DEL GALVOS PERDARYMO TAI JAS PERDARYNEJA ,KAD MATYTU 36E, as nesuprantuk odel tu matai 75e o 36e nematai kas ten negerai??? taip nebuna,na as taip manau.wyciunia rašė:Sveiki. Tai va noriu toki fokusa padaryt, 120cm antena su H-H, nuo 85.2e iki 4.8e. Tik va man neaisku ir info nelabai randu. Turiu statyt du LBN viena Ku-Band, kita C band, ziuresiu 85.2e, 75e, 28.2e, 19.2e,13e, 4.8,e(36e mano vietovei netraukia). Ar imanoma du lnb su H-H pajungti. Nelabai issivaizduoju kaip Diseq sujung, O gal yra galvos kurios ima ir C ir KU bandus....
Pagarbiai.
P.s, nesijuokit smarkiai jei nesamone cia suveliau.
P.S.S, Radau tema apie LNB perdaryma(su plokstelem), Dabar man kyla klausymas kaip tikliai veikia H-H motoras. Jis turi Savyje isaugotus palydovu laipsnius ar ima juos is priedelio?. Jeigu ima is priedelio tai gal imanoma Ku band LNB pastatyti i centra, o universalia salia. O Priedelyje pakoreguoti antenos pozicija tam arba tam palydovui? (as niekada nesusiduriau su H-H motorais.)
P.S.S.S. Na va, projekta nutraukiu. Pries tai nebuvau paziurejas "Elevation" 75 ir 85 palydovu. Kaip tik ten kur reikia nukreip antena stukso 1100m "kalniukas".Na jei kada keisiu savo lokacija tai atnaujinsiu ir projektuka savo....
O dabar teks tenkintis 28 19 13 5 palydovais
o taip norejosi daugiau kanalu rusu kalba....
Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 3 dalis
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
burbulas
Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 3 dalis
-
wyciunia
- Forumietis

- Susisiekti:
As Gyvenu Austrioje, O cia pagal sat beamus 36 palydovas nesimato, Matosi 75, bet as jo pagaut negalesiu nes lekste turi buti tik 11.6 laipsnio pasukta(pas 85 is vis 4.6laipsnio), O man signala uzstoja kalnai(alpes). Vienu kilometru toliau nuo kalno, tai no problem, horizontas praeina, bet dabar tamsa is tos puses.burbulas rašė: DEL GALVOS PERDARYMO TAI JAS PERDARYNEJA ,KAD MATYTU 36E, as nesuprantuk odel tu matai 75e o 36e nematai kas ten negerai??? taip nebuna,na as taip manau.
-
algirdas
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Megink pasiziuret 16E 12712 H 5165 3/5 DVB-S2/8PSK MPEG-4 ten eina 4 kanalai rusu kalba
Dejau,dedu ir desiu visas pastangas ant jusu problemos sprendimo
Legalus montuotuojas
Legalus montuotuojas
- Bonum 1
- Klubo Narys

- Susisiekti:
Statykit bliuda ant Alpiu,nieks nemaisys.
Gal sitas signalas praeina,vis sis tas is rusu. http://www.lyngsat.com/packages/xtra.html
Gal sitas signalas praeina,vis sis tas is rusu. http://www.lyngsat.com/packages/xtra.html
-
wyciunia
- Forumietis

- Susisiekti:
Labai aciu, kazkaip praziopsojau si paketa.Bonum 1 rašė:Statykit bliuda ant Alpiu,nieks nemaisys.![]()
O ar eina gudriai pamatyti siuos visus kanalus? arba gal kuris Sarunas pagelbes, nes keliu klausiau, jie apie tai nezino. O taip tai palydova sita mato, tik pusis maiso, byra viskas, reiks antena perkambint kelis metrus.
P.S Vienas Sarunas atsiliepe.
- Dream
- Forumietis

- Susisiekti:
Aš su tokiu klausimu sat antenų montuotojams,yra lėkštelė nuo senų laikų 65cm diametro,dabar ant jos pakabinta 2 išėjimų galva žiūrėti iš Astra 4A,na žodžiu viasato paketą,tai dabar toks klausimas ar įmanoma dar prijungti galvą žiūrėjimui iš 13E laipsnio?ir kaip visa tai atrodytų gyvai?
-
wyciunia
- Forumietis

- Susisiekti:
Tikrai imanoma, http://www.donex.dn.ua/sat/758090.files/image002.gifDream rašė:Aš su tokiu klausimu sat antenų montuotojams,yra lėkštelė nuo senų laikų 65cm diametro,dabar ant jos pakabinta 2 išėjimų galva žiūrėti iš Astra 4A,na žodžiu viasato paketą,tai dabar toks klausimas ar įmanoma dar prijungti galvą žiūrėjimui iš 13E laipsnio?ir kaip visa tai atrodytų gyvai?
O tikslius atstumus paskaiciuok su www.satcalc.ru
- Dream
- Forumietis

- Susisiekti:
Paskaičiavus su tiksliomis vietos koordinatėmis pagal GPS gaunasi taipwyciunia rašė:
Tikrai imanoma, http://www.donex.dn.ua/sat/758090.files/image002.gif
O tikslius atstumus paskaiciuok su http://www.satcalc.ru
ir
tai čia jau kažkaip teks užsiimti lankstymo darbais,dar vienas aspektas,kad ta ilgoji dalis,kuri laiko LNB yra iš keturbriaunio plastiko išlieta.O kaip su galvų išdėstymu būtų 13laipsnis žiūrint į lėkštę iš priekio tai kairėje ar dešinėje pusėje būtų? -
aaaaaa
- Forumietis

- Susisiekti:
Hotbirdas E13 visada bus i vakarus nuo sirijus eE4,8 tad jei ziuri i lekste is priekio HB e13 bus i kaire .
-
wyciunia
- Forumietis

- Susisiekti:
As tai va toki dalyka nusipirkciau( http://www.fogsat.lt/prekiu-katalogas/9 ... eriui.html ), ir rami galva butu. Na nebent yra noro pameistrauti. Bet laikiklis man atrodo paprastesnis variantas. nereik net antenos krutinti.Dream rašė:Paskaičiavus su tiksliomis vietos koordinatėmis pagal GPS gaunasi taipwyciunia rašė:
Tikrai imanoma, http://www.donex.dn.ua/sat/758090.files/image002.gif
O tikslius atstumus paskaiciuok su http://www.satcalc.ru
ir
tai čia jau kažkaip teks užsiimti lankstymo darbais,dar vienas aspektas,kad ta ilgoji dalis,kuri laiko LNB yra iš keturbriaunio plastiko išlieta.O kaip su galvų išdėstymu būtų 13laipsnis žiūrint į lėkštę iš priekio tai kairėje ar dešinėje pusėje būtų?
Hot birdo galva turi buti is kaires ziurint tiesiai i antena, Paziurejus i schema tai f parametras neteisingas. jis turi buti nuo antenos centro iki LNB. pas mane buvo antena irgi 60cm, tai f buvo 420mm,
- Dream
- Forumietis

- Susisiekti:
wycunia,koks dar f parametras,o kas dėl laikiklių tai pas mane yra dvi tokios plokštelės.
-
Kazas
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki. Turiu 3 universalias LBN, (4,4,8E, 13E ir 19,2E). Kaip pastatyt cirkuliarine 36, kad imtų 3K. Dėkui.
- sieksnis
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
šitą lėkštę palik ramybėj, o 36 pasistatyk kitą
Paskutinį kartą redagavo sieksnis Tre Geg 29, 2013 2:26 pm, redaguota 1 kartą(us).
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Tep, ne karve kainuoja, antena 50 Lt, galva cirkuler 24 LT ir kabeliukas iki Diseqc 4/1 trumpas 
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 
-
wyciunia
- Forumietis

- Susisiekti:
"Фокусное расстояние антенны" tiesiog pasimatuok su rulete nuo lekstes centro iki lnb. As kai multifeed dariau ten ivedziau lekstes diametra, tai ilgai vargau kol supratau kame reikalas. O paskui normaliai ivedziau ir viska pagal schema sustaciau ir veikia idealiai.Dream rašė:wycunia,koks dar f parametras,o kas dėl laikiklių tai pas mane yra dvi tokios plokštelės.
- Dream
- Forumietis

- Susisiekti:
Nepatingėjau užlipti ant stogo,pasimatavau su rulete atstumą nuo centro iki lnb ir štai ką dabar rodo satcalc.
ir
jau teisinga linkme einu?
ir
jau teisinga linkme einu?-
wyciunia
- Forumietis

- Susisiekti:
Taip, atrodo gerai.Dream rašė:Nepatingėjau užlipti ant stogo,pasimatavau su rulete atstumą nuo centro iki lnb ir štai ką dabar rodo satcalc.ir
jau teisinga linkme einu?
As daryciau taip, viska sujungciau i diseqc, 4 portu, tada laida i tiuneri, o is tiunerio i kita tiuneri, Portus jungciau taip, is 4.8 pirmas ir trecias, is 13e 2 ir ketviras, (na man taip lengviau butu tiunerius nustatyt)
- Dream
- Forumietis

- Susisiekti:
Pas mane jau diseq yra,nes ant šios lėkštukės pakabinta dviejų išėjimų LNB,ant kitos lnb žvelgia į 36E.wyciunia rašė: Taip, atrodo gerai.![]()
As daryciau taip, viska sujungciau i diseqc, 4 portu, tada laida i tiuneri, o is tiunerio i kita tiuneri, Portus jungciau taip, is 4.8 pirmas ir trecias, is 13e 2 ir ketviras, (na man taip lengviau butu tiunerius nustatyt)
-
augemage
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki, katik isigijau openbox s4 + pro ir abejoju ar viska padariau kaip reikia su EMU irasymu. Gal galite kas nors pasakyti kanala is Astros 19.2e playdovo, kuris yra užkoduotas, bet su EMU pagalba galima ji ziureti. Taip pasitirinciau, ar pas mane veikia EMU ar ne. AČIŪ
Tobula tai, kas paprasta.
-
arnie
- Forumietis

- Susisiekti:
augemage rašė:Sveiki, katik isigijau openbox s4 + pro ir abejoju ar viska padariau kaip reikia su EMU irasymu. Gal galite kas nors pasakyti kanala is Astros 19.2e playdovo, kuris yra užkoduotas, bet su EMU pagalba galima ji ziureti. Taip pasitirinciau, ar pas mane veikia EMU ar ne. AČIŪ
-
augemage
- Forumietis

- Susisiekti:
Na kolkas raso kad kanalas koduotas. Man kilo toks klausimas, kai paleidi plugin, pvz. CCcam400, nerodo plugino bukles, nors pavyzdziuose rodo "Startavo"
Tobula tai, kas paprasta.
-
Kazas
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki visi. Jei nusiperku TV DVB_T/C/S2 su pintegruotu palydoviniu imtuvu, ar galėsiu naudotis visom gudrybėm ir keist softus.
-
klarnetas
- Forumietis

- Susisiekti:
DVB - S+T - pvz. AMIKO 8820 SAT HD+DVB-T ,OPENBOX 6 ... irKazas rašė:Sveiki visi. Jei nusiperku TV DVB_T/C/S2 su pintegruotu palydoviniu imtuvu, ar galėsiu naudotis visom gudrybėm ir keist softus.
-
Kazas
- Forumietis

- Susisiekti:
Amico 8820 combo jau naudojuosi, dabar kitam kambariui noriu su palydovine tv. Taigi iš viso name yra 3 tv ir tik 1 matau SAT. Tai gal pirkt televizorių su integruotais 3 imtuvais DVB_T/_C/S. Pvz. SAMSUNG UE32D6500VS 3D, kuris turi šia sistemą.klarnetas rašė:DVB - S+T - pvz. AMIKO 8820 SAT HD+DVB-T ,OPENBOX 6 ... irKazas rašė:Sveiki visi. Jei nusiperku TV DVB_T/C/S2 su pintegruotu palydoviniu imtuvu, ar galėsiu naudotis visom gudrybėm ir keist softus.
-
DMA72
- Forumietis

- Susisiekti:
Is teliku integruotu S2 nieko gero:( Geriau atskira tiuneriuka, jie gudresni:)Kazas rašė:Amico 8820 combo jau naudojuosi, dabar kitam kambariui noriu su palydovine tv. Taigi iš viso name yra 3 tv ir tik 1 matau SAT. Tai gal pirkt televizorių su integruotais 3 imtuvais DVB_T/_C/S. Pvz. SAMSUNG UE32D6500VS 3D, kuris turi šia sistemą.klarnetas rašė:DVB - S+T - pvz. AMIKO 8820 SAT HD+DVB-T ,OPENBOX 6 ... irKazas rašė:Sveiki visi. Jei nusiperku TV DVB_T/C/S2 su pintegruotu palydoviniu imtuvu, ar galėsiu naudotis visom gudrybėm ir keist softus.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių