Davai visi greit pradedam skaityt biblija, kas neskaitys jos 100% .... aš jau neminėsiu kas palieku kiekvieno pamastymui
tomhanks a tai kada ta pasaulio pabaiga bus, data parašyta toi biblijoi? ten gi 100% tiesos yra
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Biblijoje viskas apstraktu-ner datu. tik ivykus kokiam nors ivykiui gaima ji pripaistyti kazkuriai pranasystei ar panasiai....nerux rašė:Jooo nes visa tai kaip biblijoi parašytayra Dievo kuriniai ir ne kitaip
kas biblijoi parašyta yra 100 % tiesa ir ja reikia pasitikėti 100% nes tai rašė (Dievo įkvėptieji) išprotėją ir ne kitaip ir visa kas parašyta yra 100% tiesa
Vo kuom reikia tikėt.
Davai visi greit pradedam skaityt biblija, kas neskaitys jos 100% .... aš jau neminėsiu kas palieku kiekvieno pamastymui
tomhanks a tai kada ta pasaulio pabaiga bus, data parašyta toi biblijoi? ten gi 100% tiesos yra

Tom Hanks graziai Forest Gump,e vaidino-tai Tu cia kazka panasaus yrodineji,bet kazkaip nesirisatomhanks rašė:Zinot ,kodel vyrukai as jums nieko dabar neatsakysiu i jusu blevyzgas? Nes jus tikrai panasu,kad is bezdziones atsiradot. Nesupykit ,bet nematau as daugiau prasmes jums nieko irodineti ,protingi zmones patys ras sau irodymu o tokie akli lunatikai kaip jus taip ir liksit sedeti suduzusioje geldoje. Galit saipytis kiek norit ,manes tai nejaudina ,laikas geriausiai atsakys. O tau tiomka ,tai sunku ,nes tu kaires rankos nuo desines negali atskirti. Manai ,kad pakopinai kruta irodancia infoNu nors pasijuokiau is sirdies

Ka tik apibudinai save...Suprantu kad tau tas padare ispudi ir nebeturi ka pastatyti pries tai bet tu visa tema cia skiedi kopindamas "kruta teksta" i biblijos... manau daugumos forumieciu nuomone sioje temoje tu ir Dievas esat isbalsuoti ir ieskokites kitos terpes parazituotitomhanks rašė:Zinot ,kodel vyrukai as jums nieko dabar neatsakysiu i jusu blevyzgas? Nes jus tikrai panasu,kad is bezdziones atsiradot. Nesupykit ,bet nematau as daugiau prasmes jums nieko irodineti ,protingi zmones patys ras sau irodymu o tokie akli lunatikai kaip jus taip ir liksit sedeti suduzusioje geldoje. Galit saipytis kiek norit ,manes tai nejaudina ,laikas geriausiai atsakys. O tau tiomka ,tai sunku ,nes tu kaires rankos nuo desines negali atskirti. Manai ,kad pakopinai kruta irodancia infoNu nors pasijuokiau is sirdies

Kol mokslas laikysis įsikibęs šios formulės, tol bus sunku atrasti kitas gyvybės formas. Kitaip tariant nežinoma ko ieškoti. Minėtas mikrobas yra nemažas postūmis biologijoje. Lauksime naujų atradimų."Gyvybės pagrindą sudaro šeši elementai: anglis, vandenilis, azotas, deguonis, siera ir fosforas"

Apie atskridusius ufonautus ir pasisiuklinusius homo sapiens ...visiskai netradicinis ir tuom man ameniskai isidemetinas poziuris...manau- meniska, bet ir labai stipru..."District 9" 9-ASIS RAJONAS (2009) 112 min....visad buvau isitikines, kad menininkai ir filosofai geba modeliuot musu pasauliui globaliai reiksmingus ivykius...ufonautu atvykima- taip pat...Neoromancer rašė:Kažkaip sunkiai tikėtina kas rašoma... Mano kuklia nuomone tai labiau išvystytas protas turėtų šalintis smurto. Greičiau jau mes save susinaikinsim nei atskridę ufonautai. Na nebent būtume labai pasišiukšinę prieš juos...

Na ten jau žiaurokai viskas pavaizduota... Tačiau negalima atmesti ir tokio scenarijausmaksaz rašė:Apie atskridusius ufonautus ir pasisiuklinusius homo sapiens ...visiskai netradicinis ir tuom man ameniskai isidemetinas poziuris...manau- meniska, bet ir labai stipru..."District 9" 9-ASIS RAJONAS (2009) 112 min....visad buvau isitikines, kad menininkai ir filosofai geba modeliuot musu pasauliui globaliai reiksmingus ivykius...ufonautu atvykima- taip pat...

Jeigu jau atskrenda tiek daug ir dar su ginklais (rajonas 9) tai tik su vienu tikslu - uzimti zeme.Neoromancer rašė:Na ten jau žiaurokai viskas pavaizduota... Tačiau negalima atmesti ir tokio scenarijausmaksaz rašė:Apie atskridusius ufonautus ir pasisiuklinusius homo sapiens ...visiskai netradicinis ir tuom man ameniskai isidemetinas poziuris...manau- meniska, bet ir labai stipru..."District 9" 9-ASIS RAJONAS (2009) 112 min....visad buvau isitikines, kad menininkai ir filosofai geba modeliuot musu pasauliui globaliai reiksmingus ivykius...ufonautu atvykima- taip pat...

Vienintelis dalykas, kuris kiek stebina, yra menkas lietuvių domėjimasis ateiviais iš nežemiškų civilizacijų. Lietuviai tradiciškai labiau linkę tikėti gamta, o ne civilizacija, jiems daug įtikinamesni greta gyvenantys bildukai, laimę nešantys aitvarai bei gelbstinčios protėvių vėlės nei civilizaciškai pažangesnės būtybės. Tiesa, vis dar tikime „protingesnėmis“ civilizacijomis čia, Žemėje, ir dar nesame iki galo nusivylę ES, JAV ar TVF bei jų patarimais. Taip pat tikime ir iš niekur ateinančiais bei kelią rodančiais politiniais ateiviais. Kai šie tikėjimai sumenks, eilė turėtų ateiti ir ateiviams iš kosmoso.

astronomo nuomone http://www.astronet.ru/db/msg/1248576nerux rašė:Aha naujos naujienos ateivių tema
http://focus.ua/tech/158830 rusų saitas
a čia angliškai http://techno-internet.blogspot.com/201 ... earth.html
Čia musiau info išlindo po įsilaužimo į Wikileaks

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių