As labiausia dekingas Tomui ,kuris padejo igyvendinti mano norus. Jis daug padejo perprasti DM 7020 , nes buvau ir esu mazai ka ismanantis SAT pasaulyje.seewolf rašė:Ispudingas komplektas pas Tautvyda.Vis pavydziu baltai pasvajodamas.Tautvydas rašė:Vaiksciojimas vyksta per palydovus . Pas mane nuo 90E iki 43W suka minute . Turiu NTV+ paketui atskira maza lekste ,tai bet kada gali greitai isijungti , kad ziureti NTV+ is 36E . Kai pripranti tai tikrai ilgai neuztrunka persikelimas i kita palydova.Jager rašė:Nesu ciupinejas antenos su motoriuku, bet kaip vyksta vaiksciojimas per kanalus.
Tarkim turiu 3 galvas 1W, 5E, 13E. Jei jungiu kanal kuris yra 1W, o poto kur yra 13E tai speju nemenkai uztruks kol motoriukas pasuks i kita palydova?
Reikia deliotis kanals pagal palydovus?
Deja pamiskes gyventojui,tai lieka tik svajones.Laime HTB+ dar gelbsti
Kas kiek laiko reikia tvarkyti anteną?
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
- Tautvydas
- Forumietis

- Susisiekti:
-
extremexxx
- Forumietis

- Susisiekti:
vienam zmogui yra teke reguliuot pavarotke su 1,5m parabole ,tai rode dauguma transponderiu,signalai silpnoki,bet be showtime ten pagrinde arabai,tai per daug nesigilinau...pas mane 1,15 tai kartais stipriausia 12207v stansponderi pamatau ,priklausomai nuo oro 15-25% ir dar kazkokius 2-3 transponderius rodo ,bet 12-18%,jei tureciau 1,25m jau turbut ir showtime paketa pamatyciau ant ribos aiskuTautvydas rašė:Idomu , ar kas Lietuvoje mato TV is 7W palydovo ?extremexxx rašė:tavoji didziausia forume,todel ir buvo idomu ima ,ar na ? ...gal ,kad tinkline stiprinimo ku band'e truksta ...
----------------------------------------------------
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių