• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
     

Dėl įstatymų Lietuvos krepšinis liks be rėmėjų

Viskas kas dedasi valstybėje ir pasaulyje

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
openbox
Veteranas
Veteranas
Pranešimai: 10322
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm
Susisiekti:

Dėl įstatymų Lietuvos krepšinis liks be rėmėjų

Standartinė openbox » Ket Sau 27, 2011 8:51 am

Lietuvoje toliau kuriami "puikūs" įstatymai, kurių dėka atbaidomi ne tik investuotojai, bet ir išvaikomi verslininkai šiuo metu turintys įmones mūsų šalyse.

15min.lt straipsnis

Smūgis Lietuvos krepšiniui: Antano Guogos vadovaujama bendrovė „TonyBet“ nutraukė rėmimą

citata:
Vienas garsiausių pasaulio pokerio žaidėjų ir pagrindinis Lietuvos krepšinio rinktinės rėmėjas Antanas Guoga į Lietuvą grįžo su niūromis nuotaikomis. Jo vadovaujama UAB „Lažybų strateginė grupė“ nutraukia ne tik Lietuvos krepšinio rinktinės, bet ir Vilniaus „Lietuvos ryto“, „Sakalų“ ir Kauno „Žalgirio“ klubų rėmimą. Ši žinia šokiravo ir Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) atstovus.
....
Dėl pasikeitusių Valstybinės lažybų priežiūros komisijos nuostatų ir požiūrio į azartinių lošimų įstatymą A.Guogos vadovaujama įmonė bus priversta naikinti veiklą Lietuvoje ir keltis į Estiją. Tuo pačiu ji nutrauks ir iki šiol skirtą didelę paramą Lietuvos krepšinio rinktinei bei krepšinio klubams.

„Šiandien dar esu pagrindinis krepšinio rinktinės rėmėjas, tačiau neilgai. Lažybų priežiūros komisija mūsų įkurtai bendrovei ketina užrišti visas mirties kilpas, kokias tik gali. Mes negalėsime turėti klientų iš užsienio, negalėsime reklamuoti savo veiklos, būsime priversti uždaryti daugiau nei pusę savo lažybų punktų Lietuvoje. Kodėl? Nes pasikeitusi komisijos valdžia savaip interpretuoja Azartinių lošimų įstatymą. Ir šiuo metu imasi tokių veiksmų, kurie nepaliks mums jokios kitos galimybės, kaip tik savo veiklą perkelti į Estiją. Valstybę, kurioje galioja mums priimtini įstatymai“, – pasakojo A.Guoga.

Vartotojo avataras
nerux
Super Mod.
Super Mod.
Pranešimai: 9812
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus
Susisiekti:

Re: Dėl įstatymų Lietuvos krepšinis liks be rėmėjų

Standartinė nerux » Ket Sau 27, 2011 10:30 am

Nu koks protingas verslininkas per tuos durnius įstatymo kurėjus čia Lietuvoje nori turėt reikalų, greit paliksim basi per tokias nesamones, laikas manau Tuniso ir Egipto variantui ivykt
Zgemma H9 Combo 4K, Vu+Zero 4K, Tox3 T90 :D

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)