• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Kokia turi būti var katalogo talpa

Kas pirmiau atsirado? Višta ar kiaušinis?

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Re: Kokia turi būti var katalogo talpa

Standartinė openbox » Pir Lap 05, 2012 8:22 am

Man atrodo aš tau anksčiau jau buvau kitoje temoje parodęs kaip užsideda atributai.
Oi neatidžiai skaitai, oi neatidžiai...

Paveikslėlis

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Pir Lap 05, 2012 9:56 am

Deja bereikalo manimi nepasitikite. Deja aš atidžiai skaičiau ir viską kaip buvote man rašęs ir kitoje temoje tai dariau, bet ... Taip aš prisijungiau prie tiunerio per FTP ir pamatęs tiuneryje esančius katalogus bei susiradęs var katalogą ir ant jo užėjęs įsitikinau kad stovi 755 atributas, kad maža nepasirodytų dar kartą paspaudžiau OK 755 atributui. Kadangi nieko iš to nepasikeitė ir pluginai nestartavo, tai dar kartą prisijungiau ir net nuėjau gilyn į var katalogą, kaip žinia jis turi masę katalogų, tada dar patikrinau kokie atributai stovi kiekvienam iš var papkėje esančių katalogų. Pamačiau kad kiekvienas katalogas esantis var papkje turi 755 atributą, išskyrus var papkėje esantį vienintelį ne katalogą o failą pavadinimu log.smbd, kuris turi 644 atributą. Tada , kai ir esant šiems var papkės katalogams turint 755 atributą, o tam atskiram log.smbd turint 644 atributą niekas vistiek nepasikeitė, nes pluginų neina startuoti, vėl prisijungiau per FTP ir žvilgtelėjau kokius gi atributus turi keys katalogo failai esantys keys katalogo viduje, taigi failas softcamkey turi 644 atributą, pamačiau, kad ir visi kiti keys katalogo failai turi tą patį 644 atributą. Tuomet dar pasižiūrėjau kokius atributus turi var kataloge esančio bin katalogo viduje esantys failai, paaiškėjo kad visi bin viduje esantys failai turi 644 atributą, išskyrus vienintelį pavadinimu autorun.sh kuris turi 777 atributą. Taigi smulkiai aprašiau jums kokius atributus turi pas mane var, var katalogai, var kataloguose esantys failai. Ką dabar pasakysite gerbiamieji? Klausimas išlieka tas pats, ką aš padariau ne taip, arba kur yra problema? Kodėl mgcamd ir userrungui neina paleisti??????????????????????

Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė openbox » Pir Lap 05, 2012 10:06 am

!
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Pir Lap 05, 2012 10:15 am

Padariau pagal Nerux pastabą. Vėl prisijungiau prie tiunerio ir visiems keys kataloge esantiems failams uždėjau 755 atributą, bin katalogo viduje visiems esantiems failams, išskyrus autorun.sh (šitas turi 777 atributą) irgi uždėjau 755 atributą. Rezultatas sekantis abu pluginai ir mgcamd, ir userrungui pasileido (startavo), koduoti kanalai BISS koduote atsidarė. Ačiū abiems ir Openbox ir Nerux. Prašau dabar pasakyti, ar man reikia taip pat papildomai persikelti Mcas bei coconut emuliatorius, čia klausiu Openbox'o. Ar šitie papildomi emuliatoriai nesipjaus su mgcamd?
Tuos papildomus Mcas bei coconut noriu įdėti pagal Openbox patarimą, norėdamas atsidaryti kanalus su Irdeto koduotėmis.

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Pir Lap 05, 2012 2:32 pm

Ir vis gi atrodo dar ne viskas veikia, o ,būtent, kažkaip keistai veikia tas UserrunGui plaginas. Paspaudus distancinio knopkę Pageup gražiausiai kairiame tv ekrano kampe iššoka to plagino lietuviškas meniu, tačiau pats meniu veikia keistai. Turiu pasakyti kad pavyzdžiui pasirinkus 6 meniu punktą Veikia Plgn ir paspaudus distancinio OK atsiranda lentelė kur rašoma Executing: var/etc/plugins.sh ir daugiau nieko nenurodoma, kokie plaginai tiuneryje veikia.
Pasirinkus 5 meniu punktą Veikia EMU atsiranda lentelė su užrašu Executing: var/etc/mgstat.sh ir daugiau nieko apie tai kokie emuliatoriai veikia. Panašiai vyksta ir su kitais meniu punktais pasirinkus 7 punktą VAR uzimta asiranda užrašas Executing: var/etc/freevar.sh ir neparodo kaip anksčiau prieš var papkės valymą kiek procentų ir kilobaitų užima var. Tai gi Klausimas: kas dar čia ne taip su var papke? Gal čia kalti etc katalogo atributai, ar dar kas kito? Prašau atsakykite kas tikrai žinote.

Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Susisiekti:

Standartinė openbox » Pir Lap 05, 2012 2:56 pm

Userrun skirtas sharingui. Jis emuliatorių darbą ir rodo.

Vartotojo avataras
sieksnis
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Standartinė sieksnis » Pir Lap 05, 2012 3:00 pm

Tai musėt ne visus sukėlei arba pratrynei reikiamus failus arba atributus jiems ne tokius suteikei, eik į temą UserrunGui ir žiūrėk kas ten kur turi būti įkelta, toje temoje yra "švarus" userrunGui ir tvarkingai veikiantis. O gali būti, jog Openbox tau davė var'ą su 1 jo versija, o pas tave buvo 3.... maža kas, eik ton temon, parsisiųsk tau reikalingą versiją ir ją sukilnok pakeisdamas dabartinę
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Pir Lap 05, 2012 3:59 pm

Ačiū už atsakymą gerbiamas Sieksni. Aš tą temą Plaginas UserRunGui tai skaičiau daug kartų. Mačiau ten pirmą versiją ir antrą, bet trečios versijos tai ten nematau. Galėčiau pamėgint rahiruotę su tavo Sieksni failiukais, suprantu, kad kiekvienam iš tavo failiukų dar reikės sutikrinti atributus kiekviename iš katalogų o jų turbūt bus
du tai var esantis bin ir etc. Jei klystu prašau pataisyk . Ir apskritai, labai parūpo kokie atributai ir kuriems failams turi būti varo papkės etc kataloge. Labai įtariu, kad čia ir bus šuva užkastas.

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Pir Lap 05, 2012 6:49 pm

Ar galite pasakyti kokie atributai turi būti suteikti var katalogo etc failams?

vytas121
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė vytas121 » Pir Lap 05, 2012 7:57 pm

adastra rašė:Ar galite pasakyti kokie atributai turi būti suteikti var katalogo etc failams?
Dryme DM500S stovi visur 644 atributai isskirus passwd- jam 624,ir papke su pirstu mtab-> /proc/mou jam 777,galbut ir tavajam openui tiks
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

Vartotojo avataras
sieksnis
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Standartinė sieksnis » Pir Lap 05, 2012 7:58 pm

755

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Pir Lap 05, 2012 8:14 pm

Gerbiamas, Sieksni,ar tikrai visiems toje etc papkėje ir tam passwd ir kitiems directfbrc, httpd.conf, inadyn.conf,ld.so.cache, ld.so.conf, rt73sta.dat, nes šitie išvardinti turi 744 pas mane, kiti turėjo 644, tai juos pakeisiu į 755. Beje tame kataloge yra dar katalogas protect, koks atributas turėtų būti jam? Ačiū tau Sieksni už neįkainojamą pagalbą ir draugiškumą.
Užsidėjus 755 ant visų, išskyrus išvardintus čia directfbrc, httpd.conf, inadyn.conf,ld.so.cache, ld.so.conf, rt73sta.dat, kurie turi pas mane 744, pugino UserRunGui meniu punktai 2, 3, 6, 7 ir 9 atsigavo ir veikia. Nebeveikia tik 4 Logas, 5 Veikia EMU ir 8 Orai. Taigi lauksiu jūsų ,Sieksni, atsakymų ir komentarų.

Vartotojo avataras
sieksnis
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Susisiekti:

Standartinė sieksnis » Pir Lap 05, 2012 8:39 pm

Atidžiau paskaityk skiltį UserrunGUI (dar kartą), tau neveikia tie punktai kur savo routerio ar šaros tiekėjo IP suvest reikia, o dėl orų yra smulkiai aprašyta kaip daryt, nebesikartosiu. Tiesiog skaityk ir daryk kaip ten parašyta

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Pir Lap 05, 2012 8:52 pm

Ačiū, Sieksni, malonu, kad patvirtini mano nuojautas paskaičius plagino temą. O dėl Orų, tai apsieisiu ir be jų, nes vis tiek orus studijuoju internete. Paaiškėjo turbūt atsakymas ir dėl tų failų su 744 atributais, turbūt tie failai juos tokius ir turi turėt, nors šito nepatvirtinote. Beje VAR papkės užimtumas po jūsų Openbox, Nerux pagalba mano atliktų valymo reformų dabar pasidarė 58%, ar šitas dydis normalus? Primenu dabar pas mane VAR liko tik su mgcamd ir UserRunGui. Norėjau dar pakartoti savo klausimus ir dėl Mcas. Nors turiu puikų S6 HD PVR, bet neįveikiau nei vieno IRDETO koduotės kanalo man buvo patariama, kad be mgcamd būtinas dar papildomai Mcas. Ar galėčiau ir reikėtų dar ir jį įdėti?

Vartotojo avataras
Neoromancer
Adminas
Adminas
Susisiekti:

Standartinė Neoromancer » Pir Lap 05, 2012 8:59 pm

Mano nuomone labai nekankinkite to var katalogo. Nėra reikalo keisti "permission" viskam be išeities. Dėkit atributus tik tam, ką sukeliate jūs pats.
Amlogic TVBOX perprogramavimas į CoreELEC, LibreELEC, AlexELEC.
KODI grotuvo nustatymai ir konsultacija.
LINUX serveriai ir administravimas, mikrokompiuteriai.
NEOTECH.LT

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Ant Lap 06, 2012 9:46 pm

Tai ar turi kas su Openbox S6 HD PVR atidaręs IRDETO ir IRDETO2 koduote užkoduotus kanalus? Jei taip, tai kokius emuliatorius naudojate? Kurie tarpusavyje nesipjauna ir neužima visos VAR leistinos vietos?

vytas121
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė vytas121 » Ant Lap 06, 2012 10:00 pm

adastra rašė:Tai ar turi kas su Openbox S6 HD PVR atidaręs IRDETO ir IRDETO2 koduote užkoduotus kanalus? Jei taip, tai kokius emuliatorius naudojate? Kurie tarpusavyje nesipjauna ir neužima visos VAR leistinos vietos?
Turbut niekam tos Irdeto koduotes neidomios,nes visi jau susipazine su teta sura ir niekas nekreipia demesio kokia ten koduote,rodo ir gerai.Tikrai tiek nevargciau del kazkokiu tai keliu kanalu,kad ziureti dykai.Sumoki dektuku dezutes kaina ir ziuri neziuredamas i koduotes :)
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Ant Lap 06, 2012 10:06 pm

Na matot šura yra lengviausias kelias, o sugebėti išnaudoti tiunerio galimybes, nes už jį jau buvo sumokėta gražūs pinigai yra visai kas kita. Nejaugi čia nėra mokančių naudotis savo tiuneriais ir suprantančių apie visus tuos emuliatorius? Nejaugi šis forumas skirtas vien šuros propaguotojams ir šurofanams. Beje dar neteko girdėt, kad šura kainuoja tik degtukų dėžutę.

Vartotojo avataras
avokadas
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė avokadas » Tre Lap 07, 2012 1:20 am

adastra rašė:Nejaugi čia nėra mokančių naudotis savo tiuneriais ir suprantančių apie visus tuos emuliatorius? Nejaugi šis forumas skirtas vien šuros propaguotojams ir šurofanams. Beje dar neteko girdėt, kad šura kainuoja tik degtukų dėžutę.
Tai kad cia nuo senu senoves visi (na beveik visi) nusistate pries linux'inius tiunerius ir ivairius jiems skirtus EMU :)
Todel dziaugiasi ismoke per FTP ikelti viena stebuklinga eilute, kuri atveria vos ne visus vaizdus, ir tuo didziuodamiesi moko ir siulo kitiems ;)
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
tomasis
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė tomasis » Tre Lap 07, 2012 2:29 pm

Paskaiciau temele ir supratau, kad adastra taip ir negavo sau noreto rezultato del irdeto norimu ziureti kanalu. Siaip tai tau neziurint saruno nereikalingas ir mgcamd. As tau anksciau rasiau,kad norint matyti ramiai kas nulauzta tau reikalingas mcas emuliatorius,jo pagalba matysi ir tuos kanalus bulsat ir canal digital. Prie to kai raktas pasikeis tu lengvai pultelio pagalba ieisi i emuliatoriu ir pakeisi tuos irdeto raktus ir toliau ziuresi tuos kanalus. Norint prie to ziureti biss kanalus isimeti coconut emuliatoriu ir irgi gan nesunkiai uzejas ant kanalo galesi pakeisti pultelio pagalba biss rakta
VU+ Solo 4K;DM800se OpenPLi 4.0;Openbox SX6 hd; T-90:4-5W-0,8W-4,9E-7E-9-10E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E-31,5-36E-39E-42E;
T-90:45-46E-53E-55-56E-60E-66E-68,5E-75E-85E;

Vartotojo avataras
tomasis
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė tomasis » Tre Lap 07, 2012 3:21 pm

Imetu i failu talpykla tau mcas emuliatoriu su keydata tmp raktais sviezia.Mcas statai var kataloge bin papkuteje ir priskiri 755 atributa, o keydata tmp i var kataloga.Jei keydata tmp yra, tada ja istrini ir istatai sita priskyres 755 atributa.Po to perkrauni imtuva, ijungi mcas emuliatoriu i automatini rezima ir su zaliu mygtuku paleidi. http://openbox.puslapiai.lt/index.php?f ... 102012.rar
VU+ Solo 4K;DM800se OpenPLi 4.0;Openbox SX6 hd; T-90:4-5W-0,8W-4,9E-7E-9-10E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E-31,5-36E-39E-42E;

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Tre Lap 07, 2012 5:47 pm

Sveiki dar kartelį. Tai aš suprantu, kad man reikia dabar išmesti mgcamd ir vietoj jo įsimesti Mcas su coconut??? Beje Tomasi su pulteliu Openbox S6HD PVR tai nieko tų raktų nesuvesi ir nepakeisi, taip būdavo tik su senais Openboxais. Raktus kaitalioti galima tik prie tiunerio prisijungus per FTP ir redaguojant softcamkey, kuris tupi var katalogo keys kataloge ir dirba su mgcamd. Tai Tomasi ar man tikrai galima bus atsisakyti mgcamd ir naudotis tik Mcas ir Coconut? Ar raktus galėsiu tada kaitalioti keisdamas keydata tmp tekstą (redaguodamas) prisijungiant prie tiunerio su FTP? Kur įsirašinės Coconut raktai? Dėkingas iš anksto už tolimesnę pagalbą.

Vartotojo avataras
tomasis
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė tomasis » Tre Lap 07, 2012 6:04 pm

adastra rašė:Sveiki dar kartelį. Tai aš suprantu, kad man reikia dabar išmesti mgcamd ir vietoj jo įsimesti Mcas su coconut??? Beje Tomasi su pulteliu Openbox S6HD PVR tai nieko tų raktų nesuvesi ir nepakeisi, taip būdavo tik su senais Openboxais. Raktus kaitalioti galima tik prie tiunerio prisijungus per FTP ir redaguojant softcamkey, kuris tupi var katalogo keys kataloge ir dirba su mgcamd. Tai Tomasi ar man tikrai galima bus atsisakyti mgcamd ir naudotis tik Mcas ir Coconut? Ar raktus galėsiu tada kaitalioti keisdamas keydata tmp tekstą (redaguodamas) prisijungiant prie tiunerio su FTP? Kur įsirašinės Coconut raktai? Dėkingas iš anksto už tolimesnę pagalbą.
Tau niekas neliepia trinti mgcamd, papildomai isimeti ka as idejau, o del pultelio tai klysti viska galima ir su juo reguliuoti. Paleidus plugina mcas stovint ant jo spaudi ok knopke ir patenki i raktu emuliatoriu,uzeini i raktus keys paspaudes ok ten bus visi esantys raktai,paspaudus info keiciasi koduociu raktai, dabar bus pasikeites bulsat raktas,bespaudinedamas info uzeisi i irdeto koduote ir rodykliu pagalba surasi bulsat raktus dabar lygtais 04 veikiantis tai uzejus ant seno rakto spaudi ok ir suvedi nauja,o visi kiti veikiantys ten bus suvesti,isskyrus canal digital nes dar nezinomas naujas raktas. Kas lieciant coconut irgi ji paleidus nuspaus ant jo ok patenki i biss raktu emuliatoriu.Geriausia biss rakta suvedinet atsistojus ant kanalo kur nori pvz. pakeisti sena rakta paspaudi du kartus info ir viena karta raudona mygtuka ir ieini i emuliatoriu, kur tik tereikes pakeisti sena rakta. Tik atsimink, kad mgcamd neturi but paleistas turi buti rankiniam rezime

Vartotojo avataras
tomasis
Forumietis
Forumietis
Susisiekti:

Standartinė tomasis » Tre Lap 07, 2012 6:22 pm

Imeciau dar i failu talpykla coconut plugina su raktu failiuku. Coconut statai i var katalogo bin papkute ir suteiki 755 atributus, o coconut raktu failiuka i var katalogo etc papkute ir pirmiausia jei yra ten senas raktu failiukas istrini ji ir imeti sita suteikdamas 755 atributus, po to perkrauni imtuva statai ant automatinio rezimo ir zalia knopkute paleidi http://openbox.puslapiai.lt/index.php?file=coconut.rar

adastra
Moderator
Moderator
Susisiekti:

Standartinė adastra » Tre Lap 07, 2012 6:40 pm

Na ačiū Tomasi, bet lieka paskutinė tarsi problema - tai var papkės užimtumas, dabar jis 58%. O sukėlus Mcas ir Coconut koks tas užimtumas pasidarys? Nes jei skaitei mano ankstenį susirašinėjimą, kai Openbox pasiūlė papildomai instaliuoti Mcas ir Coconut, tai nieko iš to mano bandymo nesigavo, nes tiuneris įspėjo lentele, kad var nėra vietos. Tada jei dar ten skaitei susirašinėjimą, Openbox ir lygtai Vytas 121 patarė man viską išsitrinti iš var. Tai aš ir atlikau, po to jie padėjo man sukelti tik mgcamd ir userrungui. Taigi šiuo momentu pas mane yra tik mgcamd ir userrungui, o var papkės užimtumas jau yra 58%. Kaip manai ar čia viskas su tuo bus gerai?

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 14 ir 0 svečių