Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
Tai kad pas mane nėra ribotas mąstymas man ką užsikišti?ernissss rašė: ↑Ket Rgs 17, 2020 7:24 pm Kaip su trijų valandų stažu forume, labai jau daug kartų pakartoti tam tikri tiekėjaiGaliu duot nemokamą patarimą - kitą kartą nepulk pačią pirmą dieną rašyt kas kelios minutės komentarus apie tą patį - ne taip greitai demaskuotas būsi arba į trolių sąrašą įrašytas
![]()
Tai jūs čia visus smerkiat kas žino operatorių pavadinimus?rimas pusva rašė: ↑Ket Rgs 17, 2020 7:40 pm Tai jau dabar galima irasyti ta issisokeli naujoka i troliu sarasa....eik gerbiamasis reklamuoti kur nors kitur,ar jau is visur esat isvytas lauk
televisionfan rašė: ↑Ket Rgs 17, 2020 8:09 pmTai kad pas mane nėra ribotas mąstymas man ką užsikišti?ernissss rašė: ↑Ket Rgs 17, 2020 7:24 pm Kaip su trijų valandų stažu forume, labai jau daug kartų pakartoti tam tikri tiekėjaiGaliu duot nemokamą patarimą - kitą kartą nepulk pačią pirmą dieną rašyt kas kelios minutės komentarus apie tą patį - ne taip greitai demaskuotas būsi arba į trolių sąrašą įrašytas
![]()
Jei aš žinau Telia, Cgates ir t.t. (šiaip du operatorius minėjau, TV3 Sport nėra operatorius), tai man dabar apsimesti kad nežinau jų ar kaip? Ar tu žinojimą traktuoji kaip reklamavimą, trolinimą ir t.t.? Sudėtingi jūs man su Evaldu kažkaip. Ką aš užsipuoliau ir kaip tavo patarimą turėčiau traktuoti, kad neva išsigandau jūsų?
Nei tavęs čia, nei kas Evaldo bijo, tiesiog pirmą dieną bano nesinori ir tiek. Tad filtruoju kažkiek ką rašau. O šiaip jau vienas nuduso, o tavo pasispardymai čia ir ne kažkas
Normaliai net atsišaudyti nesugebat, sorry guys, bet patys raunatės ne at to. Parašiau tik nuomonę, bandėt kelti bangas. Gavosi pirstelėjimai. Ir gal jau neteršiam eterio, nes rimtai nesinori dėl nuomonės turėjimo gauti bano.
Turėčiau sąrašo išsigąsti?Erni, nu atrodai protingiau už Evaldą, bent jaučiasi normalesnis atrašymas. Būk geras nenusirisk iki jo lygio su vaikiškais gąsdinimais. Parašiau tik nuomonę, gerbk ją, kaip aš nežeminu tų kurie nesirenka mokamų tv. Juk nevadinu troliais tavęs, Evaldo ir t.t. tik todėl, kad jūsų nuomonė kitokia?
Tai jūs čia visus smerkiat kas žino operatorių pavadinimus?rimas pusva rašė: ↑Ket Rgs 17, 2020 7:40 pm Tai jau dabar galima irasyti ta issisokeli naujoka i troliu sarasa....eik gerbiamasis reklamuoti kur nors kitur,ar jau is visur esat isvytas laukOho... stipriai tu čia. Cenzūra veikia čia pasirodo. Welcome to China
Toliau taip tada
Tai po teisybei SPORT 1, LRT kas minėjo ir reiktų į sąrašą, nes reklama ar čia tik rasistiniais motyvais į sąrašus tuos, kurie mini jums nepatinkančius vardus?
Piliečiai mieli atėjau pabendraut TV tematika ir t.t., nežinau, pasirodo kinietiškų cenzūravimo su zoninėmis, kaip man pasirodė, taisyklėmis niuansų jūsų. Tai sorry už tą pirmą blyną. Dėstau tik nuomonę, nieko bendro neturiu nei su Telia, nei su Cgates, nei su TV3 Sport ir t.t. Nesu nei atstovas, nei kažkoks asmuo kuris bando patrolinti ar reklamuoti jų produkciją. Tiesiog vadinu daiktus savais vardais ir rašau ką galvoju. Ne visiems tai patinka, kaip ir man nepatinka viskas ką kiti sako. Bet toks gyvenimas ir vadovaujies pagarba kitiems, tad toleruoji. Jei jums tai našta man tada gaila, kad yra tokių žmonių, o jei sugebat toleruoti kito nuomonę, tai gal taip ir darom ir nebus nesusikalbėjimo. Aš pasakiau savus argumentus jūs savus diskusiją galima šia tema baigti ar tęsiam iki absurdiškų banų gavimo? Atėjau nesimalti ir nesišaudyti epitetais, bet kiekvienam lojančiam ant manęs ir atsikirsiu. Tad vaikai gyvenam draugiškai ar vis gi banų norit?Peace?
![]()
Rainys? tai,kad jis kaškoks mano požiuriu netinkamas tokiems i komentatorius, Xfaktoriui jam vieta, bet ir tai laikas butu juos abu su saulenu atleist, neparodo visiskai nieko gero. Žalgiri komentuoja Petrauskas mano favoritas maladec jis.
Aš tik pajuokavau ir nelinkiu nei vienai tv tokio supermeno
Tik nesuprantu šiuo atveju kritikos. Kiek % matė šį filmą? Spėju jog didžioji dalis nematė. Negi blogai, kad transliuotojas, kurį mato visi, parodys Černobylį plačiosioms masėms.
parasyk daznius kuriais gaudo olimpiada is Hotbirdo 13e palydovo paikrinsiu. Bet reikes ir padaryti tokius debesis ir lieturrramunas rašė: ↑Ant Lie 30, 2024 4:28 pm Ar dar kas žiūrite palydovinę TV?
Prieš 10 - 15 metų ir vėliau forumiečiai būtų entuziastingai diskutavę, ar tikrai TV3 negalėjo sekmadienį ir pirmadienį priimti palydovinio signalo iš Eutelsat 7 E ir HotBird 13 E, patys būtų patikrinę tuos dažnius ir būtų viskas aišku. Dabar - tyla. Arba daugumos lėkštės metalo lauže, arba nėra noro jau kažką bandyti.
Tai vis dėlto, ar buvo galima priimti signalus iš šių palydovų, ar dar liko sat mėgėjų Lietuvoje?
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių