Ups... viskas gerai su brangumo sąvoka, ne taip pažiūrėjau Daugoka ten kanalų, kažin kiek užtrunka favoritus susidėliot? Kažkaip vistiek keistai atrodo, kai ten CBS ar NBC kiekvieno miesto atskirai, ar NBA kiekvienai komandai po kelis kanalus ESPN+ virš 400!!! kanalų...
P.S. koks tas kanalas dėl kurio ėmei? Jei ne paslaptis
manau kad šitą postą "ramzei » 08 Sau 2025, 16:50 "
jau reikėtų ištrinti.
Kam reikėjo - perskaitė, nėra reikalo tuo kanalų sąrašu atkreipinėti google ir kitų pašaliečių dėmesį.
Vu+Uno 4K SE, Opticum X403p, T90:4w,4.8e,9e,13e,19.2e,23.5e,28.2e,36e, Sony 55XE8596, OnePlus 12R
muziejus: SAT: Aušra SAT-16 (jau Z. Langaičio muziejuje), Sakura, SEG; PC: Duet-16(Intel 8086, 1985m., jau iškeliavo į KTU muziejų)
Jau kuris laikas pastebėjau, kad iš 13E 12015 H Polsat Box paketo kaip ir laisvai eina Pay TV kanalai VOD, tačiau mano DM 920 juos rodyti nenori: byra vaizdas kvadratais, garsas trūkinėja. Ar pas visus taip rodo¿
rrramunas rašė: ↑Sek Sau 19, 2025 10:02 pm
Sveiki,
Jau kuris laikas pastebėjau, kad iš 13E 12015 H Polsat Box paketo kaip ir laisvai eina Pay TV kanalai VOD, tačiau mano DM 920 juos rodyti nenori: byra vaizdas kvadratais, garsas trūkinėja. Ar pas visus taip rodo¿
Tas pats ir pas mane su openbox s3 hd, uslan denys4k
Apie sat tv.As satelita turiu 20metu su motoru perku sara tik vip.Su motoru galima pasigraibyti visokio turinio palydovu ir kanalu,tik viena dalyka pastebiu,kad sat tv suprastejus vaizdo kokybe ,na dar isskirciau Vokiecius,Lenkus,Cekus ju dar pusia velnio.Tai kaip teigiama,kad iptv suspaustas vaizdas tai as per sat tv aptinku tokio baisaus vaizdo,kad tikra tragedija.Tarkim ta pati kanala ziuriu iptv ten viskas normalu.Va kai iptv buvo pries 10 metu tikrai kokybe buvo baisi,dabar pazengta i prieki. Bet as uz satelita nes mūs sitie kaip plauna smeginis,ir jeigu jie norėtu uzdaryti satelita jiems reikia skristi i kosmosa ir nukabinti palydova,o iptv uzblokuoti paprasciau,bet yra apejimu gyvename 21 amziuje.
Na bent jau mokami PAY TV kanalų paketai, kaip SKY turi būti aukščiausios kokybės per satelitą, nes kitaip klientai pabėgs. Prieš nemažai metų iš 40E C-Band kanalai Pervyj, Rossija transliuodavo labai gera kokybe, nors buvo ir SD.