenusprendė ką į vidų dės :)
Kausas...geras issireiskimas-patiko... :D :D :D :D :D :D :D

emirim
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė emirim » Ant Vas 12, 2008 9:48 pm

Oooops... :)
Paskutinį kartą redagavo emirim Ant Vas 12, 2008 9:50 pm, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
seewolf
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė seewolf » Ant Vas 12, 2008 9:48 pm

pas mus prie juros Kausas-tai kvailas zmogus :) arba automobilio variklio galvute :D
naujadaras zodziu.Siandien ciupinejau 500-ini.Gana simpatiskas storulis :)
Paveikslėlis

Soul
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Standartinė Soul » Ant Vas 12, 2008 10:28 pm

Softo grafika paimta nuo Skyon DSR2300. Ju esu nemazai pastates... O gal jo pagrindu ir pats X-500 padarytas...
Formuler F3 HD PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
LY4KS.

Vartotojo avataras
Bonum 1
Klubo Narys
Klubo Narys
Susisiekti:

Standartinė Bonum 1 » Tre Vas 13, 2008 12:15 am

openbox rašė:Šis korpusiukas openo arba buvo kam nors gaminamas/ruošiamas arba žiūrima į perspektyvą.
Per permatoma panele matosi, kad dvi skylės kortelių skaitytuvas. Per vidurį skylė slotui.
Žiūrėsim kas čia bus...
Buvo 300 ir 800 vienodi tik vidus kitoks,taip ir cia matyt isleis koki 900 su tuo paciu "kausu".

petriukas

Standartinė petriukas » Tre Vas 13, 2008 7:12 am

o kaip reikalai su signalo gaudimu nes 7klasej taj puse minutes veluoja signalas kai pagauni.... :grin:

C2H5OH
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė C2H5OH » Tre Vas 13, 2008 7:53 am

Na lygtais ir normalai tas signalas, sakykim sukantis lekstei pagaunamas is kito palydovo signalas tai lygis graziai uzauga ir po to sklandziai nuvaziuoja zemyn. Tai darytina isvada kad viskas ok. Sukinet lekstes kaip prieslektuvinio lokatoriaus nebandziau rankom, tai siuo atveju ir nepasakysiu.

sataleerius
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė sataleerius » Tre Vas 13, 2008 5:36 pm

Kadangi naujovių F-500(išskyrus tris scartus ir lemputes) nėra Galite pulti Sataleeriu :)
Šiap vie iš patriotizmo turėtumėt pirkti F-500, net nesidomint kaina. Svarbu pavadinimas :)

quote DALIS BUVO PAŠALINTA
Keliu taurę už Sataleer sėkmę

Vartotojo avataras
nerux
Super Mod.
Super Mod.
Susisiekti:

Standartinė nerux » Tre Vas 13, 2008 5:56 pm

Čia mums sprest ką pirkt, a tu jei esi didelis patriotas savo sataleer tai ir būk bei pirk tik savo garbinamą imtuvą, kitokio ne, a mums nereguliuok ką pirkt, beje čia ne apie sateleerius tema taip, kad dar sykį šioje temoje išgirsiu apie sataleer trinsiu be gaileščio postą :-D
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 :D

Vartotojo avataras
Neoromancer
Adminas
Adminas
Susisiekti:

Standartinė Neoromancer » Tre Vas 13, 2008 7:40 pm

sataleerius rašė:Kadangi naujovių F-500(išskyrus tris scartus ir lemputes) nėra Galite pulti Sataleeriu :)
Šiap vie iš patriotizmo turėtumėt pirkti F-500, net nesidomint kaina. Svarbu pavadinimas :)

quote DALIS BUVO PAŠALINTA
OOOOOOOOO !!!!!! 100 metų... 100 metų...!!! Tebus pašlovinti Sataleer agregatai :prayer: :sad:
NEOTECH.LT

Vartotojo avataras
seewolf
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė seewolf » Tre Vas 13, 2008 7:49 pm

...cia priejo satalerius ir vel isveme nesamone :D :D :D :D
jauciu bicas prie mazochistu.Patinka,kai ji lupa su botagu :ANAL:
Paveikslėlis

vilys
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė vilys » Tre Vas 13, 2008 10:30 pm

klausyk Sataleriau vemt vercia nuo tavo šneku ir tu tavo sataleriu gaidys tas tavo tiuneris i ššššš dėžę ji ir negadink forumieciams nuotaikos ir eik i sataleriu foruma ir girk ta savo ššššš ten tavim tikės o jei rasai tai rašyk samones

darkam5
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė darkam5 » Tre Vas 13, 2008 10:36 pm

vilys rašė:klausyk Sataleriau vemt vercia nuo tavo šneku ir tu tavo sataleriu gaidys tas tavo tiuneris i ššššš dėžę ji ir negadink forumieciams nuotaikos ir eik i sataleriu foruma ir girk ta savo ššššš ten tavim tikės o jei rasai tai rašyk samones
nors vienas dejo teviska kalba :vamp:

Marius
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė Marius » Tre Vas 13, 2008 10:36 pm

Aš siūlyčiau jau lauk iš forumo grūst tą sataleerą.Jis ligonis kažkoks man atrodo.

bes
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė bes » Tre Vas 13, 2008 10:41 pm

Pirksiu ir as ant iseiginiu,siuo metu pigiausias imtuvas is openbox gymines.

sataleerius
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė sataleerius » Ket Vas 14, 2008 9:01 am

darkam5 rašė:
vilys rašė:klausyk Sataleriau vemt vercia nuo tavo šneku ir tu tavo sataleriu gaidys tas tavo tiuneris i ššššš dėžę ji ir negadink forumieciams nuotaikos ir eik i sataleriu foruma ir girk ta savo ššššš ten tavim tikės o jei rasai tai rašyk samones
nors vienas dejo teviska kalba :vamp:
Hi, all
Paskutiniame savo poste parašiau kaiptik į temą apie F-500 tunerio savybes, kuios mano manymu yra kosmetinės. Pamiršau paminėti dar tokias, kaip Naujasis korpusas, Pultas, ir Blind scan (gal gyvenant džiunglėse ir reikalingas). Tai ko gero yra tik gumos tempimas prieš išleidžiant rimtą HD modelį.

Gerbiamiems adminams
Visiškai nesiūliau pirkti Satalierius, o tik norėjau iškelti abejonę ar verta pirkti tą patį tik kitame rūbe.
Kaip kokių islamo fundamentalistų buvau iškoneveiktas, su pasimėgavimu iškoliotas necenzūriniais žodžiais. Jei mano nickas Satalierius o ne Openbox, tai vadinasi aš visiškas durnius ir mane galima trypti ir spardyti.
So long

Vartotojo avataras
seewolf
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė seewolf » Ket Vas 14, 2008 9:23 am

matai Stalaleriau tu besiblaskydamas nuo vieno savo tiunerio,prie kito(keturis kiek atsimenu sakei turi)nesekei sios temos ir pasimetei biski.Kalba eina ne apie kosmetika,o apie softo palaikyma.Jei 300f softa nutrauks,tai 500 naujas produktas kuris pakeis jau klasikiniu tapusi openbox 300,del jo populiarumo istikusios nesekmes t.y. klonu baisia jura.Tau ta sunku suprast,nes sataleriui tas negresia.Apie softa tau irgi sunku suprast,nes tavo keturiu deziu com portiniai iejimai jau kogero voratinkliais apauge.
As sugalvojau cia toki dalyka:nusipirkt ta sataleriu ir pasileidus namie aprasyt realu reporta,ka jis rodo,ka ne.Nes atejes naujas zmogus ir paskaites tavo postus gali ir suklyst(kaip tamsta pripazink galugale)Bet niekaip nerandu kur ju gaut.Tai biski ramiau pasidare.Neapsigaus taip zmones lengvai...
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Neoromancer
Adminas
Adminas
Susisiekti:

Standartinė Neoromancer » Ket Vas 14, 2008 9:27 am

sataleerius rašė: Hi, all
Paskutiniame savo poste parašiau kaiptik į temą apie F-500 tunerio savybes, kuios mano manymu yra kosmetinės. Pamiršau paminėti dar tokias, kaip Naujasis korpusas, Pultas, ir Blind scan (gal gyvenant džiunglėse ir reikalingas). Tai ko gero yra tik gumos tempimas prieš išleidžiant rimtą HD modelį.

Gerbiamiems adminams
Visiškai nesiūliau pirkti Satalierius, o tik norėjau iškelti abejonę ar verta pirkti tą patį tik kitame rūbe.
Kaip kokių islamo fundamentalistų buvau iškoneveiktas, su pasimėgavimu iškoliotas necenzūriniais žodžiais. Jei mano nickas Satalierius o ne Openbox, tai vadinasi aš visiškas durnius ir mane galima trypti ir spardyti.
So long
Gerbiamas Satalyriau, aš tikrai dėkingas, kad Jūs keliate abejones dėl Openbox tiunerių galimybių. Aš, kaip labiau esantis PC technikos šalininkas, drįstu teigti, kad nei Openbox, nei Sataleer, gal net ir kitos firmos tiuneris tikrai nepasiek tokio labilumo nei PC SAT (čia galimybių išnaudojimo prasme) Tačiau tikrai nepuolu įrodinėti, jog mano minimas variantas "ist da Best". Pakanka aprašyti galimybes, o jau forumo dalyviai palyginę susidarys nuomonę. Jūsų atveju žinome tik tiek, kad "Sataleer ist da Best", tačiau nežinome kuo jis "da Best"... Siūlyčiau tuščiai nerašinėjus pateikti savo tiunerio galimybių sąrašą, taip pat įdomu sužinoti koks softas ir tt. Visiems aparatams nesietiniems su Openbox tiuneriu yra sukurtas specialus skyrius "Kampelis nesusijes su Openais" , galite ten apžvelgti savo tiunerio privalumus. Tikiuosi, kad mes vienas kitą supratome.
Su pagarba Neoromancer.
NEOTECH.LT

sataleerius
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė sataleerius » Ket Vas 14, 2008 9:30 am

As sugalvojau cia toki dalyka:nusipirkt ta sataleriu ir pasileidus namie aprasyt realu reporta,ka jis rodo,ka ne.Nes atejes naujas zmogus ir paskaites tavo postus gali ir suklyst(kaip tamsta pripazink galugale)Bet niekaip nerandu kur ju gaut.Tai biski ramiau pasidare.Neapsigaus taip zmones lengvai...[/quote]

Nu jei pats negauni, tai iš kur kiti gaus :)

Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė openbox » Ket Vas 14, 2008 9:31 am

sataleerius rašė: Gerbiamiems adminams
So long
Dėl tavo niko niekas nepyksta. Čia dar ne tokių yra :)
Tave trypė ir spardė, ne todėl, kad peikei openbox tiunerius, o todėl, kad savo turimą satalierių iškėlei iki padangių.
:scar:
Pats matai kad tavo tie tiuneriai neperspektyvūs ir nebėra jiems jokio programinio palaikymo.
:egrin:
Openbox tiuneriai nėra dievų dievai. Pats matai, kad šiame forume mes analizuojame įvairius modelių, tačiau biudžetinėje klasėje kol kas Openbox nepamainomi (nekalbu apie jų klonus).
:-)
Tarkime išleis Erksa ar Mikrovisata (nežinau iš kurio punkto tu pirkai) Satalier HD, tada ir analizuosime tą tiunerį. Bus aišku ir pagyrimo žodžių ir
piktų nuomonių. Bet, labai abejoju, kad toks modelis kada atsiras...
:glad:
Toliau apie tavo postus. Nežinau kodėl tu piktas ant openbox tiunerių. Gal todėl, kad neturi jo? Nu ir kas dabar kaltas, kad tau tuos sataler tiunerius įsūdė? Negi mes visi dabar dėl to kalti?
:!:
Siūlau aš tau išeitį. Padovanok kam nors tu tą savo satalieriu (nes pirkti, tai tikrai niekas nepirks iš tavęs)
8-)
Ir įsigyk normalų tiunerį.
Suprantu, kad openo nepirksi :)
Puiku, įsigyk Dreama, Ar HD Kateriną.
Būtų dar geriau, jei ką iš Golden Interstar šeimos nusipirktumei.
Apšviestumei mus apie šiuos tiunerius.
Padarytume tave gal net atskiros rubrikos moderiu. Auklėtumei "jaunimą".
Ir tavo nikas taptų vienu iš gerbiamiausių.
[-o<
Sėkmės ieškant tobulybės...

darkam5
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė darkam5 » Ket Vas 14, 2008 11:15 am

:finga: :partyman:

Radza
Forumietis
Forumietis

Sveiki

Standartinė Radza » Ket Vas 14, 2008 9:02 pm

Gal kas zino kada 500 lietuviskai prasneks ?
Paveikslėlis

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių