• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
     

Anysee E30 S Plus ir Anysee E30 Combo Plius

Kompiuterinių TV ir SAT plokščių skyrelis

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Pranešimai: 10322
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm
Susisiekti:

Anysee E30 S Plus ir Anysee E30 Combo Plius

Standartinė openbox » Pir Gru 22, 2008 11:51 am

www.anysee.com

Ant savo testavimo stalo šiandien pasiguldėme iš karto du produktus. Tai Korėjos gamintojo Anysee kompiuteriniai televizijos imtuvai. Ši kompanija užsiima įvairių imtuvų gamybą. Mus labiau sudomino šiuo metu patys populiariausi produktai – DVB-T imtuvas, bei HD DVB-S2 standartus priimantis imtuvas.
Paveikslėlis

Abu Anysee imtuvai yra su kortelių skaitytuvais. Kaip teigia patys gamintojai, šie skaitytuvai supranta visas šiuo metu žinomas transliuotojų korteles. Su Gala ir Viasat kortelėmis mes nebandėme patikėdami gamintojų žodžiu.

Paveikslėlis

Pirmiausia pradėkime nuo DVB-T imtuvo. Tai Anysee E30 Combo Plius imtuvas. Jis jungiamas prie kompiuterio per USB jungtį. Kartu su imtuvu yra parduodamas distancinis pultas ir eterinė ištraukiama antena. Tiesa, mums iki transliatorius būnant daugiau nei už 20 kilometrų su šia antena pagauti kanalų nepavyko. Teko pasinaudoti išorine antena. Anysee E30 Combo Plius imtuvui papildomo maitinimo nereikia. Jis užmaitinamas per usb jungtį. Tokiu būdu šį imtuvą patogu vežtis į kelionę kartu su nešiojamu kompiuteriu.

Paveikslėlis

Imtuvas taip pat komplektuojamas su distanciniu pultu ir kompaktiniu disku. Kompaktiniame diske yra programa ir imtuvo tvarkyklės skirtos tiek Windows XP, tiek Vista operacinėms sistemoms.
Anysee E30 Combo Plius imtuvas ne bereikamo pavadintas Combo. Su šiuo imtuvu galima žiūrėti skaitmeninius kanalus tiek transliuojamus antžeminiu būdu, tiek kabeliniais tinklais. Tokiu būdu šį imtuvą galima naudoti kaip kabelinių operatorių televizijoms peržiūrėti per kompiuterį.
Mes susiinstaliavome anysee-E30Series Viewer programą skirtą televizijos kanalų peržiūrai. Tačiau, tai ne vienintelė programa gebanti atkurti kanalus. Buvo bandoma ir ProgDVB 6 , bei DVBViewer programos. Abi jos puikiai rodė antžeminius lietuviškus kanalus. Tačiau naudodami šias programas mes negalėjime naudotis distanciniu pultu. Teko grįžti prie anysee-E30Series Viewer.
Paleidus programą mums iš kart išmeta pranešimą, kad nėra jokių kanalų. Spaudžiame OK ir renkamės Quick Scan būdą. Tai pats greičiausias paieškos būdas surandantis visus DVB-T kanalus.

Paveikslėlis

Baigus apieškai yra pateikiamas rastų kanalų sąrašas. Taip pat galime matyti kiekvieno atskiro dažnio signalą. Tai yra patogus priedas televizijos įrangos montuotojams, kadangi nuvažiavę prie objekto gali tiesiog išsitraukti nešiojamą kompiuterį su Anysee E30 Combo Plius imtuvu bei antena ir pažiūrėti ar yra signalas. Ar aplamai apsimoka pradėti montavimo darbus.

Paveikslėlis

Nuskenuotus kanalus su anysee-E30Series Viewer programa galima lengvai redaguoti. Koduotus arba pasikartojančius kanalus galime ištrinti. Mėgstamus kanalus persikelti į priekį.
Paveikslėlis

Daugiau programos neanalizavome, tačiau galime pasakyti, kad yra tokios papildomos funkcijos, kaip teletekstas, elektroninis programų gidas, įrašymo galimybė, vaizdo fotografavimas ir kt.

Paveikslėlis

Atidėję į šoną DVB-T imtuvą ėmėmės kur kas rimtesnio (bent jau mums taip atrodo) imtuvo - Anysee E30 S Plus. Tai imtuvas su kortelių skaitytuvu. Gebantis atkurti DVB-S2 ir HD standarto kanalus. Tiesa, HD kanalams prireiks šiolaikiškesnio kompiuterio. Kaip teigia gamintojas minimalūs kompiuterio parametrai, kurio dėka galima žiūrėti HD kanalus yra:
Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2 Dual-Core at least 3.0 GHz or higher 1024 MB RAM
Vaizdo plokštė:
Supported H264 Hardware accelration with 256MB RAM or higher or Current PCI-Express graphics card with 512MB RAM or higher.

Paveikslėlis

Jeigu anksčiau minėtą DVB-T imtuvą galime pasiimti į kelionę, šiam imtuvui prireiks elektros maitinimo. Vien per usb užmaitinimo nepakanka.
Anysee E30 S Plus veikia su tokiomis programomis kaip DVBViewer ir ProgDVB, tačiau tuomet distancinį pultą tenka atidėti į šoną, kadangi jis jokių funkcijų nebeatlieka.
Mes nenorėdami stotis nuo minkštos sofos įsirašėme Anysee kompanijos siūlomą programą anysee-E30 Satellite Viewer, kurios dėka galima su distanciniu atlikti visas funkcijas, tarp kurių gamintojas įvardija ir kompiuterio išjungimą.
E30 Satellite Viewer nieko savo išvaizda nesiskiria nuo DVB-T imtuvą valdančios programos. Tiesiog šioje programoje galima rasti daugiau priedų, skirtų palydovinės televizijos valdymui. Pirmieji pastebėti trūkimai buvo tie, kad labai sunkiai nusistato Cirkuliarinė galvutė ir Diseq 1.1 tėra 8 portai.
Paveikslėlis

Aišku su originalia programa apie emuliatorių ir šaringą reikėtų pamiršti. Tačiau susirinkome nepiratauti, o bandyti naujus modelius, tad žiūrėsime kaip susitvarko su laisvais HD kanalais. Hot Bird palydove surastas ko gero vienintelis laisvai rodomas aukštos rezoliucijos kanalas Magyar 2 HD su programa atidaroma slengvai, tačiau stabiliam jo žiūrėjimui trūksta kai kurių kompiuterio parametrų.

Paveikslėlis
Su Anysee E30 S Plus programa galėsime lengvai ištrinti nerodomus kanalus. Susidarysime mėgstamiausių kanalų sąrašus. Galėsime kanalus kilnoti aukštyn ir žemyn. Suteikta galimybė atskirai susidaryti radijo ir televizijos kanalų sąrašus.

Paveikslėlis

Baigiant imtuvų apžvalgą reikėtų padaryti išvadas: Anysee E30 Combo Plius imtuvas paprastas naudoti. Jo pagalba galėsime žiūrėti laisvus ir koduotus kanalus. Imtuvą patogu vežtis su nešiojamu kompiuterio į komandiruotę ar pas tėvų į kaimą. Su šiuo imtuvu antžeminius kanalus galėsime žiūrėti praktiškai visoje Lietuvoje.
Anysee E30 S Plus imtuvas skirtas tiems, kurie nuolat kažko trokšta. Šio imtuvo galimybės neišsemiamos. Tai su naujausiomis galimybėmis paruoštas produktas, kurio dėka galėsime žiūrėti DVB-S2 ir HD standartų kanalus. Kortelės skaitytuvo dėka galėsime priiminėti koduotus kanalus. Galėsime pasidaryti pageidaujamų kanalų įrašus ar kai kurių kadrų nuotraukas.

Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Pranešimai: 10322
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm
Susisiekti:

Standartinė openbox » Pir Gru 29, 2008 9:51 pm

dalinimas veikia su AltDvb be problemų.
Bandysime pluginų pagalba "pakybinti" oficialią kortelę...
:)

dofkas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 8
Užsiregistravo: Šeš Gru 08, 2007 11:55 pm
Susisiekti:

Standartinė dofkas » Tre Sau 07, 2009 1:08 pm

kur galima butu isigyt si anysee combo?

Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Pranešimai: 10322
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm
Susisiekti:

Standartinė openbox » Tre Sau 07, 2009 4:47 pm

Deriname klausimus su gamintojais.
Gal net šią savaitę patalpinsime į parduotuvę.

gladijator
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2
Užsiregistravo: Sek Sau 11, 2009 4:34 pm
Susisiekti:

Standartinė gladijator » Ant Sau 13, 2009 10:12 pm

Sveiki, noreciau paklausti tas combo dvb-c mpeg 4 palaiko ir ar rodytu Vinitos skaitmeninius/skaitmeninius HD kanalus isigijus kortele koduotiems kanalams is Vinitos?

dofkas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 8
Užsiregistravo: Šeš Gru 08, 2007 11:55 pm
Susisiekti:

Standartinė dofkas » Sek Sau 18, 2009 5:42 pm

Labas,

as jau apie pora savaiciu naudoju si anysee produkta, nuolat ziuriu nekoduotus dvb-c kanalus (rygvedos).
siandien kaip tik ismeginau ziuret dvb-t Gala su kortele - jokiu problemu, viska atidaro. taip pat ismeginau vinitos dvb-c. rodo viska, iskaitant ir tuos du HD kanalus. ju korteles neturiu, taciau kiek man zinoma jie kaip ir gala naudoja conax kodavima, taigi manau veiks be problemu.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių