Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 3 dalis
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 3 dalis
Ką mes galima pasakyt apie tokia padielka, o gi nieko, neaišku dėl softų palaikymo ir visa kita, siūlau nesidairyt į kinietišką egzotiką, kad paskui nereiktų nusimint 
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 
-
adastra
- Moderator

- Susisiekti:
Visiškai pritariu neruxui. Štai įsigysite retesnį imtuvą, o jai jam kas nutiks, ar suges jis, ar užstrigs. Kas jums tuomet pagelbės? Juk nusipirkote retą daiktą, nėra didelės patirties jį eksploatuojant. Patarčiau visais atvejais rinktis laiko patikrintus gamintojus ir tų gamintojų laiko patikrintus imtuvų modelius. Tuomet tikrai atsiras tie kurie jums galės patarti ir pagelbėti bėdai nutikus. Pagaliau apie tokius išbandytus laiko imtuvus ir jų veikimo bei funkcijų ypatybes yra ir nemažai prirašyta ir pas mus forume ir kituose forumuose. Galiausiai ir patikrintų gamintojų yra tikrai ne vienas ne du ir ne trys.
-
jonyys
- Forumietis

- Susisiekti:
Su Jūsų mintimis pilnai sutinku. Bet juk norisi kažką naujo išbandyt ir vakarais zabovos yra
O dėl softo - tai dar rašomas kitaicų. Ir jau nebe pirmas updeitas yra. Nors ko norėt juk čia 2013 metų modeliukas
gal dar viską sutvarkys.
O jei ir užlinks tai dar yra senolis openas
O dėl softo - tai dar rašomas kitaicų. Ir jau nebe pirmas updeitas yra. Nors ko norėt juk čia 2013 metų modeliukas
O jei ir užlinks tai dar yra senolis openas
- nerux
- Super Mod.

- Susisiekti:
Geriau imti patikrintus modelius o ne laukti kol kas ką sutvarkys, nes egzotika yra egzotika.
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 
-
belamor
- Forumietis

- Susisiekti:
Vakar atkeliavo ta pirmoji mano irangabelamor rašė:Smagu ir naudinga, kad cia taip placiai diskutuojat.
Del imtuvo poreikiu, tai poreikiai mano sekantys:
1. Kad eitu matyti SD, HD ir kad nestriginetu.
2. Kad veiktu dalinimas (yra lanas troboj ishvedzhiotas, wifi nereikia)
3. Pageidautina, bet nebutina, kad butu patogu antena sureagiliuot su juom. Ta prasme, kad nebutu didelis lagas signalo levelio parodyme, kai sukiuoji lekste.
Kalba anglu. Visu kitu bajeriu nereikia. Nei media playerio, nei youtube, nei opera browserio ir t.t.
O tas amiko mini hd man patiko, kad pigus, mazas ir HD.
Svarbi Jusu, kaip senu sat'ininkunuomone.
P.S. Nusprendziau paeksperimentavimui pradziai pasiimti 85 cm lekste su viena galva. Tik va del imtuvo dar klaustukas?
Dar karta dekui uz info visiems ir dekui satpasaulis.lt uz zemiskas kainas.
Vienintelis klausimas del signalo.
4.8E - Level 90%, Quality 77%. Nepavyksta daugiau sugaudyti. Kabelius bandziau skirtingus, galva sukinejau. WTF? Ar tai jau ir skaitosi norma su 85cm lekste?
- tomasis
- Forumietis

- Susisiekti:
Ziurint pagal koki transponderi tu cia ziuri ta signalo lygibelamor rašė:Vakar atkeliavo ta pirmoji mano irangabelamor rašė:Smagu ir naudinga, kad cia taip placiai diskutuojat.
3. Pageidautina, bet nebutina, kad butu patogu antena sureagiliuot su juom. Ta prasme, kad nebutu didelis lagas signalo levelio parodyme, kai sukiuoji lekste.
Kalba anglu. Visu kitu bajeriu nereikia. Nei media playerio, nei youtube, nei opera browserio ir t.t.
P.S. Nusprendziau paeksperimentavimui pradziai pasiimti 85 cm lekste su viena galva. Tik va del imtuvo dar klaustukas?Amiko mini hd ir lekste viasato su 1 galva. Pasijungiau, sureaguliavau pagal http://www.dishpointer.com, sharunas veikia, viskas super!
4.8E - Level 90%, Quality 77%. Nepavyksta daugiau sugaudyti. Kabelius bandziau skirtingus, galva sukinejau. WTF? Ar tai jau ir skaitosi norma su 85cm lekste?
VU+ Solo 4K;DM800se OpenPLi 4.0;Openbox SX6 hd; T-90:4-5W-0,8W-4,9E-7E-9-10E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E-31,5-36E-39E-42E;
T-90:45-46E-53E-55-56E-60E-66E-68,5E-75E-85E;
- alvydas1987
- Forumietis

- Susisiekti:
Jei rodo gerai kuo pergyveni , Quality 77% pilnai uztenka riba nuo kurios prasideda visokie rodymo sutrikimai yra nuo 60% kai maziau yra rodyti tai rodys , bet menkesnis vejelis ar lietus tai jau prasideda trikdziai .belamor rašė:4.8E - Level 90%, Quality 77%. Nepavyksta daugiau sugaudyti. Kabelius bandziau skirtingus, galva sukinejau. WTF? Ar tai jau ir skaitosi norma su 85cm lekste?
-
belamor
- Forumietis

- Susisiekti:
O ka as dabar zinau. Daugumoje kanalu taip.tomasis rašė:Ziurint pagal koki transponderi tu cia ziuri ta signalo lygibelamor rašė:Vakar atkeliavo ta pirmoji mano irangabelamor rašė:Smagu ir naudinga, kad cia taip placiai diskutuojat.
P.S. Nusprendziau paeksperimentavimui pradziai pasiimti 85 cm lekste su viena galva. Tik va del imtuvo dar klaustukas?Amiko mini hd ir lekste viasato su 1 galva. Pasijungiau, sureaguliavau pagal http://www.dishpointer.com, sharunas veikia, viskas super!
-
raimonassat
- Forumietis

- Susisiekti:
Paskutinį kartą redagavo raimonassat Pen Vas 22, 2013 12:46 pm, redaguota 1 kartą(us).
-
olesub
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Vo geras patarimas, iškart signalas pakilsraimonassat rašė:Pabandyk rankutemis susivesti daznius atskirai ir praskanuok
Prieš postindami nors paskaitykite ką rašote...
SONY XR55A95K, Samsung Galaxy S23+, Galaxy tab S8 Ultra, Galaxy watch 6 clasic, Ugoos AM6B+
-
belamor
- Forumietis

- Susisiekti:
Viskas cia ok. As buvau papildomai uzhklauses praeitam poste apie tai, kad ne visus kanalus pagaunu ish palydovo, bet pasitikrinau, kad viskas OK ir ishtryniau ta klausima, turbut tuo momentu kai kazkas i ji atsake...olesub rašė:Vo geras patarimas, iškart signalas pakilsraimonassat rašė:Pabandyk rankutemis susivesti daznius atskirai ir praskanuok![]()
Prieš postindami nors paskaitykite ką rašote...
-
Oxygene
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki,
Yra toks palydovas Amos 4°W.
. Šiaip ne taip "susimedžiojau" 10722H, 10759H, 10806H, 11222H, 11258H, 11336H bet 11389H niekaip
. Gal kas gali padėti, Šiap konfigūracija tokia: Lėkštė standartine "Viasat", elipsė, aukštis 82 cm, plotis 71 cm. Išdėstymas 4°W, 4,8°E, 9°E, 13°E(centras), 19°E, 23,5°E, 28.2°E (ne visi transponderiai, bet 60% matau
). Siganlo stipris (SNR) nuo 72% iki 79% E2. BER'ų nėra. AGC 69-76%. lyjant, sningant per 1% pakyla
.
Yra toks palydovas Amos 4°W.
Nebijok suklupti – bijok staigiai pakilti.
-
apuokas34
- Forumietis

- Susisiekti:
Dek i centrą 4 w - susimedziosi
E-85 Openbox S6 ;Openbox S4; Opticum 403; UE55ES8000SXXH
-
Oxygene
- Forumietis

- Susisiekti:
"Ho ho ho - kriuksi Majeris" (B. Sruoga "Dievų miškas"). Na aš nekriuksėsiu, bet mission impossible. Aišku: teks atsisakyti, na bet svarbu Xtra einaapuokas34 rašė:Dek i centrą 4 w - susimedziosi
-
olesub
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Pagal pačią įdėją kažkaip įdomiai čia, ant tokio bliūduko nuo 4w iki 28e, kad dar 9e į centrą tai 4w visą matytumėte. Bet jei dirba ir toks variantas, tai šaunuolis 
SONY XR55A95K, Samsung Galaxy S23+, Galaxy tab S8 Ultra, Galaxy watch 6 clasic, Ugoos AM6B+
-
Oxygene
- Forumietis

- Susisiekti:
Na truputį, dar patvarkius 28°E galvukę galima iki 75% European beam transponderių prisitraukti. Žinoma tas mano laipiojimas ant kopėčių šeimynai vėžį varė, bet dabar laaabaaaii patenkinti. Bet širdis nerimsta: satcalc.ru užkūriau, žiūriu toks padėstymas eitų, tik reikia tą virbą pasidaryti, ant kurio laikikliai laksto.olesub rašė:Pagal pačią įdėją kažkaip įdomiai čia, ant tokio bliūduko nuo 4w iki 28e, kad dar 9e į centrą tai 4w visą matytumėte. Bet jei dirba ir toks variantas, tai šaunuolis
O šiaip ačiū už komplimentą.
-
stasyszoza
- Forumietis

- Susisiekti:
turiu problema-lekste su keturiom galvom 36E 19E 13E 9W,viskas kaip ir gerai bet nerodo ORT is 13E(12597V27.500),ant tos pacios sienos tik lekste su posukiu,tas pats transpoderis rodo.kame beda,gal yra kitas transpoderis,nes ieskojau bet neradau.
- ramas666
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki kolegos,patarkit zaliam e36 galvos nustatymus, ka reikia suvesti single ar auniversal ir koki dazni?Domina trikoloras ir ntv.S1 pas mane,kazkaip nesugaudau galu,ant single eina ntv, bet ant 3k kaikuriu dazniu dingsta signalas,jei padarai, kad ten butu,tai ner ant ntv.Galvute pirkta specialiai siam palydovui.Dekui visiems supratusiems.Ir dal klausimas,kokiam puslapyje butu geriausia pasiziureti transponderius 36tam?
-
vytas121
- Moderator

- Susisiekti:
Nezynau tiksliai kaip ten S1 su tuo pavadinimu,turetu buti single,bet suvesti reikia visas 3 reiksmes(jeigu yra kur vesti)10750ramas666 rašė:Sveiki kolegos,patarkit zaliam e36 galvos nustatymus, ka reikia suvesti single ar auniversal ir koki dazni?Domina trikoloras ir ntv.S1 pas mane,kazkaip nesugaudau galu,ant single eina ntv, bet ant 3k kaikuriu dazniu dingsta signalas,jei padarai, kad ten butu,tai ner ant ntv.Galvute pirkta specialiai siam palydovui.Dekui visiems supratusiems.Ir dal klausimas,kokiam puslapyje butu geriausia pasiziureti transponderius 36tam?
Poliarizaciju atitikmuo yra H=L ir V=R
paskaityti gali www.lyngsat.com www.flysat.com
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
- ramas666
- Forumietis

- Susisiekti:
11727 L, sr: 27500, fec: 3/4 taip susiveda.Reik pasedet puse nakties ir pasiaiskint kame beda,tik butu gerai, kad kas imestunuoroda i veikiancius transponderius.vytas121 rašė:Nezynau tiksliai kaip ten S1 su tuo pavadinimu,turetu buti single,bet suvesti reikia visas 3 reiksmes(jeigu yra kur vesti)10750ramas666 rašė:Sveiki kolegos,patarkit zaliam e36 galvos nustatymus, ka reikia suvesti single ar auniversal ir koki dazni?Domina trikoloras ir ntv.S1 pas mane,kazkaip nesugaudau galu,ant single eina ntv, bet ant 3k kaikuriu dazniu dingsta signalas,jei padarai, kad ten butu,tai ner ant ntv.Galvute pirkta specialiai siam palydovui.Dekui visiems supratusiems.Ir dal klausimas,kokiam puslapyje butu geriausia pasiziureti transponderius 36tam?
Poliarizaciju atitikmuo yra H=L ir V=R
paskaityti gali http://www.lyngsat.com http://www.flysat.com
11804 L ant sito nera signalo,jei nustatymas single
-
Soul
- SAT Patarėjas

- Susisiekti:
Openbox S1 nemato DVB-S2, MPEG-4 kanalu. Jis yra tik DVB-S, MPEG-2 tiuneris. Nei is 11727L, nei is 11804L Jums nerodys...
Paziurekite Lyngsat.com
Paziurekite Lyngsat.com
Formuler F3 HD PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
LY4KS.
LY4KS.
- ramas666
- Forumietis

- Susisiekti:
Dekui uz paaiskinima, reiskias reik ieskot pamainosSoul rašė:Openbox S1 nemato DVB-S2, MPEG-4 kanalu. Jis yra tik DVB-S, MPEG-2 tiuneris. Nei is 11727L, nei is 11804L Jums nerodys...
Paziurekite Lyngsat.com
-
mantas0076
- Forumietis

- Susisiekti:
Sveiki, esu naujokas. Noriu atsiblokuoti kanalus. Tiuneris flexbox-330. Esme tame kad nesusigaudau forume pateikta informacija, tad gal kas pades? 
- zvirblis234
- Forumietis

- Susisiekti:
Pradžiai rekomenduoju pasiskaitinėt forumą, o tamsta tik spėjęs prisiregistruot jau po 15 min. skelbete SOSmantas0076 rašė:Sveiki, esu naujokas. Noriu atsiblokuoti kanalus. Tiuneris flexbox-330. Esme tame kad nesusigaudau forume pateikta informacija, tad gal kas pades?
Jeigu žmogus žmogui žmogus tai ir žmogus žmogui žmogus
- tomasis
- Forumietis

- Susisiekti:
Kokius kanalus nori atsiblokuoti,kokius palydovus mataimantas0076 rašė:Sveiki, esu naujokas. Noriu atsiblokuoti kanalus. Tiuneris flexbox-330. Esme tame kad nesusigaudau forume pateikta informacija, tad gal kas pades?
VU+ Solo 4K;DM800se OpenPLi 4.0;Openbox SX6 hd; T-90:4-5W-0,8W-4,9E-7E-9-10E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E-31,5-36E-39E-42E;
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių